Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy pont az ilyen embereket nem lehet céges BMW-vel motiválni, ugyanis ezek a mókusok már eleve rohadt jól keresnek, és egyre fontosabbá válik a szabadidejük. Ennél még az is jobb, ha szakmai kihívásokat támasztasz eléjük, de azért a multiknál ez ritkán jön össze.
Csajom is utálja ezt, úgyhogy azért rá kell vezetni, hogy az ajándék ruhák/tabletek/telefonok/külföldi utak nem a fán nőnek.
Hiába vezeted rá, ugyanis a csajod nem a tabletekkel akar lenni, hanem veled. Egy okos nőt nem lehet megvásárolni, időt kell szánni rá. Ezzel a mentalitással rövid úton pofára fogsz esni. BTW minek van csajod, ha nem töltesz vele elég időt? Ennyi erővel kurvázhatnál is.
-
torreadorz
csendes tag
Ez esetben akkor úgy veszed fel a két embert, hogy a szerződésben az áll hogy heti 60 órát kell dolgozni és nem úgy hogy szerződés szerint 40-et, de amúgy 60-at vársz. Plusz a céges bmw használata is benne lesz a szerződésben.
Legalábbis szerintem úgy elinditani egy projektet hogy a munkavállaló beigéri a heti 60 órát, te a céges bmw-t, de papíron ebből csak 40 óra van meg bkv bérlet abból elég nagy koppanás lesz a projekt végére
-
torreadorz
csendes tag
Én nem igy látom.
"nekem annyiba kerülne egy munkavállaló amennyibe én kerülök a munkáltatómnak"
Ez lényegtelen, nyilván van egy munkaszerződésed amiben benne van hogy miféle munkáért mennyit fizet ebben állapodtatok meg, senki nem lepődhet meg hogy xy munkáért a másik xy fizetés kért.
Tehát te pont annyiba kerülsz a munkáltatódnak amennyit megérsz neki, máskülönben már vagy kirúgtak volna vagy csődbe ment volna a cég."akkor bizony vasárnap este 9-kor is elvárnám hogy felvegye a telefont. Persze ehhez kell egy cégkultúra"
Nem, ennek semmi köze a cégkultúrához. Ez szintén munkaszerződés kérdése. Pl. bele lehet irni hogy rugalmas munkaidő, vagy hogy vasárnaponként is dolgozni kell persze a megfelelő túlórapénzért.
Tehát ha a munkáltató azt szeretné hogy valaki vasárnap is legyen elérhető, no problem, szépen bele kell irni a hétvégi ügyeletet és annak dijazását a szerződésbe. És akkor ha azt mindketten aláírjuk akkor máris hivogathat, minden más csak szeretetszolgálat. Márpedig pl. én jobban szeretem a családom szeretgetni mint a fönököm, főleg ha ingyen kéri.
Az amit te irsz hogy cserébe kapsz ilyen olyan ajándékokat, csak nagyon kevés és főleg nagyon kisméretü cégnél müködik és ott is csak addig amig egyszer ki nem cserélődik a fönök feletted. Onnantól az elvárások megmaradnak a juttatások meg majd jól elfogynak ha arról nem írtatok papírt.
-
A helyzet az, hogy van az a penz, amiert az ember vesz eseten hetvegen is raer. Mas kerdes, hogy mennyi az az ido, amit rendszeresen dolgozol. Viszonylag kreativ munkakat nem erdemes heti 50 ora folott csinalni, mert romlik a hatekonysag (ergo kevesebbet csinalsz, mintha kevesebbet dolgoznal).
-
bambano
titán
"Hát én azért teljesen másképp látom itt a dolgokat,": ez konkrét esetben azt jelenti, hogy rosszul.
az teljesen téves munkaadói elképzelés, hogy a dolgozót 24 órára vette meg. 5x8-ra vette meg, pont.
"Persze ehhez kell egy cégkultúra.": jaja, a magyar cégkultúra ilyen, ez a rossz verzió. a normál cégkultúra meg vesz fel embert, ha egy feladat nincs munkaerővel lefedve.
az meg teljesen más tészta, hogy mennyi a munkaerő költsége, ne keverjük ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest