Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Na és mi lenne akkor, ha BSOD nélkül csak simán lefagyna a gép? Akkor az most win vagy nem win? Erre random OS-től milyen "előre megfőzött" supportot várhatunk jogosan?
Egy árva hibakód alapján nem feltétlenül találod meg a hiba okát, kellenek a körülmények is, legalább amiket ott kérdeztem. (szöveges megfogalmazás, hivatkozott file, használt sw, etc.)
Ezeket keresőkifejezésként használva már step-by-step lapokat ad a gugli is, amin végig lehet menni. Ha már azt mondod, hogy flash-t néztél, akkor már más a leányzó fekvése, mert "occan borotvája": valószínűleg a flash a ludas (a PC-n ő a komornyik az ebédlőben a gyertyatartóval - ha jelen van, nagy valószínűséggel ő a gyilkos).
...
De most ezekről én meséljek neked? Te ezekben sokkal tapasztaltabb vagy nálam.
@floatr: a) hol írtam, hogy a linux szar? hol írtam, hogy win alatt miden működik? ne ferdíts! b) Tim82 problémája közel sem fekete dobozos
csak hiányzott pár részlet c) nem képzelem el, mert semmi közöm hozzá, oldja meg a tisztelt közösség, ha úgy akarja, az viszont tény, hogy ameddig nincs megoldva, addig a pont az MS-nél van. Tessék fordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- ÚJ ASTRO A50 LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
csak hiányzott pár részlet c) nem képzelem el, mert semmi közöm hozzá, oldja meg a tisztelt közösség, ha úgy akarja, az viszont tény, hogy ameddig nincs megoldva, addig a pont az MS-nél van. Tessék fordítani.