- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #302 üzenetére
Ellenben az emberek 90%-a így használja:
#6: oké.
#10: nem.
#17: szerintem lehet.
#26: jobb felső sarokba kattints.És igazából egy épkézláb indokot nem olvastam még, hogy miért is érné meg sz**atni magam szerkesztgetéssel. Oké, a fejlécekkel kicsit hosszabb lesz, nagy kaland.
-
ddekany
veterán
válasz
Rickazoid #268 üzenetére
"Viszont a szövegkijelölés és egér középső gombbal való beszúrás a kurzorhoz ugyanúgy működik X nélkül is"
Azt a terminál emulátor csinálja. Hosszabb szövegnél, vagy word-wrappolt szövegnél pl. megszívod vele. Szegény ember vágólapja...
"Az meg nem tudom miért zavar, hogy ősi eredetű programokat nem írtak át"
Nem várok én ilyet. Csak a végeredmény olyan amilyen.
"A terminált használó szakemberek meg tudják mit csinálnak"
Mivel kénytelenek... Csak aztán nem kell csodálkozni, ha egy nap esetleg elcsábulnak az újoncok más irányba. Ennek az attitűdnek, hogy minden úgy tökéletes ahogy van, és a C meg a Bash a technika csúcsa, stb., egyszer tán az lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest