- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
unrealnoise #95 üzenetére
Az a baj az S4 nálam ki fog esni a kijelző miatt, pedig valószínűleg annak lesz megint a legjobb üzemideje.
Kéne ezekből LCD edition...
Cyberpunk: Nem tudom beszerezni, illetve be tudnám, de nekem rendes garancia is kell, eladni is könnyebb hivatalos garanciákkal. S3-nál is direkt hivatalos Samsung-osat kerestem, ezek elmennek egyből.
-
keIdor
titán
S3-at mondtam mindenben jobbnak, kivétel a kijelző.
Meg ha belegondolok a UI is jobb HTC-nél, a Sense nálam még mindig a legjobb, meg talán a ház, de ennyi.
S3 gyorsabb, jobb a kamera, jobb az üzemidő.Cyberpunk: 1080p-re várok. Más 720p-s nincs ami tetszik. Nekem LG nem kell, bizalmatlan vagyok, bár az Optimus G tetszik, de nem kapni sehol. 4X meg a Tegra miatt nem kell, az a HOX-ban sem tetszett. S4 Pro sokkal inkább, mindenben jobb. Motorolát sem kapni, meg az sem kell support hiánya miatt. Sony-nál meg mindjárt itt az Xperia Z meg ZL, kisebb nem kell, a T amúgy sem tetszik annyira.
HOX-ból meg már a 3. lenne.Meg elég volt belőle, HTC is érdekes néha, JB-jük nem sikerült olyan jól, üzemidő is gyenge. Volt hogy megcseréltem az iPhone-al és az lett a céges teló, de hamar kudarc lett belőle, nap végét sosem bírta ki, iPhone meg 30-40%-on állt.
Majd M7 vagy S4, bár utóbbiról le fogok mondani az AMOLED miatt, HTC meg tuti megint alulméretezi az aksit.
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #79 üzenetére
Azt figyeltem meg a fekete is hátrány.
SLCD2 meg IPS után is, ha nézel egy éjszakai videót alig tudja megjeleníteni rendesen a szürkét. A sötét árnyalatok gyengék, nincs rendes átmenet, nagyon ronda és gagyi érzetet ad egyben. Nem nagyon tudom szemléltetni, mert videóban nem jön ki, viszont egymás mellé sem kell tenni a kettőt az IPS-hez szokott szemem egyből észrevette, hogy rondák a sötét videók AMOLED-en és ez nem a Pentile miatt lesz, mert S2 is van a családban és ugyanolyan, direkt elkértem. A fehér is gyenge, bár az nem érdekel.
Majdnem mindenben jobb a Galaxy S III, mint a One X, kivétel a kijelző, abban a HTC jobb, de fényévekkel.Nem tudom megszeretni ezt az AMOLED-et, 2010-ben S1-nél sem ment, most se fog, ugyanazok a gyengeségei megvannak a mai napig.
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #65 üzenetére
Igen, de ha csak az időt szeretném megnézni, amihez egy kéz is elég, már ott a Note 1 is nagy volt nekem. Note 2-t még meg tudtam úgy fogni egy kézzel, hogy azt stabilnak is éreztem.
De egyébként maradok az 5"-nél.5.5" szélsőséges már, nem véletlen lett most S3 HOX helyére.
Lehetett volna Note 2 is 2GB meg még jobb üzemidő miatt gondolkoztam rajta, de kimarad. Mondjuk ez is csak próba, addig nem lesz meg ez sem, mint a HOX, egyszerűen nem tudom megszeretni az AMOLED-et. Hiába harmadik generáció már, nem tetszik.
-
keIdor
titán
Note 1 nem tetszett, de a Note 2 igen, a keparany miatt meg az a meret is hasznalhato maradna nalam, egyedul azert nem azt vettem S3 helyett, mert nem tudnam hova rakni. Oke, most talan megoldanam, de nyaron? Egyedul tenyleg ez gatol meg az egeszben, nem hordozhato, tul szelsoseges.
6.3 meg erdekes, tenyleg kulon taska kell neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest