Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tim82 félisten válasz  DeFranco

üzenetére DeFranco

üzenetéreIdézet, ami miatt találva érzem magam: "Te is tudod, hogy a fórum nem így működik, ez elég fals reakció volt a részedről." A hozzászólásaim és mondandóm tükrében eléggé értelmezhetetlen számomra, hogy miért is "fals" a reakcióm, mivel tisztában vagyok a fórum működésével, de nem is erről volt szó. Goto 1. akkor, a segítőkészségedet pedig köszönöm.  
- 

üzenetére DeFranco

üzenetéreBakker, 1. úgy csinálsz, mintha tettem volna kategorikus kijelentést, ami nem történt meg... a legkategorikusabb kijelentésem annyi volt a témában, hogy "sajnos nincs minden esetben úgy, hogy annyira könnyű megtalálni a megoldást Windows esetében a problémára" és erre hoztam saját példát. 2. írtam az eredeti problémafelvetésben, hogy végigzongoráztam a Guglit, mielőtt feltettem volna a kérdésemet. 3. az adott fórumon a flash kimerül ugyanolyan emotikonokban, mint amik a PH!-n találhatóak, de azok jelen voltak az oldalon mindegyik BSOD-kor. Egyszerűen találgatok és a flash-re/FireFox-ra gyanakszom, mert nem tudok többet, nem ad a BSOD képernyő elég információt a megfelelő, értelmezhető dokumentáció hozzáférhetőségének hiányában. (BS Viewer hiányában lefotóztam magamnak telefonnal a BSOD képernyőt, az alapján álltam neki keresgélni, ez volt a kiindulásom.) 4. konkrétan a teljes hibakód alapján (amit leírtam az eredeti problémaleírásban) már bőven megtalálhatónak kellene lennie egy hibának (mert elvileg minden szükséges információt tartalmaz), a valóságban ez hol így van, hol nem. (Vagy inkább a megoldáshoz szükséges dokumentáció nincs/hiányosan/érthetetlenül hozzáférhető.) De itt az egészből továbbra is az első pont volna a lényeg és légyszi pontosan ennek megfelelően kezeld, illetve értelmezd. Az egész felvetésem pont árnyalásra szolgál, nem másra. Ennek tükrében gondold újra az egész reakciódat itt. Én nem tettem fekete-fehér kijelentéseket itt. Mod: nem kioktatásnak szánom, csak úgy gondolom, hogy továbbra is teljesen félreérted az itteni mondandómat. Peace vagy mittudomén. Ha sértőnek olvasható a mondandóm, akkor elnézést, nem annak szántam. 
- 

üzenetére DeFranco

üzenetéreFélreértelmezed, amit írtam, úgyhogy ha nem gond, csak ezt tisztáznám és a félreértelmezésből fakadó többi érvedhez nem tennék hozzá semmit. Nem a segítőkészséget hiányoltam, hanem arról volt szó, hogy a segítségnyújtáshoz Windows esetében nem ritkán sokkal kevesebb, sokkal ellentmondásosabb információ áll rendelkezésre, mint Linux esetében. Persze, hogy vannak sejtéseim, merre lehet a hiba forrása, csak éppen ez sejtés, egy gyakorlatilag értelmezhetetlen hibakód homályos megfogalmazású hivatalos dokumentációja pedig finoman fogalmazva nem segítség. (Már az is segítség lenne az MS részéről, ha a feloldása a hibakódnak annyi volna, "caused by 3rd party application".) Ebből sem én, sem a nekem segítők nem tudnak kiindulni rendesen. 
- 

üzenetére DeFranco

üzenetéreVannak jelen a topikban, csak szerintem ugyanúgy nem találtak semmit, köszönhetően a remek, követhető és publikus Microsoft-supportnak. Érzésem szerint egyébként valamilyen flash-sel kapcsolatos hiba lesz (minden esetben Firefox-ban, egy adott fórumot - http://gameofthrones.hu  - böngészgetve omlik össze kékhalállal az XP). - böngészgetve omlik össze kékhalállal az XP).De csak (friss, saját) példát akartam hozni, hogy hát nem egészen így működik a dolog sajnos. 
- 

üzenetére DeFranco

üzenetéreWin prblémára a megfelelő topicban (XP vagy 7) kapok választ, záros időn belül, többet is, jellemzően egy, a helyes irányba mutatót Én a kékhalálos topikban nagyjából egy hete nem kapok választ, pedig pontosan leírtam a problémát és a kapott hibaüzenetet. Valószínűleg az a gond, hogy Bluescreen Viewer screenshottal nem tudok szolgálni. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogwarts Legacy teszt
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

- böngészgetve omlik össze kékhalállal az XP).
 - böngészgetve omlik össze kékhalállal az XP).