- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az hogy jön még egy hozzászólás, amire válaszolni akarok, koránt sem "eszembe jut", és többnyire semmi köze az "aktuális hozzászólásomhoz". A következő pont már inkább illik ide:
"ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."
-
törölt tag
Detto, vagyis én már feladtam egy kérdésem. Persze volt pár lelkes gyerek, akik azzal cs*szték el az időm, hogy normálisan el se olvasták a kérdést, aztán adták a triviális megoldásokat, amiket persze magamtól is tudtam, és nem működtek. Aztán rendszerint tényleg eltűnés és kussolás van. Szóval inkább azt mondanám, ha triviális bajod van, még fel is lökik egymást a lelkes válaszadók, de ha komolyabb, akkor vért izzadsz, amíg megoldást találsz, ha van egyáltalán.
-
DeFranco
nagyúr
1.) ez szerintem már duplán meg van csavarva, már ne bogozzuk, vegyünk elő tiszta lapot, és feltételezzük, hogy mindketten segítő szándékból és jól írtuk amit írtunk
2.) OK
3.) OK, így tovább
4.) nem láttam még a teljes hibaüzenetet. gondolom a többi része sem dísznek van
Ok, én bármit újragondolok, de veled szemben még csak szembenálló pozíciót sem vettem fel, nem értem miért érzed megtalálva magad. Válaszoltam, segítőkészen. Goto 1.) tiszta lap.
re:szerk: élőszóban élettárssal sem érti meg magát az ember mindig, ez meg egy ennél sokkal korlátoltabb információs csatorna... ez egy ilyen sport, benne van a félreértés
-
DeFranco
nagyúr
Na és mi lenne akkor, ha BSOD nélkül csak simán lefagyna a gép? Akkor az most win vagy nem win? Erre random OS-től milyen "előre megfőzött" supportot várhatunk jogosan?
Egy árva hibakód alapján nem feltétlenül találod meg a hiba okát, kellenek a körülmények is, legalább amiket ott kérdeztem. (szöveges megfogalmazás, hivatkozott file, használt sw, etc.)
Ezeket keresőkifejezésként használva már step-by-step lapokat ad a gugli is, amin végig lehet menni. Ha már azt mondod, hogy flash-t néztél, akkor már más a leányzó fekvése, mert "occan borotvája": valószínűleg a flash a ludas (a PC-n ő a komornyik az ebédlőben a gyertyatartóval - ha jelen van, nagy valószínűséggel ő a gyilkos).
...
De most ezekről én meséljek neked? Te ezekben sokkal tapasztaltabb vagy nálam.
@floatr: a) hol írtam, hogy a linux szar? hol írtam, hogy win alatt miden működik? ne ferdíts! b) Tim82 problémája közel sem fekete dobozos
csak hiányzott pár részlet c) nem képzelem el, mert semmi közöm hozzá, oldja meg a tisztelt közösség, ha úgy akarja, az viszont tény, hogy ameddig nincs megoldva, addig a pont az MS-nél van. Tessék fordítani.
-
DeFranco
nagyúr
Te is tudod, hogy a fórum nem így működik, ez elég fals reakció volt a részedről.
A problémamegoldó topicok úgy mennek, hogy (feltéve egy fanatikus sincs bent) az ember végigfut a kérdéseken, ha valamit tud, akkor arra válaszol, ha nem, akkor skip, majd jön a következő hozzáértő, az biztos tudni fogja.
Ha mindenki skipeli, akkor az user válasz nélkül marad, ekkor szerényen upol egyet, ez egy visszajelzés a többieknek, hogy egy kapásból szakértő sincs a témában, és jó esetben (én ezt tapasztalom) ekkor a többség rááll, hogy akkor áskálódjunk valamit.
Ez így működik itt is, máshol is, gyenge érv felhozni azt, hogy egy pakkra nem kaptál választ.
Én jelen esetben épp egy 9 perces howto videót néztem, hátha van valami tipp a te gondodra is, illetve a berzenkedésre reagálva válaszoltam is, pár hibát kiszűrendő.
Bónusz: ahogy írod, te is látod, merre lehet a hiba, és ne kelljen most akkor fejtegetnem, hogy ebben az esetben jelen állá szerint nagy valószínűséggel megint nem a win a hülye.
@CPT.Pirk: olvasom, de nem értem, mert nem értek hozzá. Meg kellene tanulni, és mea culpa, de erre most sem motivációm, sem időm nincs, én egységsugarúként használni szeretném a gépet ezzel a kiváló oprendszerrel. Ez win alatt megy, ha probléma van, ott a step-by-step segítség kéz alatt, linux alatt nem megy. Ez hiba, és nem az enyém, hanem a linuxé, ha abból a szempontból nézzük, hogy a linux javát akarjuk. Persze ha nem érdekel minket, hogy elterjedt legyen, akkor ezzel nem is kell foglalkozni, az x%-nyi desktop linux user meg folytatja a tevékenységet ahogy eddig, a többiek meg le vannak sajtva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest