Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nem mintha a gpu alatt a nyáknak jót tenne 150 fok... úgy írod mintha az nem a PCB-n lenne...
A hőtérképen nem látszik mit forogtak a ventik...amúgy nem tudom mivel nyomták 90Cfokra mert én még az enyémet sosem láttam ott,de lehet a szenzor van rafkós helyen... forrás????(#316) Oliverda
Aham csak ez gondolom nyitott házzal...forrás kéne... most azért Abu magának mondott ellent,hiszen az előbb linkelt egy furmark tesztet ahol a radeon 83Cfokon ment,amíg a geforce meg 89-en... ehhez képest a hötérkép 90-et mond geforce-ra meg 96-ot radeonra...na mindegy,én továbbra is fenntartom egy rakat sz.. a hűtése,ez van. -
TTomax
félisten
válasz
Oliverda #306 üzenetére
Én úgy tudom a 6970 szellőzik a házba is...
Lehet tévedek de én ezt olvastam... tudom a VRM-ek is melegednek persze 100fok fölé...a baj pont az hogy a házba is fúj...fenn tartom a véleményem,csúcskategóriához csúcs hűtést tessék adni ennyi pénzért...ez igaz mindkét oldalra...
-
TTomax
félisten
Nálam a kártya nem 89 fokon üzemel,a teszteket meghagyom neked!
74-84Cfok, a 84-et pl metro,staker produkálja... és teszi jóval halkabban mint a 6970.. és a 6970 meg bizony 90 fok felett dolgozik!Ne csúsztass már megint...
Szerk... furmark mi? a GTx580 és a 6970 is védekezik a progi ellen.. hiteles példa..
Amúgy itt mást írnak... kinek higgyek?Ráadásul ha a (hasráütés)70W-al többet fogyasztó GTX580-at kulturáltan lehet hűteni akkor miről beszélünk?Nehogy már az user toljon -20%-ot... rendes hűtést kérünk!Tolmácsolhatod az AMD felé..főleg ha szeretnék kettesével eladni a radeont... -
TTomax
félisten
Nem nincs igazad egy felső kategóriás kártyához adjanak felső kategóriás hűtést is!Nem olcsóak ezek a kártyák tessék normálisan megcsinálni!Ha a GTx580-at le lehet hűteni kulturáltan akkor a 6970-et is le lehet,ne a mi zsebünkön spóroljanak már megint,inkább legyen 20dollárral több de az maradéktalan legyen,főleg a felső kategóriában!
-
TTomax
félisten
Szerintem meg egy normális ref. hűtőt kellett volna tervezni,már megint a szokásos spórolás,már azt hittem az 5XXX-es szériával kinőtte azt a betegséget a radeon , lehet rohanni aftermarket hűtés után,hiszen ki szereti a 90fokos dolgokat a gépében,persze jön majd hogy attól annak semmi baja,meg üzemi hőfok stb...még mindig az az érzésem hogy a radeon egy V12-es sportkocsi 13"-os kerekeken..
(#296) Oliverda
Tudom,volt 4850-em amire azonnal vettem S1-et mert CF-be pörgött a festék ház oldaláról ..nem érdekel mennyit fogyaszt,az sem hogy mekkora a chip..az viszont igen hogy ne süketüljek meg és ne 90Cfok felett menjen(ek)... ezért nem is volt nekem opció a GF100,és most ne opció a 6970 sem...
Rakjanak olyan hűtést a ref kártyákra,hogy ne kellejen cserélni,persze hogy ez drágább.Ja hogy majd lesznek egyedi hűtésűek is tudom... feláron... -
TTomax
félisten
Mondod te, de nekem a DX10 nem volt más mint ficsör...
De hogy ne csak off legyek,kicsit későn jött ki... jót tett volna az áraknak ha két-három héttel hamarabb jön!
(#134) DeathAdder
Hát nem tudom,én ezeknek a több kártyás rendszereknek nem sok jövőt jósolok.Volt már nekem jó pár,de mivel kényes vagyok nem "tartottak" sokáig.Még egy próbát teszek ha a 6990 hengerel akkor veszek egyet,de ha az sem jön be akkor soha többé nem veszek ilyesmit. -
TTomax
félisten
válasz
DeathAdder #130 üzenetére
Persze ha van CF lapod,meg olyan házi hurrikánod amit a számítógépben tartasz...
És nem vagy kényes a zetor hangra...
Ficsör?Most definiáljam?Inkább példákat hozok fel... MLAA,Fiziksz,DX10.1..
-
TTomax
félisten
Ennyiből az AMD fícsörök az Nv negatívumai?
Így van!Azt,hogy kinek ez mennyire fontos döntse el maga mindenki!Nekem például van,de ha nem lenne sem érezném hiányát.Kapsz itt-ott egykét effektet,amiből igazán eddig én csak a maffia2-re mondanám hogy látszott is.Ha radeonom lenne én pénzt nem adnék egy társkártyáért az biztos! -
TTomax
félisten
Ez nem a múlt!Ez a jelen!!!Ezt próbálom én neked valahogy elmagyarázni.. mindegy... a teszt jó lett,sok munka van benne,és termesztésen köszönjük
,az világosan látszik,hogy ezen a csikszélessségen ennyi és nem több,ezt jól mutatja a 6970 fogyasztása,ami minden csak nem meggyőző.Azt nem értem hogy lehet ekkora különbség az XT és a Pro között,órajelekböl nem jön ki ennyi akkor a VRam?Lehet hogy csak Pro lesz a 6990-en ..
-
TTomax
félisten
Ja és ezzel együtt megjelent kb 150 DX9-es játék is,ez mennyi idő alatt is??Több mint egy év.. éa akkor jön még hét?
Dirt2 ?... DX9-be is gyönyörű...úgy mint a forma1,inkább alkalmas mint a JC2.Olyat írj nekem amire ha ránézek lássam,hogy DX11!Simán belefért volna a DX9 csak a teljesség kedvéért... mert ugye aki pl XP-t használ az ebből a tesztből nem sokra megy,és bizony vannak még sokan mindig! (csak azt ne írd,az ne vegyen 6950-et..
)
Engem nem zavar a 8XAA,de más oldalak lemérik 4X-el is a teljesség kedvéért... -
TTomax
félisten
Mivel DX 11-es gyorsítókról van szó, azt szeretnénk tudni, hogy DX11-ben hogyan teljesítenek. Főleg, hogy DX11-re jönnek a játékok.
Mikor?Három év múlva?Aki most vesz kártyát az a mostani játékokkal játszik,és igen visszafelé, mire rendes DX11-es dömping lesz addigra ezek a kártyák az ipari temetőben végzik...Nézzük mivel játszok éppen... FalloutNV,DX9... Oblivion... DX9..staker össszes DX9-10-11 (papiron)...CoH,DX9... CoD7,vagy már minek nevezzem... DX9...soroljam még mennyi játék van DX9-es és nincs 60-80fps-em se 1920-ban?Mindegy,de ilyen strucc módra nem lehet ez igy,mert nem ad valós képet...mint ahogy a 8X AA sem...te magad mondat,elavult...Hm,még valami ... mondj nekem egy etalon DX11-es játékot,ahol huhhha odavág a technika,mert én ebböl a DX11-böl eddig nem nagyon látom azt a grafikai fejlődést amit kellene.Inkább azt érzem,hogy a manimra pályáznak de keményen..
-
TTomax
félisten
A 6950 valóban jó kis kártya... CF "ideálisnak" látszik...
-
TTomax
félisten
Hát azért lehetne mit ezen válogatni,én a JC2-öt be sem raktam volna..inkább helyette LP2,na meg DX9-es játékok is kellenek,ne viccelj...főleg amíg több értelmes játék van DX9-re...na meg ez a 8XAA...észrevenni nem nagyon lehet,cserébe szépen lassít...tesztnek szép,de nem tükrözi a mindennapi használatot...
(#98) BMW001
Hát ez éppen nem olyan, a kocsiban észreveszed a 107ló pluszt,de játékban 1920X-ban ezt te nem fogod,max azon hogy miért húzza a képet? -
TTomax
félisten
Azért zabál a 6970 rendesen,ebből nem tudom hogyan lesz 6990...
(#97) Abu85
Az még akkor is nagyon sok,hogy 300W-ba beférjen,ráadásul szépen lassul is tőle,cserébe viszont rendesen melegszik... az a házba befújós módszer meg nagy okosság,főleg ha CF-be van két 6970...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest