Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csavard fel a szőnyeget! - Xiaomi Vacuum 5 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
Bakker,
1. úgy csinálsz, mintha tettem volna kategorikus kijelentést, ami nem történt meg... a legkategorikusabb kijelentésem annyi volt a témában, hogy "sajnos nincs minden esetben úgy, hogy annyira könnyű megtalálni a megoldást Windows esetében a problémára" és erre hoztam saját példát.
2. írtam az eredeti problémafelvetésben, hogy végigzongoráztam a Guglit, mielőtt feltettem volna a kérdésemet.
3. az adott fórumon a flash kimerül ugyanolyan emotikonokban, mint amik a PH!-n találhatóak, de azok jelen voltak az oldalon mindegyik BSOD-kor. Egyszerűen találgatok és a flash-re/FireFox-ra gyanakszom, mert nem tudok többet, nem ad a BSOD képernyő elég információt a megfelelő, értelmezhető dokumentáció hozzáférhetőségének hiányában. (BS Viewer hiányában lefotóztam magamnak telefonnal a BSOD képernyőt, az alapján álltam neki keresgélni, ez volt a kiindulásom.)
4. konkrétan a teljes hibakód alapján (amit leírtam az eredeti problémaleírásban) már bőven megtalálhatónak kellene lennie egy hibának (mert elvileg minden szükséges információt tartalmaz), a valóságban ez hol így van, hol nem. (Vagy inkább a megoldáshoz szükséges dokumentáció nincs/hiányosan/érthetetlenül hozzáférhető.)
De itt az egészből továbbra is az első pont volna a lényeg és légyszi pontosan ennek megfelelően kezeld, illetve értelmezd. Az egész felvetésem pont árnyalásra szolgál, nem másra.
Ennek tükrében gondold újra az egész reakciódat itt. Én nem tettem fekete-fehér kijelentéseket itt.
Mod: nem kioktatásnak szánom, csak úgy gondolom, hogy továbbra is teljesen félreérted az itteni mondandómat. Peace vagy mittudomén. Ha sértőnek olvasható a mondandóm, akkor elnézést, nem annak szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sem általában, sem pontokba szedve, koncepcionálisan... Hidd el, nem igazán érint meg ez sem, mert mindig vannak ilyenek. Egyszerűen csak nincsen igazad, de ezt sem kell elfogadni