- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
DeFranco #237 üzenetére
Egy kommentben beszélsz saját logikád ellenében. Egyszer aszondod, hogy a binugz egy fekete doboz, amihez ugye leírják h valamit hogyan kell megoldani (lehet h jól is) de mivel nem érted/akarod érteni, a "linux szar" és egyébként is a linux hibája. Amikor meg egy hasonló "feete dobozos" probléma jön elő win esetében egyből "megint nem a win hibája".
Mindegy, úgysem veszed észre, mert nem akarod...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DeFranco #237 üzenetére
Érteni én sem értek hozzá, de átlagos használatnál nem is kell túl sok mindenhez.
Ami nekem idegen volt, hogy néha kézzel kell egy progit megadni xy fájl megnyitásához, annak binárisát ki kell keresni a /usr/bin -ben, aztán hogy nincs olyan "igazi eszközkezelő" sem, leginkább terminálban lehet a HW-kat bogarászni, meg olyan apróságok, hogy miként lehet, hdd-t felcsatolni és régebben a pendrive kezelése is problémás volt.
De magát egy "desktop" disztrót használni megtanulni nagyon egyszerű. Átül az ember Win után egy hasonló kinézetű KDE-s disztró elé, és jön az érzés, hogy hú, ez mennyire logikusabb, mint a Win volt.
----
A Linux évét nem tudom ki hozta fel, de ha valami, akkor a Windows8 megjelenése el fogja hozni.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #237 üzenetére
Félreértelmezed, amit írtam, úgyhogy ha nem gond, csak ezt tisztáznám és a félreértelmezésből fakadó többi érvedhez nem tennék hozzá semmit. Nem a segítőkészséget hiányoltam, hanem arról volt szó, hogy a segítségnyújtáshoz Windows esetében nem ritkán sokkal kevesebb, sokkal ellentmondásosabb információ áll rendelkezésre, mint Linux esetében.
Persze, hogy vannak sejtéseim, merre lehet a hiba forrása, csak éppen ez sejtés, egy gyakorlatilag értelmezhetetlen hibakód homályos megfogalmazású hivatalos dokumentációja pedig finoman fogalmazva nem segítség. (Már az is segítség lenne az MS részéről, ha a feloldása a hibakódnak annyi volna, "caused by 3rd party application".) Ebből sem én, sem a nekem segítők nem tudnak kiindulni rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mini PC
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Valami baja van a tápomnak
- Kompakt vízhűtés
- Robotporszívók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest