Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
ForRedGlory #156 üzenetére
pl a galaxy s3 kijelzője bár kisebb mint az 5 colos sony xperia z-é, mégis nagyobbnak tűnik, a perem meg ugyanakkora mindkettőnél (csak az egyiknél van gomb is)
-
skyli
senior tag
válasz
unrealnoise #152 üzenetére
a note 2-n galaxy s3-on érdekes módon nem foglalnak el helyet és sokkal könnyebb a gomb megnyomásával bekapcsolni a telót. szerintem maradjanak, sokkal jobb így
-
skyli
senior tag
válasz
Cyberpunk #149 üzenetére
Jó az a 3 gomb, ráadásul a 3-ból csak 1 látszik, sztem tökéletes és ez úgyse fog változni
én remélem h 6,3 colos lesz mert ilyet még nem lehet kapni és nekem tökéletes. könnyen befér zsebbe, ha akarom lehet!!! 1 kézzel használni (pl van olyan program ami átméretezi a kijelzőt felére akár, meg a samsung egykezes billentyűzet) de szinte mindig van 2 szabad kezed, nem? nekem 99%-ban van és sokkal jobb egy nagy kijelző
pl kocsiban, vonaton, buszon, héven, utcán várakozva, suliban, otthon, mindenhol
felőlem 7 col is lehet ha nincs keret -
skyli
senior tag
válasz
PowerBuldog #35 üzenetére
galaxy tab 1 az tök régi teló szóval nem volt drága, gondolom olyan 40 körül lehetett akkor
-
skyli
senior tag
válasz
Mr President #32 üzenetére
7 colos nexus 7 is befér kb az összes zsebembe úgyhogy nekem nem gáz és ez sokkal kisebb
-
skyli
senior tag
nekem nagyonnagyon tetszik *-*
note 1-em van és nem nagy, befér minden zsebembe. utazáskor, vagy amikor nem otthon vagy, ez mindig nálad van és nagyon jól jön, hogy nagy! pl netezéshez, meg minden kényelmesebb.. 1-2 éve egyik 13 éves lány ismerősömnek volt galaxy tab 7-e, az használta telefonnak, az pedig ennél sokkal nagyobb és széles pereme is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest