- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #251 üzenetére
Idézet, ami miatt találva érzem magam: "Te is tudod, hogy a fórum nem így működik, ez elég fals reakció volt a részedről."
A hozzászólásaim és mondandóm tükrében eléggé értelmezhetetlen számomra, hogy miért is "fals" a reakcióm, mivel tisztában vagyok a fórum működésével, de nem is erről volt szó.
Goto 1. akkor, a segítőkészségedet pedig köszönöm.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #243 üzenetére
Bakker,
1. úgy csinálsz, mintha tettem volna kategorikus kijelentést, ami nem történt meg... a legkategorikusabb kijelentésem annyi volt a témában, hogy "sajnos nincs minden esetben úgy, hogy annyira könnyű megtalálni a megoldást Windows esetében a problémára" és erre hoztam saját példát.
2. írtam az eredeti problémafelvetésben, hogy végigzongoráztam a Guglit, mielőtt feltettem volna a kérdésemet.
3. az adott fórumon a flash kimerül ugyanolyan emotikonokban, mint amik a PH!-n találhatóak, de azok jelen voltak az oldalon mindegyik BSOD-kor. Egyszerűen találgatok és a flash-re/FireFox-ra gyanakszom, mert nem tudok többet, nem ad a BSOD képernyő elég információt a megfelelő, értelmezhető dokumentáció hozzáférhetőségének hiányában. (BS Viewer hiányában lefotóztam magamnak telefonnal a BSOD képernyőt, az alapján álltam neki keresgélni, ez volt a kiindulásom.)
4. konkrétan a teljes hibakód alapján (amit leírtam az eredeti problémaleírásban) már bőven megtalálhatónak kellene lennie egy hibának (mert elvileg minden szükséges információt tartalmaz), a valóságban ez hol így van, hol nem. (Vagy inkább a megoldáshoz szükséges dokumentáció nincs/hiányosan/érthetetlenül hozzáférhető.)
De itt az egészből továbbra is az első pont volna a lényeg és légyszi pontosan ennek megfelelően kezeld, illetve értelmezd. Az egész felvetésem pont árnyalásra szolgál, nem másra.
Ennek tükrében gondold újra az egész reakciódat itt. Én nem tettem fekete-fehér kijelentéseket itt.
Mod: nem kioktatásnak szánom, csak úgy gondolom, hogy továbbra is teljesen félreérted az itteni mondandómat. Peace vagy mittudomén. Ha sértőnek olvasható a mondandóm, akkor elnézést, nem annak szántam.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #237 üzenetére
Félreértelmezed, amit írtam, úgyhogy ha nem gond, csak ezt tisztáznám és a félreértelmezésből fakadó többi érvedhez nem tennék hozzá semmit. Nem a segítőkészséget hiányoltam, hanem arról volt szó, hogy a segítségnyújtáshoz Windows esetében nem ritkán sokkal kevesebb, sokkal ellentmondásosabb információ áll rendelkezésre, mint Linux esetében.
Persze, hogy vannak sejtéseim, merre lehet a hiba forrása, csak éppen ez sejtés, egy gyakorlatilag értelmezhetetlen hibakód homályos megfogalmazású hivatalos dokumentációja pedig finoman fogalmazva nem segítség. (Már az is segítség lenne az MS részéről, ha a feloldása a hibakódnak annyi volna, "caused by 3rd party application".) Ebből sem én, sem a nekem segítők nem tudnak kiindulni rendesen.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #233 üzenetére
Vannak jelen a topikban, csak szerintem ugyanúgy nem találtak semmit, köszönhetően a remek, követhető és publikus Microsoft-supportnak. Érzésem szerint egyébként valamilyen flash-sel kapcsolatos hiba lesz (minden esetben Firefox-ban, egy adott fórumot - http://gameofthrones.hu
- böngészgetve omlik össze kékhalállal az XP).
De csak (friss, saját) példát akartam hozni, hogy hát nem egészen így működik a dolog sajnos.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #223 üzenetére
Win prblémára a megfelelő topicban (XP vagy 7) kapok választ, záros időn belül, többet is, jellemzően egy, a helyes irányba mutatót
Én a kékhalálos topikban nagyjából egy hete nem kapok választ, pedig pontosan leírtam a problémát és a kapott hibaüzenetet. Valószínűleg az a gond, hogy Bluescreen Viewer screenshottal nem tudok szolgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest