- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogy7hogy
csendes tag
Helló újra!
Meg van minden szinte, pl. a 914-es hozzászólás sokat segít.
Nálam a dolog szépséghibája, hogy mind a V4-es, mind a Galaxy ROM-nál eltűnik a billentyűzet. Ha egy szöveg mezőre kattintok, akkor nem jelenik meg, nem lehet gépelni. A Galaxy ROM további hibákat is szór.
Így mindent szépen lepucoltam, és visszatettem a 212-esben lévő ROM-ot. Az megy szépen. Akkuidő páratlan lett!Van-e olyan nem csili-vili, de jól használt ROM, amit javasolnátok?
Köszönet! -
hogy7hogy
csendes tag
Helló,
A 212-t végig (azóta vagy 4x annyit bír az akku...), a TWRP nem ment fel, azt hiszem az a link az már nem létezik. Ettől persze kereshetek újat. A gond a 'hogyan'-nal van. Az írja (bagyon szűkszavúan a 212), hogy azzal a programmal, úgyanúgy feltette. Ez nem jött nekem össze. Erre lehet tipp? A letöltött ROM-ot kicsomagolom és úgy töltöm fel vagy meghagyom ZIP-nek? Mi a különbség a TWRP és a CWM között?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
hogy7hogy
csendes tag
Sziasztok!
Mostmár 1-2 éve van Nibiru H1-em. Egyet azóta össze is törtem... rendeltem újat... Tanultam.
4.2.2 volt mindkettőn, de a másodikat vmi rissz-rossz kínai ROM-mal szállították... ma nekiálltam és a #212-es leírás alapján feltettem (köszönet a szerzőnek!) az abban szereplő 4.4.2-t + így elvesztettem a root jogot, így azt is újra fixáltam. Működik szépen minden.Ahol elvesztem - és ebben kérem szépen a segítségetek, hogy, hogyan tudnék rá V3 és V4 (pl. #951-es hozzászólás) ROM verziókat feltenni step by step... Már jó késő van, eddig bírtam, elakadtam...
Tudnátok segíteni pls egy leírással?
Vmit elrontok - vagy meg sem csinálok. Úgy tűnik nem értem az elvet.Nagy köszönet!
Gy -
hogy7hogy
csendes tag
válasz
hogy7hogy #242 üzenetére
Az egyik viszonteladótól a kérdésemre, miszerint lehet-e 2. akkumulátort rendelni, ez a válasz jött:
"Sorry, because our local customs checked very strict, one phone only can with one battery Thanks"
Bár minden szavát értem, mégsem értem...
Segítsetek megfejteni, hogy miért nem lehet egy 2. akkumulátorom, -runk ... -
hogy7hogy
csendes tag
válasz
solyomferi #241 üzenetére
Huh! Elég súlyos ...
Írtam nekik, nátha válaszolnak. -
hogy7hogy
csendes tag
Köszönet a jókívánságokért!
4.2.2 elég jó, valóban nagyon igényes (kezdek nem hinni iPhone… az a másik telefonom) - inkább csak azért érdekelne a dolog, mert szeretnék belerázódni az Android világába, s nincs más teló, amit "gallyra verhetnék" csak ez ...
Illetve azért a mai világunkat jellemző: figyelembe veszem, hogy nem mindig jobb az újabb … így nem kapkodom.
A mentési információkért is hálás köszönet!Arra lehet vmi megoldás, ha az USB-n csatlakoztatva a Win7 nem ismeri fel a telefont kompletten?
Kici apró kínaiaknak írtam angol nyelven, ha tudok vmit megosztom via aksi és bőr tok!
-
hogy7hogy
csendes tag
Sziasztok,
Magam nagyon kezdő vagyok androidos témában, így ez a topik is már elég sokat segített. Hálás köszönet érte! (Pl. Telenor téma.) 1 hete van nálam egy ilyen telefon, lenyűgöző a tudása, eddig tetszik. Már a 'Smart Wake' lehetőség is új nekem...!Egy pár kérdés, ha szabad: van-e arra valamilyen módszer, hogy a telefont kompletten lementsem mielőtt KitKat-ot, vagy éppen egy magyar nyelvű (jelenleg csak angol) másikat, szeretnék ráhúzni? Egy olyan lehetőségre gondolok, hogy ha az adott, most fent lévő ROM-ot elrontom, akkor egyszerűen vissza tudjam állítani.
Tudtok-e esetleg olyan forrásról, ahol 2. akkumulátort vásárolhatnék a készülékhez, esetleg tokot, kiegészítőket stb.?
Ha magam tudok vmiben segíteni, örömmel!
(A topic telefonnévre váltását magam támogatnám.)
Köszönet!
gy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok