- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
planbmokus
senior tag
-
TTomax
félisten
válasz
Oliverda #306 üzenetére
Én úgy tudom a 6970 szellőzik a házba is...
Lehet tévedek de én ezt olvastam... tudom a VRM-ek is melegednek persze 100fok fölé...a baj pont az hogy a házba is fúj...fenn tartom a véleményem,csúcskategóriához csúcs hűtést tessék adni ennyi pénzért...ez igaz mindkét oldalra...
-
MaUser
addikt
válasz
Oliverda #236 üzenetére
RBR hulladék?
Máig a legjobb fizikájú rally szimulátor és nem is néz ki úgy, hogy bármely más program (bármelyik platformon) ezt a helyet veszélyeztetné... Az más kérdés, hogy manapság az egyszerű játékok a menők, mert Blood Steve egoja nem bírja el azt, hogy a sikerért gyakorolni kell, de hogy hulladék?
Az ST az konkrétan az, de azt nem azért szeretjük.
-
MaUser
addikt
válasz
Oliverda #232 üzenetére
Nem értesz, RBR-re és ST-re már megjelenésüknél sem optimalizáltak, mert nem AAA játékok voltak és éppen nem ezekkel próbálta egyik nagy eladni a termékét. Ilyen esetben sajnos semmit nem érsz a későbbi driver-ekkel.
Olyat pedig szerintem nem írt senki, hogy "majd lesz 20% plusz mindenben". Beleolvastál már a 6900 topikokba? Idéznék onnan egy kommentet: A saját méréseim alapján az 5850 15-20%-ot fejlődött eddig az első WHQL-es meghajtója óta. Ennyi szvsz ezekben is benne lesz. Ráismersz?
Persze tudom, te ezt nem általában és mindenre gondoltad és egyébként is, stb.
-
MaUser
addikt
válasz
Oliverda #221 üzenetére
Hát ez az, azért mert néhány AAA játékhoz hozzá hegyezik a drivert, akkor ne hirdessünk már olyat, hogy majd az új driver-ekkel jön a megváltás és majd lesz 20% plusz mindenben, mert ez nem igaz, csak egy urban legend, amit éppen az aktuálisan csalódást keltő kártyát ilyen-olyan érdekből* fényező csoportjai találnak ki mindig mentsvárként. És igazuk bizonyítására mutogatják az aktuális kedvenc által szponzorált játékokban elért növekedést a hegyezés eredménye képpen.
Igaz, bár számos teszt bizonyítja, hogy egyébként alig van gyorsulás, dehát azokat lefizette az ellenoldal...
* ilyen kártyája van, ott dolgozik, support-ált bérkommentelő, ami az nvidia Fx sorozata óta sajnos alap minden videókártyákkal foglalkozó fórumon, stb.
-
Giot
addikt
válasz
Oliverda #209 üzenetére
Egyetértek az architekturális változás/driver gondolattal. Egy pár poszttal ezelőtt én is utaltam rá. A fél év is reális, hiszen az 58XX kártyáknál a 10.3-as driver lett igazán eltalálva.
(#210) MaUser: Nincs gond,
csak én meg azt unom kicsit hogy, csípőből jönnek az ilyen kommentek, kontraként erre a témára.
-
Giot
addikt
válasz
Oliverda #207 üzenetére
Kösz, szépen mutatják az eredmények a driveres gyorsulást! Így legalább PH.-es mérés is alátámasztja amit elég sokan tapasztaltunk.
Nem igazán értem miért kell ezt "le-urban legendezni". Nem csodadriverről beszélünk. Ráadásul ez nem csak Radeonra jellemző hanem nVidiára is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest