- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
ForRedGlory #156 üzenetére
pl a galaxy s3 kijelzője bár kisebb mint az 5 colos sony xperia z-é, mégis nagyobbnak tűnik, a perem meg ugyanakkora mindkettőnél (csak az egyiknél van gomb is)
-
skyli
senior tag
válasz
unrealnoise #152 üzenetére
a note 2-n galaxy s3-on érdekes módon nem foglalnak el helyet és sokkal könnyebb a gomb megnyomásával bekapcsolni a telót. szerintem maradjanak, sokkal jobb így
-
skyli
senior tag
válasz
Cyberpunk #149 üzenetére
Jó az a 3 gomb, ráadásul a 3-ból csak 1 látszik, sztem tökéletes és ez úgyse fog változni
én remélem h 6,3 colos lesz mert ilyet még nem lehet kapni és nekem tökéletes. könnyen befér zsebbe, ha akarom lehet!!! 1 kézzel használni (pl van olyan program ami átméretezi a kijelzőt felére akár, meg a samsung egykezes billentyűzet) de szinte mindig van 2 szabad kezed, nem? nekem 99%-ban van és sokkal jobb egy nagy kijelző
pl kocsiban, vonaton, buszon, héven, utcán várakozva, suliban, otthon, mindenhol
felőlem 7 col is lehet ha nincs keret -
skyli
senior tag
válasz
PowerBuldog #35 üzenetére
galaxy tab 1 az tök régi teló szóval nem volt drága, gondolom olyan 40 körül lehetett akkor
-
skyli
senior tag
válasz
Mr President #32 üzenetére
7 colos nexus 7 is befér kb az összes zsebembe úgyhogy nekem nem gáz és ez sokkal kisebb
-
skyli
senior tag
nekem nagyonnagyon tetszik *-*
note 1-em van és nem nagy, befér minden zsebembe. utazáskor, vagy amikor nem otthon vagy, ez mindig nálad van és nagyon jól jön, hogy nagy! pl netezéshez, meg minden kényelmesebb.. 1-2 éve egyik 13 éves lány ismerősömnek volt galaxy tab 7-e, az használta telefonnak, az pedig ennél sokkal nagyobb és széles pereme is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyaralás topik
- Interactive Brokers társalgó
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Társasjáték topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- újszerű iPhone 16 128GB black fekete független 3 év Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest