- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az hogy jön még egy hozzászólás, amire válaszolni akarok, koránt sem "eszembe jut", és többnyire semmi köze az "aktuális hozzászólásomhoz". A következő pont már inkább illik ide:
"ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #302 üzenetére
Ellenben az emberek 90%-a így használja:
#6: oké.
#10: nem.
#17: szerintem lehet.
#26: jobb felső sarokba kattints.És igazából egy épkézláb indokot nem olvastam még, hogy miért is érné meg sz**atni magam szerkesztgetéssel. Oké, a fejlécekkel kicsit hosszabb lesz, nagy kaland.
-
törölt tag
Detto, vagyis én már feladtam egy kérdésem. Persze volt pár lelkes gyerek, akik azzal cs*szték el az időm, hogy normálisan el se olvasták a kérdést, aztán adták a triviális megoldásokat, amiket persze magamtól is tudtam, és nem működtek. Aztán rendszerint tényleg eltűnés és kussolás van. Szóval inkább azt mondanám, ha triviális bajod van, még fel is lökik egymást a lelkes válaszadók, de ha komolyabb, akkor vért izzadsz, amíg megoldást találsz, ha van egyáltalán.
-
törölt tag
Nem értem mire jó ez a szerkesztésmánia, egy hsz-ben válaszolnak négyre, egyhez van link, másik hármat meg keressek vissza akár oldalakról korábbról, hogy megértsem mire ment a fél mondatos válasz, közben meg pont erre találták azt a csinos kis linket, jobbról a másodikat. Az elolvasandó mennyiség ugyan annyi mindkét esetben.
-
törölt tag
Aha, bölcsészeknél biztos működhet, egy természettudományos tárgynál már kevésbé. Sokszor amíg az egyenleteket írják mást mondanak, ráadásul akár fel is vehetem a hangjukat, a vége ugyan az, hogy amit ő elmond az egy előadás, amiből meg én akarok tanulni, az egy jegyzet.
De mondhatok más példát is, ülünk a vonaton húszan laptoppal/tablettel, akkor a többi utas azt hallgassa, hogy mi szóban vezéreljük? Meg száz ember előtt diktáljak esetleg egy vállalati levelet, amihez semmi közük, rosszabb esetben még a titoktartási nyilatkozatot is megszegem vele? Annyira rohadtul használhatatlan lenne a hangvezérlés a bohóckodáson kívül, nem is értem hogy képesek ennyien lelkesedni érte.
Szerk: vagyis de, menőzni remekül lehet vele, jobban mint az asztal közepére kicsapott ipaddel.
-
törölt tag
Igaz, nem fogalmaztam helyesen.
Lehet csak az én egyéni szoc. problémám, de gnome3-tól sírva menekültem xfce-re, onnét meg pár hónap után openboxra. Nekem most tökéletes, de azért ezt mégse ajánlanám egy win-ről váltónak
Azért ahogy belenézek egy-két fórumba nem osztatlan a lelkesedés, finoman szólva.
-
törölt tag
Az érintésvezérlést én valahol arany középútnak látom. Nem megváltás, de vannak helyzetek, ahol jobb. Telefonra jobban szeretem, már csak azért is, mert egy gombos telefonhoz képest kb megduplázza a képernyő méretét. 7-13 colos méretben szerintem hibrid tablet-laptop lesz a jövő, ahol a tablet lesz maga a gép, a billentyűzet meg egy dokkoló. Már vannak ilyen gépek, de a szoftver még nem ehhez a felhasználáshoz van.
Win8 ide jó lenne, ha abból állna a metró, hogy alap a régi jól bevállt desktop, és a metro mintegy külön programként indulna, ha kell a tapizás. Személy szerint én olyas valamit várnék, hogy "laptop módban" fut a jó öreg linuxom, majd ráklikkelek az android gomba, és elindul egy android felület. Nem külön android, hanem a linuxba szervesen integrált tapizós felület, ami ugyan azokat a fileokat és beállításokat használja. Hazaérve meg bedugom a dokkolóba, amíg pössentek felszinkronizálja magát az asztali gépre, amit meg asztalin matatok a személyes filejaimmal menet közben visszamenti, és csak az erőforrásigényes programjaim lennének desktop-only-k. Ez egyben megoldaná a privát backupot is. Jó, bilibe lóg a kezem..
-
törölt tag
Én szoktam órán gépbe jegyzetelni, szerinted hány perc után dobnának ki, ha nekiállnék hangosan visszamondani, amit a tanár mond vagy a táblára ír? Ez a hangos bevitel max a két végletnek lehet alternatíva, aki otthon a fotelban használja, meg aki egyedül ücsörög a vezérigazgatói irodájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest