Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
üzenetére
Azért okosan is lehet használni azt a szerkesztés linket, főleg ha nem írsz sokat célszerű.
Példa:
Válaszoltam neked, majd
a szerkesztésben (csak úgy random választottam hsz-eket most)
(#66) ntomka: 2. válasz
(#84) CPT.Pirk: 3. válasz
(#140) eternam: 4. válasz
(#174) ddekany: 5. válasz
(#231) DeFranco: 6. válasz
(#271) attila9988: 7. válasz
(#286) bambano: 8. válasz.Ha jól emlékszem a szerkesztési ablakban 15 perced van, több füles böngészőnél meg nagyon egyszerű kezelni, hogy kinek mire válaszolsz.
-
Иван
őstag
válasz
üzenetére
Igen, de az, hogy windows a neve, már elég indok arra, hogy usr inkább azt tanulja meg újból
A linuxban nem nagyon bíznak az emberek (én se, bevallom). Ráaádsul a linux teljesen más logikával épül fel és működik, mint a windows. Aki életében csak windowst használt, annak a linux logikája kifacsart és nehezen követhető. Főleg ha átlag user 
De én örülnék neki, ha a linux legalább egy pár százalékot nyerne a piacon. Otthoni használatban mindenképp, mondjuk munkahelyen már nem biztos, hogy nyerő lenne. De otthonra, akik csak neteznek meg alapfunkciókat használnak, azoknak egy ingyenes disztró bőven elég.
-
rudi
nagyúr
válasz
üzenetére
Tény, hogy ahogyan semmi más a világon, a hang vagy gesztus vagy gondolat alapú vezérlés sem lesz univerzális megoldás minden helyzetre. A billentyűzetes bevitelnek is bőven sok hátránya van, pl. nekem most de jó lenne, ha pakolás közben bediktálhatnám az aktuális cikkemet, de mind a két kezemmel nyomkodni kell a klaviatúrát, szóval nem tudok pakolni közben. Tehát akkor a billentyűzetes bevitel baromásg lenne, mert találtam egy (és találok még sokat, ha kell) helyzetet, amikor nem jó...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LEGO klub
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP4800-E-K9 - Access Point - Több darab érkezik - Új ára 368.000Ft - 5200 Mbit/s
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W
- JRL SF Onyx SH2301 villanyborotva
- ASUS ROG STRIX 1200W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A linuxban nem nagyon bíznak az emberek (én se, bevallom). Ráaádsul a linux teljesen más logikával épül fel és működik, mint a windows. Aki életében csak windowst használt, annak a linux logikája kifacsart és nehezen követhető. Főleg ha átlag user

Ezeknek az újszerű eszközöknek a megítélésénél tessék kicsit elragadni a földtől, ne a mai állapotot figyelembe venni!