- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
unrealnoise #147 üzenetére
Senki nem mondta, hogy kényelmetlen a használata. Azért van Note-om, mert nagy kezeim vannak, de még ezen a kijelzőn is mellé tudok nyomni egy linknek. A hüvelykujjam, amelyikkel a három alsó vezérlőt kezelem lazán átnyúlik a szomszéd gombra, ezért nem mindegy, hogy ott van-e a jóval erősebb beavatkozást igénylő fizikai home, vagy nincs. Ha te ezt nevetségesnek tartod, akkor sajnálom, engem nem érdekel, hogy ismeretlen emberek mit gondolnak az én mobilhasználati szokásaimról, a lényeg úgy is az, hogy számomra kényelmes legyen. Egyébként pont erről volt szó feljebb, csak a kijelző méretéből kiindulva, hogy mindenkinek mások az igényei, nem erőltetheted rá a saját akaratodat a másikra, bármennyire tűnik az logikusnak. (sokszor nem is az...) Én elfogadom, hogy valaki a 3.5-ös kijelzőt szereti fizikai billentyű nélkül, nem próbálom akarata ellenére bemagyarázni neki, hogy mekkora lúzer. Mert nem az.
-
Nazara
őstag
válasz
unrealnoise #145 üzenetére
Egyszerűen jó érzés benyomni azt a gombot, biztosan tudom, hogy az történik, amit szeretnék, nem tapicskolok mellé. Ill. a fizikai gombra mindig reagál a telefon, mig az érintősre volt már példa, hogy se kép se hang. Dizájnban is jobban kedvelem az ilyen megoldásokat. Plusz a multitask menü megnyitásánál egyszerűen jobb igy. De ez az én véleményem, ha tehetem, ezek után is fizikai menü gombos okostelefonokat fogok választani.
-
Nazara
őstag
válasz
unrealnoise #139 üzenetére
Nem venném meg, ha nem lenne rajta fizikai home gomb... viccet félretéve, számomra egyáltalán nem nehéz benyomni, sőt megnyugtat ha van. Plusz jó érzés ezzel előhívni a multitask menut. Ismerőseimnek érintőgombosaik vannak többségébe, de valahogy nem kényelmes a használatuk.
-
Nazara
őstag
Ezt senki nem allitotta. Probald meg ugy felfogni, hogy sajnos az utobbi idoben csatlakozott tagok tobbsege nem sok erdemi informacioval tud szolgalni a forumban, de ez igaz nemely regi tagra is. Nem altalanosithatsz, nem minden ujonc idiota, es nem minden magas rangu user eszleny. Ne vedd magadra az osszes sertest amit hallassz, mert vitakbol fog allni a ph!-n toltott idod nagy resze.
Na, egyre szorosabban kapcsolodunk ay Exynos Octahoz
-
Nazara
őstag
+(#123) Cyberpunk: Na, pontosan ez a baj, az emlitett idoszakban csatlakoztam, 20 leszek, a kortarsaim nagy resze pedig ertetlen troll, akikkel legtobbszor engem is azonositanak.. Pedig nem minden Apple/Samsung tulaj/forumozo degeneralt, de a levet a normalisak isszak meg. De ez megfigyelheto a mai vilagban mindenhol.
-
Nazara
őstag
Ebben a profitorientált világban ez igy megy, nem csak a Samsung cselekszik igy, csak mivel ők vannak az élen, az ő portékájuk a legkelendőbb, ezt veszed észre először, rájuk haragszol emiatt.
A Pentile-nál én is az S3 - Note2 kapcsolatára gondoltam, hogy utóbbi jobb kijelzőt kapott, csak eddig többségében olyan visszajelzésekről hallottam, amik nem voltak tőle elájulva. Saját véleményt meg nem nagyon tudok mondani, nekem a Note Pentile kijelzője is isteni...
Én mostanában gondolkoztam azon, hogy váltok az S3-ra, de gyakorlatilag csak a hosszabb üzemidő, erősebb processzor és a tovább tartó support szól mellette. A nagy kijelzőt imádom, tökéletesen tudom kezelni, fél év alatt, kb. két alkalommal volt olyan, hogy nem sikerült valamit elsőre megoldani rajta egy kézzel. Ráadásul a kiszivárgott JB-vel már olyannyira gyors, hogy az igényeimnek maximálisan megfelel. Ha az S3-ban is 2 Gb RAM lenne, nem haboznék - ezzel viszont el is értünk az előbb tárgyalt témához.
(#118) Keldor papa: Akkor ezek szerint tájékozatlan vagyok ilyen téren.
Mondjuk az is igaz, hogy nem nagyon érdekelnek az Apple-lel foglalkozó cikkek, legtöbbször rájuk sem hederitek.
-
Nazara
őstag
Ezzel én is egyet tudok érteni, de ez nem csak a Samsungra, hanem a multik nagy részére is jellemző. Ugyanakkor nekem nem azokkal a felhasználókkal van bajom, akik érvekkel alátámasztják, hogy mi a problémájuk (pl. Te magad), hanem az olyanokkal, akik az összes hasonló hir alatt teleszemetelik a fórumot a fröcsögésükkel, hogy ezért meg azért nem jó a nagy kijelző, és hogy én nekem sem lehet, mert tuti, hogy hazudok, és ráadásul még hülyén is nézek ki az utcán. És elég kevés valós öö 'tápértékkel'
rendelkező hsz.-t lehet olvasni, amiben valós problémára hivják fel a figyelmet. Például, hogy az S3-ból kispórolták a plusz 1 Gb RAM-ot.
A kijelzőben már nem lennék ennyire biztos, annak ellenére, hogy a Nóta2 nem pentile kiosztást használ, sokak szerint még ez is messze van az ideálistól.
-
Nazara
őstag
válasz
winhelper #101 üzenetére
Maximálisan egyetértek
, ugyanakkor akinek fátyol van a szeme előtt, és ott kardoskodik az összes ilyen hir alatt, az úgysem fogja látni a nagyobb kijelző létjogosultságát.
Egyébként nem értem a dolgot, mi Note-osok is ott vagyunk minden iPhone-ról, meg kisebb telefonról szóló hirnél, és verjük a nyálunkat, hogy ezderossz, mert milyen kicsi, meg hasonlók? Mert nekem nem úgy tűnik, ellenben az új csúcsmobilokról szóló hireknél mindig jönnek az intellektuellek, és semmi érdemlegeset nem tartalmazó hsz-eket böffentenek be... tisztelet a kivételnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest