- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
planbmokus #370 üzenetére
Reszelt Unlock Edition = RUE
De már akkor szó volt erről, amikor a csúszásról megjelenő hírek jöttek, hogy a reszelt példányok egykor még sokat fognak érni. Hát elég hamar bekövetkezett ez.
Szerintem erre senki gondolni sem mert, hogy ennyire hamar.
-
flensburg
tag
válasz
planbmokus #356 üzenetére
köszi mind kettö-tökmek
,,,BÚÉKKKKKKKKKK
-
priti
addikt
válasz
planbmokus #269 üzenetére
"zengoe" fórumtárs egy hete szopakodik, mert az ati-jával meg a 120Hz-es DLP projektorával nem tud megnézni egy 3D blu ray filmet normális lejátszó szoftver hiányában.
A mintavideo ment neki stereo player-rel így konvertáló progi vadászatával próbálok neki éppen segíteni. Az AMD meg a Cyberlink team teleordított mindent, hogy 2010 és a 3D és úristen, kijött a "PowerDVD 10 Ultra 3D" szoftver, felteszi a srác oszt nem megy neki a DLP projektorral a BD 3D film 3D-ben a projektorhoz való szemcsivel. Én nem tudok a MacPro-n kiterjesztett asztalnál a második asztalnak 16:9-es felbontást beállítani, mert szar a VGA driver és nem ajánlja fel a második asztal testreszabásánál csak a 4:3-as felbontásokat így szintén bachatom a teljes értékű kivetítést prezentációkor, ez a kis ajándék az Ati VGA-hoz.
"Ati milyen kicsi kis cég relatíve és brilliáns, hogy mit össze kavar a nagy böszme NV orra alá."
Mondtam régen, de én attól, hogy az AMD megpumpálta őket gazdasági erővel spec sokkal többet vártam. Ez -az eddig pénzhiánynak tűnő- lúzerség megmaradt náluk, az NV meg mint a mosolygó profi még FPS-ben is megkínálja őket az 580-al? Az a baj, hogy amennyire olcsó az AMD annyira szar is. Lehet hogy ez most úgy tűnik, mint ha zöld szemüvegben látnám a világot, de aki profi szolgáltatást akar az a saját bőrén tanulja meg, hogy nem szabad AMD VGA-t venni. Mindig csak a szopakodás van, valami nem várt meglepetés, pedig mostmár nem az a kicsi cég... -
DeathAdder
veterán
válasz
planbmokus #269 üzenetére
Annyira fanatikus nem vagyok, hogy a 480-at vedjem! Eslimertem az ATI elonyet, mert hulye aki nem!
Melegedett, na es?
mostani tesztekben is a 6970 felmegy 95 fokra,azaz egyenlo a 480-al, szal. azon is tojast lehetne sutni
Ez engem nem erdekel annyira kulonbenEgyetertek sok mindenben, de aazert meg kell jegyezni hogy a GTX470 is eleg jol beindult a jobb driverjeitol, szal.aarra nem lehet apellalni, hogy majd a driver elintezi a hardver lemaradasat!
-
DeathAdder
veterán
válasz
planbmokus #266 üzenetére
Nem ertek hozza, igazad van.
De orokke valami kifogast kell hallani, hogy most miert nem!
A NV is fejleszti a driverjeit,es eddig 25%os novekedest meg az eletembe nem lattamHat akkor rajta!
az 5870 varom mikor lesz 25%-al erosebb, ami druvan a GTX580 teljesitmenyet fogja hozni..1x az megy,hogy a 6870 mahhh miaz, majd jon a 6970 es elveri a nagy GTX-ekeket, erre kijott, most azt kell hallgatni hogy 25%-al jobb lesz a driverrel, meg hogy HA nem a 6970 akkor majd a 6990! es utana mi lesz?
Mia francnak ezen temazni?
Mit kell beszolni?
a NV-sek beszolnak?
ez arra mer kovetkeztetni, hogy meg mindig az NV nivojat szeretnek elerni, es mindent elhitetetnek magukkal, hogy majd De ugyis jobblesz!kihangsulyoznam meg1x meg mielott itt nekem esnek ez arra mer kovetkeztetni.
Tehat nem azt mondtam ,hogy igy van! csak egy felteves volt..Ja es valahogy nem tudom lenyelni sajnos hogy egy 100+ k-s kartya barbar modon reszelve van, es meg semleges szemmel is azt mondanam, hogy inkabb 90k-ert egy 570 amivel meg 3D-zni is tudok, valamint ott a PhysX is ,ja es amit az amd-sek eddig a rivalisukra vagtak, hogy jobban melegszik, hat ez most forditva sult el..
-
hajbel
addikt
válasz
planbmokus #266 üzenetére
Lehetséges. Viszont 5770-re már 1 éve várja mindenki a csodadrivert.
-
DeathAdder
veterán
válasz
planbmokus #264 üzenetére
"...akkor a GTX-ek fognak pislogni"
Az biztos
A 260, a 275, a 280, a 285, a 295, a 460, a 465, a 470, talan a 480 , biztosan fognakDe meg mindig nem ertem milyen kavet fog majd kapni?
-
pottyantós
aktív tag
válasz
planbmokus #255 üzenetére
Az elején sikerül ilyen alacsonyra a min.fps, amikor tölti be a tesztet a rendszer... Még1x le kell futtatni, utána és jó lesz. A GTX 470-nél 5 FPS-t kaptam..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
planbmokus #243 üzenetére
Valójában nem csalják le a dolgokat a Fermis kártyák, csak nem tesztelték rajtuk a játékot. A fejlesztők mondták, hogy hibás a megjelenítés a Fermin bizonyos beállítások mellett, de elismerték, hogy ez nem az NVIDIA sara. A gond, hogy nem foglalkozik az 1C a javítással, így ilyen marad. Nem hiszem, amúgy hogy sokat dobna a részletesebb textúra a Radeonokon. A számítás ugyanannyi. Az persze kétségtelen, hogy a Metro 2033 csak DX11-es Radeonon jelenít meg mindent.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
planbmokus #246 üzenetére
Az a min. fps hogyan jött össze? Egyszercsak menet közben egypillanatra leesett, vagy többször előfordult ilyen, vagy hogy fest a dolog?
-
tomic
addikt
válasz
planbmokus #248 üzenetére
Ha végeztél a teszteléssél feltennéd az eredményeket a 6950/70 topikba?
-
tomic
addikt
válasz
planbmokus #246 üzenetére
Itt minden alapon ment ugye? proci vga.
Ez bíztató.
És a hangja? Próbáltad húzni meddig megy? -
tomic
addikt
válasz
planbmokus #243 üzenetére
Egy két tesztet is futtathatnál.
Pl unigine maxon, vantage..
Nagyon megköszönném.
Mellesleg milyen a hangja a karinak?
Ill mennyire húzható alap feszen (ha nem gond)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest