Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
unrealnoise #147 üzenetére
Senki nem mondta, hogy kényelmetlen a használata. Azért van Note-om, mert nagy kezeim vannak, de még ezen a kijelzőn is mellé tudok nyomni egy linknek. A hüvelykujjam, amelyikkel a három alsó vezérlőt kezelem lazán átnyúlik a szomszéd gombra, ezért nem mindegy, hogy ott van-e a jóval erősebb beavatkozást igénylő fizikai home, vagy nincs. Ha te ezt nevetségesnek tartod, akkor sajnálom, engem nem érdekel, hogy ismeretlen emberek mit gondolnak az én mobilhasználati szokásaimról, a lényeg úgy is az, hogy számomra kényelmes legyen. Egyébként pont erről volt szó feljebb, csak a kijelző méretéből kiindulva, hogy mindenkinek mások az igényei, nem erőltetheted rá a saját akaratodat a másikra, bármennyire tűnik az logikusnak. (sokszor nem is az...) Én elfogadom, hogy valaki a 3.5-ös kijelzőt szereti fizikai billentyű nélkül, nem próbálom akarata ellenére bemagyarázni neki, hogy mekkora lúzer. Mert nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest