- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #5401 üzenetére
Hát kénytelen leszek telóra is tenni...ugyanis a leírás alapján az új fegyók BP-jei csak Tournamenten esnek,az pedig nincs FB-n,csak Arena,na ott kábé 100 leölt specre tuti nem esett BP...
Ezt is jól megcsinálták.De nem értem,miért nem lehet FB-n is Tournamentet hirdetni külön....fegyókat néztem,végülis asszem' 8 üj van,de nonpluszultra általánosságban.viszont egy jó pont,ilyen 600 goldok alatt mennek.Ergo csak aki az archivementeket unlockolta és gyűri a napi feladatot,végülis ami kell...kinyithatja úgy is.Kár,hogy ez lett a DT2-ből,nem az Unkilled kellett volna,hanem vagy egy nagy DT2 update,vagy egy DT3...
Ez végülis a z Unkilledbe való rész,de ide írom ijesztésnek...Végülis végigtoltam azt is...ott igazi pénz nélkül,elég jól maxos vagyok így is.DE már nem vagyok hajlandó az egymást támadós módot tolni,5x annyi mennyiségű zozó,5x nehezebb feladat,és szedni kéne a DNA darabokat,hogy legyen ütős zombim.Arra jó,hogy az ember elsüsse az(ott nem gyártós,reklámnézős!)összes extráját,mert olyan nagy a küldi és annyival nehezebb,mint a sima küldik,hogy hajjaj.Ilyen misszió,hogy a single-hez képest ami bedob 15 hradshotot requirementnek,azt mondja öljek 75 zombit és legyen 55 headshot medium range-vel?
Jaés persze egy ilyen körre jut 2 vagy 3 spec max,egyetlen DNA-t össze is lehet kapni,szerencsés esetben valami BP is jön,csak ott ám abból is 20 kéne...
És multi.Bedob egyszer noob ellenfeleket,egyszer meg krixkrax betűs golddiggert 4x akkora zombisereggel...ÉS még 12 óra 1 támadás.ÉS persze amit viszel pl.munka alatt,nem tudsz felmenni,tuti az vár,hogy 1 embert leraboltál+2 goldos istennyila másfélszer anyit vitt.Hogy elcseszték...és kilépni se lehet ám a Skirmish-ből...aki ütött vagy akit ütöttél,jön helyette 2 új naponta.Ja,hogy a pénzért vett goldod is elvinnék?Szerencsére nem vettem
Csak free videonézegetés.Tiszta hányás MMO lett az Unkilled ezzel.Vagy tolod,vagy naponta a bónuszláda mellé olvasod a reportokat,ki mivel lootolt le.
Annyi menti,hogy hogyha van időd,a Rád küldött durvább sereget misszió keretében magad is visszaverheted,ez jó.Mert evidensen ki lehet ütni a felspécizett emberkéket is.Csak a támadás alatti 12 órán belül észlelned kell,hogy ilyen van.És persze agyig felturbózott sebzésű és sebességű zombikat kapsz.
Támadni sajna így nem lehet. -
törölt tag
válasz
BandiHUN #5381 üzenetére
Van felhőmentés. Játsottam két küldit, kiléptem, töröltem minden adatot, aztán újra be, és onnan folytathattam. manuálisan nem kell menteni.
A game nagyon jó. Eddig semmi pénzt nem költöttem, és simán haladok. Most kb Tier 4 végén tartok, minden küldetés 3 csillagosez a game jelenleg kezdetleges, de jó lesz ez idővel.
Szóval kéne neki fórum.
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #5380 üzenetére
Na csak sikerült felerőszakolni,megy is szépen...de kérdés:ha be vagyok loginolva a play játékok-ba telón és tabon is,akkor nem viszi át a teló állását?
Én eddig nem találtam más login,vagy save lehetőséget,de akkor mi van,ha az ember vesz valamit rendes pénzért,avagy eljut xy szintig,csomó fejlesztés,és most akkor ez is visszalépés,hogy behal a teló,és reset?
Nem is a missziók zavarnak,hanem hogy konkrétan igazi pénzt lehet bukni?OK,a play tárolhatja pl.ha az ember vesz pakkot,goldot,de hogy pl.mire szórtam el a goldot,azt nem.
Ennek ellenére olyan szinten netigényes a semmiért,hogy tegnap kicsit gyengébb mobiltérerővel már állandóan pampogott a kapcsolat miatt...Lehet,hogy csak én nem jöttem rá a metódusra,hogy loginoljak,de eddig tiszta ügy volt,hogy a DT2-t ugyanazzal az accal toltam ugyanúgy 2 eszközön és a FB-n is.Még a DT1-ben is van login,bár ott manuálisan kell időről időre feltölteni az állást,de van.
-
Slier
tag
válasz
BandiHUN #5368 üzenetére
iOS-de gondoltam, a kereső már elő is hozza mint ajánlott alkalmazást viszont ha rákeresek nem talál semmit. A kis okosak
most a dawn of titanst töltöm az valami iszonyat jónak ígérkezik. Természetesen csak holland storeból érhető el, ez az jelenti a játék hivatalosan még nincs forgalomban. Érdemes rákeresni YouTube-on. Akit érdekel majd töltök fel róla képet.
-
válasz
BandiHUN #5332 üzenetére
Ahogy olvasom (tőled is), Madfinger rájött, hogy hogyan lehet igazán lejáratni magukat. Ehhez csak gratulálni tudok.
Azért az valahol a minimum lenne, hogy ha a közösség egyöntetű kérése ellenére sem raknak coop-ot a következő játékukba, akkor cserébe azt ne barmolják szét energiarendszerrel, pénzéhesebb fegyvertuninggal és egyéb butításokkal.
Erre jelenleg nem találok szavakat. Amennyire nagy DT 2 fan voltam, most kb annyira ábrándultam ki mindenből, ami Madfinger.
-
válasz
BandiHUN #5272 üzenetére
Inkább azt mond meg nekem légyszíves, hogy előző hozzászólásodban, ahol írtad, hogy "Acsi megvan" , azt pontosan hogy értetted? Ezt elfelejtettem megkérdezni előzi szólásomban.
Csak mert korábban volt már róla szó, hogy az arénás Gladiator II és Gladiator III acsik valszeg bugosak, mert rajtam kívül itt egy másik fórumtársnak is 0%-os mindkettő acsi és nem tudok olyanról, akinek meglenne mindkettő.
Nálad ezek akkor működnek? -
válasz
BandiHUN #5270 üzenetére
Az arany beugrós eventekre is jelentkezel (ugye ez ilyenkor 20 arany szokott lenni)?
Azért ott én meg gondolom a dolgot, mert nem azért játszok arany spórolós üzemmódban, hogy aztán jelentkezzek vele event-re, aztán meg úgy sikerül, hogy mégsem érek rá játszani az egésznek a végéig és akkor igaz, hogy csak 20 arany, de az akkor is bukó.
Csúnyább az olyan szokott lenni, mikor akaratom ellenére jelentkezek, mikor játék indítás után Hideout-ban nyomnám a World gombot, hogy nyomassak küldetéseket, de mikor épp odaérne az ujjam a kijelzőhöz, akkor dobja be pop-up kis ablakba az aréna jelentkezést és persze a jelentkezés gomb is pont ott helyezkedik el a kijelzőn, ahol a World gomb is és akaratlanul megnyomom.Kontrolleres témát meg csak off-ba, mert nekem pont, hogy bűntetés lenne érintőképernyő helyett kontrollerrel játszani.
Mire odafordulok azzal a lassú analoggal a zozóhoz, vagy az nyír ki, vagy a többiek.Unkilled ügyileg sem értelek.
Ha már PC-n akarok játszani, akkor már a lehetőségeket kihasználva valami komolyabb, eleve PC-re készült zombis játékot nyomatnék, nem ilyen "mobil grafikás" valamit.
De ez persze csak az én gondolat menetem. -
LibErty
csendes tag
válasz
BandiHUN #5057 üzenetére
Más játékkal ilyen nincs. Egy Logitech egér hülye szoftverek, makrók, biszbaszok nélkül. S az az érzésem, mintha "kiszaladna a böngészőből" az egér a háttérben s akkor jön vissza középre, ha nyomok egy pause gombot. Írtam a fejlesztőknek is két hete. Semmi válasz. Ti azonnal válaszoltatok, nagyon köszönöm is a próbálkozásokat.
bedugok egy másik egeret is, hátha...de én valami más hibára gyanakszom, csak egyelőre nincs meg merre menjek.
Megint mentem két kért és rettentően felidegesített, hogy eldobott 4 gránátot, elhasznált 5 painkillert és két automata löveget. S a legszebb, amikor "sentinel" módban használja el a painkillereket, ahol meg sem tudnak támadni...
Na megpróbálok egy másik egeret, aztán megnézek más fórumot, hátha (erre a topicra is úgy találtam rá, hogy guglizgattam, bár már voltam regisztrálva).
Köszönöm. -
golyós
addikt
válasz
BandiHUN #5002 üzenetére
Én is megfigyeltem a páncélos rendőr furcsa halálait.Nekem az esetek 60-70%-ban elég 2 lövés de a maradékban 4-5 lövés kell neki.Nem értem mi ez?!(winchestert használok)
Rengeteg sprinter zombi jön tényleg melózni kell rendesen.Update előtt nem használtam régóta sentry csirkét de most egyszerűen muszáj annyira jönnek.
Én egyébként nem ájultam el az új pályáktól( nem mondom volt 2-3 jó) a helikopteres szerintem halál gáz volt, kicserélték a pályát és ennyi.Volt ilyen régen is.
Most voltam túl a 2500. küldetésen, lassan megvan a lvl 49, de nem mondhatnám, hogy le bír kötni.Max fél órát bírom.( 3 katana Bp-m van, AK sehol)
Ma mentem egy arenát, hátha ad valamit, de semmi.Eddig se voltam oda aza arénáért, hát most sem fogok.
8-as szinten már a KSG sem bírta őket kinyirni 1 lövésből, cserébe mindenkinél bot és Usian Bolt sehol nem volt sebességben hozzájuk képest.A gátfútó képességeket és a teleportálást a barikád mögűl már nem is említem.Kaptam egy botos pofont és 400-ról 90-reeset az életem.
Hát köszi, ennyit az arénáról.(#5003) Dr.Anonymus Hát igen, ilyen fegyverrel el sem merek indulni.Ha nem lett volna a Win-Ksg kombó már rég abbahagytam volna a játékot.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #5002 üzenetére
írtam nekik egy kemény levelet tegnap
ha visszajönnek talán olvassák és korrigálják a fegyvereket
leírtam hogy nagyon szép hogy lassan egy mobil telefon árát beletoltam a játékba és továbbra is használhatatlanok a fegyverek, gyengék
esélyem sincs feljebb fejleszteni a kedvenceimet, mert maximális szinten vagyok
de azért kapom a vírus mutated feliratot, ..hagy sz*pjak a semmiértazt is megírtam nekik, hogy láttam hogy ők milyen erősségű fegyverekkel tesztelik a játékot
és "kedvesen" bátorítottam őket hogy próbálják ugyan ki hogy nálam hogy muzsikálnak ugyanazok a fegyverek maximális mk10 szinten...
pl. a christmas update streaming videóban is látszott, hogy az ő Scarjuk 2 másodperc alatt kivégez egy Panzert..
hol vannak a mi fegyvereink erősségben ehhez képest? -
válasz
BandiHUN #4979 üzenetére
A hóember (legyen inkább hózombi) engem sem annyira érdekel, csak hirtelen feljött gondolatban, hogy ugye szezonális cucc és hogy ott lesz-e vajon nyáron is.
Ajándék fegyók valóban érdekesre sikerültek, hogy ünnepek alatt nem tudtuk őket készhez kapni, a BP esés gyakorisági értékét jobban is átgondolhatták volna a fiúk ott a MF főhadiszálláson.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #4968 üzenetére
azért a couch shoti tényleg jobb minden másnál
de a dual peacemaker is állat
szóval panaszkodtam a virus mutated miatt, de így is messze ver ez a két fegyver mindentegyébként a damage boost frankó,
végre használható lett a cz75
no meg az m4es is kezd méltó lenni ahhoz ami a valóságban -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #4956 üzenetére
hát igen, van még hová fejlődnie az MF-nek
de gondolj bele hogy még az se jött össze nekik hogy almára időben kiadják az updatet
szóval amiket te leírtál azokról én álmodni se merekérdekes egyébként Katanánál nálam is háromnál állt meg a bp számláló
pedig nekem más bp már nem is jöhet csak ez, és így is.
örülök ha 3 naponta pottyan egy bp -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #4953 üzenetére
valszeg az új aréna aktiválásával megvárják az iOS updatet is
ami a butterfly és AK-t illeti, hát igen, inkább mókás fegyverek
bár nem rosszak, de nem is a kategória legjobbjai
a butterfly kb. a machetténél gyengébb kicsit (túl rövid a hatótávolsága)
az AK meg nem ér az M4 és Scar nyomába, de azért vicces fegyver
ha belegondolok hogy anno ingyen kaptam meg egy afrikai misszió után.. most meg mit össze kell szenvedni érte.. -
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #4953 üzenetére
Ja,egyébént a városfoglalás is fura,hogy megint húzva mint a gatyamadzag,mikor a játékkal kicsit is játszók szerintem a szünet és a BP-k miatt legalább 5x annyit kockulnak...
Egyébként most akkor van új aréna?Én ma mentem fel egy 25 meele kill-es goldért,mert miért ne fogjuk meg a dolgok könnyebb oldalát,de ugyanaz az aréna volt csak tournamentet se láttam,pedig mintha azt is mondott volna valaki.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #4949 üzenetére
Lorenzo9:
Hát igen, pc tablet alapvetően más, de legközelebb én is hozzáteszem hogy tablete nézem, hogy egyértelmű legyen.
Egyébként a játék megint kezd bunkó lenni, megkaptam a napokban a "virus mutated, enemies getting stronger" feliratot nem sokkal miután megvettem a wild west csomagot...
MF kb. 2napot adott hogy kiélvezzem magam
Most kicsit "gyengültek a fegyverek" vagy erősödtek a zombik - ahogy nézzük.
Így kb. hard módban már nem olyan könnyű mint volt, de normál módban továbbra is megy a zombik 4-esével, 5ösével írtása.
Szerintem ez nagyon nagy ki****ás.
Egyrészt mert valós pénzt fizettem ezért a csomagért.
Másrészt azért mert nincs is magasabb szint mk10nél (a többi fegyverem is szinte mind mk10es, van még kb. 7 ami mk9es). Ez így most így nem tudom mire volt jó..szerintem írni fogok megint nekik...
Ferenczi Áko:
akkor mindenki elmebeteg hóember dekorációt kapott
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #4938 üzenetére
Lorenzo9:
Igen, ez jó meglátás, tabon tényleg más mint pc-n.
Nekem egyébként továbbra is nulla bp jött...gyuri832:
Sajnos fogalmam sincs hogy az aktuális tech level szinten kapod-e meg a fegyvereket, vagy mk10-en, de ha az utóbbi akkor jogos amit Lorenzo mond, vagyis a többi fegyvered simán lehet, hogy gyengülni fog.
Slier:
Ez tényleg gáz.
Látom facebookon se nagyon kérnek bocsánatot emiatt az "apró" kellemetlenség miatt ami több millió iOS-es DT2 fan karácsonyába rondított bele... -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #4934 üzenetére
velem lehet tárgyalni
megvettem az area 51 packet is..kipróbáltam, és a következőt találtam:
- metalstorm:
érdekes fegyver, de nekem nem tűnik túl "megbízhatónak", vagyis van amikor egy fejlövés elég, de van amikor (kb. a lövések 20%ánál) még marad 10% életereje a zozónak ami egy kicsit idegesítő
testre meg alig sebez
specek ellen olyan érzésem van mint ha kb. egy 500 forintos laser pointerrel próbálnám legyűrni őket, annyira nem fog rajtuk a töltény
szóval a legfőbb gond a metalstormal az, hogy kevés a sebzés
mk10-en 6758as damage nem elég ahhoz hogy 10 fejlövésből 10 sikeres is legyen
kb. az mk10-es winchester szintje már elég lenne, annak 7219-es damag-el megy ez a 10/10es fejlövés arány
egy szó mint száz:
ha egy fegyvernek ilyen brutális neve van, hogy "metal storm" és még valós pénzen is kell fizetni, akkor ne p*csöljön itt nekem, hanem ossza a halált kérdés nélkülmegjegyzés: a karácsonyi játék streamingnél láthattuk hogy kb. milyen túlerősített fegyverekkel játszanak a madfingeres srácok (kb. olyan mintha 18as szinten lenne mk10es fegyver választékuk), és az area-51 pack demo videójában is látszik, hogy náluk pusztít ez a fegyver... lehet hogy szólni kellene nekik hogy nálam 49es szinten mk10 mellett a felét se sebzi annak amit nekik
- Area-51 gun
DT1ből már ismertem ezt a fegyvert, ott alien gun néven futott.
kb. ugyanazt hozza, ugyanúgy párolognak tőle a zombik, előnye hogy tényleg nem kell újratölteni, és egymáshoz közeli max 3 zombit is el tud intézni, viszont lassú pontatlan, és tényleg nincs semmilyen extra bónusz amit kapnál a lövésekért, hiszen pl. headshot se létezik (érdekes DT1ben még volt lehetőség headshotra ennél a fegyvernél)Szóval így hogy mind2 pack megvan, össze tudom már hasonlítani az Area-51 és WildWest Csomagot.
Ár: azonos
Fegyverek száma: 3 vs. 2 a wild west javára
A wild west packből úgy érzem mind 2 új fegyver extrém hatékony zombi pusztító, és ha valakinek nincs meg a winchester, akkor az is egy remek fegyver (szerintem simán veri a metalstormot).
Az area-51 packben a metalstorm számomra nem tűnik annyira megbízhatónak, az area-51 meg kétségkívül egyedi fegyver, ha valaki DT1-ben nem játszott vele, akkor poénból emiatt meg lehet venni, de akkor minden csonkolós/fejlövős bónusz pénzről le kell mondani, plusz a statisztikád se lesz túl szép (már ha ez szempont).Tömörítve a lényeg:
Wild west pack = 3 extrém jól használható fegyver (dual peacemaker a legjobb handgun, a coach a legjobb shotgun, a Winchester a legjobb puska)
Area 51 pack = 2 érdekes, de nem különösebben hatékony fegyverkérdés?
-
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #4777 üzenetére
a gond ott van hogy itt mobil platformról beszélünk - sokkal gyengébb vasakkal mint PC esetén, ráadásult töredezett az android oldal:
- milyen android verzió
- milyen kijelző felbontás
- milyen processzor
- milyen gyártói felhasználó felület (pl. a Samsung TouchWizze nem sok szabad RAM-ot hagy..)Mivel fejlesztő vagyok, és ha mobilos fejlesztésekben aktívan nem is vettem részt de itt zajlanak mellettem a cégnél, így kb. tudom, hogy milyen óriási probléma az, hogy ami az egyik telefonon működik, a másikon meg nem, és napokig megy ilyenkor az agyalás hogy mi lehet a gond.
Ilyen problémák miatt dobták végül a 3 lő fegyver slotot anno.
Már le volt fejlesztve, be is volt ígérve, volt is sok olyan eszköz amin működött, de volt csomó ahol nem, így végül kimaradt az egész feature...Szóval nem olyan könnyű ez a mobil fejlesztés témakör.
-
-
válasz
BandiHUN #4745 üzenetére
Igazad van az árakat tekintve.
Na de ha nem vennék őket, akkor biztos nem ennyit kérnének értük.
Ott van egy sokkal durvább példa az Asphalt 8, meg a GT Racing 2, amiben 30000 Ft-ért(!) kínálnak autó pakkokat, amik 2-3 új autót tartalmaznak.
Ha azokat veszik, akkor azokhoz képest a DT 2 3 rongyos fegyver pakkjait viszik biztos, mint a cukrot.Azon meg továbbra is felesleges duzzogni, hogy ez a játék ennyit kínál csak és nincs benne coop meg egymás elleni harc.
Mással kell játszani és kész.Én azon vagyok mindig kicsit ledöbbenve, hogy az Aréna bajnokságok általában pénzdíjat adnak, pl a top nemtommennyi helyzet 500k pénzt kap.
Szerintem aki már top helyezettként végez, annak pont semmi szüksége sincs arra az 500k-ra, mert dúskálhat a lében.
Ha állandóan aranyért kéne küzdeni, az azt mondanám oké. -
Slier
tag
válasz
BandiHUN #4694 üzenetére
Én próbáltam pc-n de nem jött be, igaz az egér miatt könyebb de ez tabon jobb élményt nyújt számomra mint asztalin. Ha gépen akarok zozókat gyilkolni arra ott a rengeteg zombis játék.
Dead Island, Left 4 Dead, Resident Evil stb...
Azt viszont bírom mikor buszon előveszem a tabot 1 gyors körre és a mellettem ülő gyerek majd kiesik a székből annyira sasol. -
bollizolee
tag
-
válasz
BandiHUN #4637 üzenetére
Ne vedd sértésnek, de nagyon egybefolynak a hozzászólásaid. Átlag hozzászólásokhoz viszonyítva a tieidnek helyenként többször is neki kell futnom, mert totálisan elveszítem a fonalat.
Javasolnám a tágasabb tagolásokat, írásjelek után meg szóközök használatát.
Most picit szégyellem magam, hogy "mégis ki vagyok én, hogy beszólok", csak már a sokadik "ömlesztett" hozzászólásodat olvasom.
Természeten csupán segítő jelleggel említem ezeket, amik persze szigorúan csak javaslatok. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #4623 üzenetére
grat,
az area-51 packot szerintem 40es szint alatt éri meg megvenni
mert akkor tényleg combos
48as szint környékén már mk10en se ér sokat a metal strom a youtube videók alapján,pl. most felfejlesztettem pár fegyvert mk9ről mk10re, ...hát nem sokáig élvezhettem az erőfölényt,
a játék azonnal felerősítette a zombikat, így 1-2 hét diadal menetnyi idő sem volt, talán csak egy-két nap, aztán mindent ment tovább ugyanúgy mint mielőtt kijött az mk10
csak persze most kiadhatok egy csomó pénzt, hogy ugyanott tartsak mint korábban
köszi MF -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #4595 üzenetére
Sajnos nem látok bele,
már régen leveleztem az MF-el.
Így nincsenek belsős infóim.
De azt meg tudom erősíteni amit gergom91 barátunk is írt, vagyis hogy a rengeteg Android dzsunka telefon nagyon behatárolja a fejlesztéseket, iszonyatos sok probléma van a szinte "minden telefonon" jól működjön elv miatt -
gergom91
tag
válasz
BandiHUN #4595 üzenetére
Hát igen, sokaknak vannak jó fejlesztési ötleteik a játékhoz, de ezt egyrészt behatárolja a játék motorja, a coop talán egyáltalán nem oldható meg rajta, régebben már írtak róla hogy szeretnék de nem tudják, másrészt egy-egy kisebb dologhoz is temérdek sok idő kell leprogramozni, és rengeteg készülékhez optimalizálni (szobatársam ezzel foglalkozik, elmesélte hogy nem egyszerű az ilyen bonyolult játék még egy teljes fejlesztői csapatnak sem)
-
gergom91
tag
válasz
BandiHUN #4549 üzenetére
Az én nevem szerintem nem nehéz kitalálni
Ennyi pont alatt 0 bp esett, és néhány kört az új 10es teruleten is mentem, hátha ott fog, de semmi. Annyira mondjuk egyik új fegyver sem hajt, esetleg a shoti.
Ha játszok egy hard seek&destroyt olyan durván jönnek a zombik, hogy azt csak painkillerrel lehet bírni.mondjuk ez lenne a hard lényege
-
gergom91
tag
válasz
BandiHUN #3430 üzenetére
Én is már csak az upgrade miatt lépek fel, néha egy-két kör belefér, de vicc, hogy a hammer most lett 9es, gondoltam hülyülök egy kicsit a zombik csapkodásával, erre 2 ütés kell egy zombiba... lvl 40 vagyok csak...
Egyre jobb játékok jönnek ki amik felveszik a versenyt mostmár a dt2vel. Mondjuk az én kis szeretett tabom már akadozik néha a jobb grafikával rendelkező játékok alatt, nyár végére lehet beújítok valami izmosabbat. -
válasz
BandiHUN #3344 üzenetére
Szerintem butaság csak ezért "nem merni" játszani.
Egyedül kb csak shotgun-ok élvezhetetlenek 4x szinteken, más lőfegyvereknél nincsen olyan mértékű panasz, mint azoknál.
Szerintem már többen is írtak ez ügyben a fejlesztőknek és szerintem innen is fogalmazhatnánk meg néhányan levelet nekik ez ügyben nyugodtan.
Valamelyik frissítésben hátha erősítenének a shotikon.
Mi, a közösség játszunk legtöbbet a játékkal, nem ők. Biztos adnak sok játékos véleményére. Meg kell próbálni, mint ahogyan majd én is írok nekik egy levelet mingyárt nekik (már ha így szóba jött ez az egész), ha hazaértem.Ja még annyi, hogy a közelharci fegyókon jobban érezni a gyengülést. Macsétából én pl ott tartok, ha jól emlékszem, hogy 3 ütés kell. :/
De szerencsére nem érdekelnek már a közelharci fegyók egy jó darabig. -
válasz
BandiHUN #3179 üzenetére
Az is nagyon trükkös küldi tud lenni igen, de legalább nem bugos, csak átlagnál nagyobb odafigyelést igényel a hirtelen jövő botos zombik miatt.
Engem mondjuk az a küldi nem szokott annyira szívatni (vagy csak én vagyok nagyon pro), max zombimennyiség nálam kb 3 szokott lenni és kényelmesen el is boldogulok velük, még ha esetleg botos is mind a 3.
A Sentinel küldis minimum 500 pontokat egyébként nem tudom hogy csinálod. Afrikai missziók ezek?
Csak mert ezeknél örülök sokszor, ha eléri a 400-at. Pedig törekedni szoktam a fejlövésekre vagy legalább a csonkolásra, meg az egyszerre több gyilokra is.
Vagy ez a pontozás függhet vajon szinttől is, hogy alacsonyabb szintűeknek jobban szórja a játék a pontot mindenhol (lásd pl Aréna)? Végül is lehet van benne valami, egyszer low-level haveromat PC-n elcsíptem hozzám képest furán magas küldi végi pontozással, pedig nem hiszem, hogy megerőltette volna magát (nem egy nagy fps guru).Golyós: Jól látod, nem te vagy a béna, bár a fejlesztőket sem akarom most szidni, lehet nem értesítette még senki játékos sem őket erről a bugos Escort küldiről (amit mondjuk kétlek, tekintve hogy van akinek eredménylista alapján élete ez a játék, biztos legalább egy maréknyi panasz íródott már nekik ezzel kapcsolatban).
Más:
Szerintem tök jó lenne, ha pl a fegyverkovácsnál be lehetne rakni a várólistába ugyanabból a fegyverből további upgrade kéréseket, nem csak egyszerre egyet.
Így nem kéne mindig manuálisan hozzáadni a listába ugyanazt a fegyvert a továbbfejlesztéshez a jelenlegi fejkesztése elkészülte után.
Meg olyan infó ablak se lenne rossz, ahol kijelezné, hogy a jelenlegi várólista pontosan melyik napon, mikor fog kiürülni, így nem kéne mindig nekem számolnom és emlékeztetőt írnom magamnak ezekről (valamiért a játék nálam a fegyverekről meg azok fejlesztéseiről elfelejtet emlékeztetni.)Na de mindezt lehet inkább egyenest a fejlesztőknek kéne megírnom, meg akkor már megemlíthetném nekik a bugos Escort küldit is.
-
zoli6969
csendes tag
válasz
BandiHUN #3184 üzenetére
Szerintem a zozikat bekorlátozzák, én legalábbis elvagyok a 9-es fegyókkal. (Sotikkal nem, de azok régebben is minősíthetetlenek voltak.)
Elnyújtott missziót meg csak azért csinálok, mert szeretek "arénázni": az igazi Aréna nem hozza a kellő szinvonalat.
Ha pontra gyúrok, akkor rövid defend/assaut/senti küldetések a favoritok.
A fegyverfejlesztés pedig az MF stratégia része: játsz sokat, hogy legyen pénzed (13 gömböm van nekem is), és valódi pénzért vett arannyal gyorsítsd a fegyófejlesztést. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #3182 üzenetére
nekem az assault csak azért jött be mert általában azt lehet a leghamarabb ledarálni, nincs a bohóckodás a túlélővel, stb
van néha hogy nyomok egy hurcolásszós missziót, 3or annyi időm rá megy, aztán alig kapok egy 25%-al több pénztén tényleg csak arra megyek már rá, hogy legyen meg az utolsó szükséges pénz löketem is az utolsó lehetséges fejlesztéshez ebben a játékban
(a csempésznek kell még 9re feljönnie 8asról, mindenki és minden más már 9es)
aztán csókolom az updateig -
Slier
tag
válasz
BandiHUN #3170 üzenetére
Az a baj, hogy ha ebbe nem akarnak újdonságot belevinni a 3-ba mit raknának? Inkább ezt kellene még bővíteni. A legnagyobb hibája a játéknak hogy, hamar unalmassá válik. Én a kezdetek óta tolom a játékot ahhoz képest csak 37-es vagyok és most fogom az emberkéket mk9-re fejleszteni.
Ami még hiányzik:
-változó időjárás
-több pálya single és aréna módban egyaránt
-küldetésenként választható pálya és küldetés típus (az utóbbi pl sentinel küldiknél jó lenne)
-4 játékos cooperative mód
-több sztori küldetés, újrajátszási lehetőséggel
-MK10-es cuccok
-több fegyver
-több játékmód
-aréna módhoz többfajta csapda(Szerintem ezeket még simán bele lehetne préselni és akkor legalább a nép is boldog és a madfingert sem basztatnák folyamatosan)
-
golyós
addikt
válasz
BandiHUN #3085 üzenetére
Igen a Minigun adja becsülettel a brutalityt.Érdekes viszont a Jackhammer ami szintén "széttépi" a zombikat, nem ad sokat.Vele én is inkább headshotra megyek.
Kellemes húsvéti ünnepeket, sok locsolót és pálinkát kívánok mindenkinek!
(#3086) XeeN Pénzt adott nem goldot mi?
-
válasz
BandiHUN #3038 üzenetére
Ez a barikád mögül kiteleportáló zombi effektus nálam is megvan többszor is, de csak a jelenlegi városfoglalás óta, eddig nem tapasztaltam még ezt soha. Elég zavaró tud lenni, na meg látványra is érdekes.
Lever 1-2 deszkát, majd szép lassan "noclip" módban keresztülmászik a még félig épp barikádon.Viszont az esetek többségében (szintén jelenlegi városfoglalás óta) megjavultak a karakterek árnyékai.
Linkeltem nem oly rég képeket, hogy mindenki- és mindennek csak felső test árnyéka volt. Most már rendes, egész alakos árnyékokat látok, igaz ugyanúgy pixeles a szélük, meg nincsenek szinkronban a talpakkal, de legalább összképileg jobban néz ki.Más:
A következő városfoglalásos versenyhez kapcsolatban. Ugye oklevelet kap az első helyezett. Viszont ezzel az a baj (szerintem), hogy nem lehet pontosan tudni mikor fejeződik majd be a városfoglalás, mivel ugye zombigyilok számláló alapján nehezebb besaccolni az egészet.
Ezt folyamatosan figyelni kell valakinek, mert láthattunk már arra példát, hogy hol lassítottak, hol gyorsította a dolgok menetén.Na meg azt szeretném még kérni, hogy ha netalántán én nyerném véletlenül (
) a versenyt, engem ignoráljatok nyugodtan.
Nem tehetek róla, hogy rengeteg szabadidővel rendelkezem és szeretnék minél előbb acsikat szerezni a játekban (már nem is kell sok).
Amúgy is viszonylag ritkán írok ide a többiekhez képest. -
golyós
addikt
válasz
BandiHUN #3035 üzenetére
Azért ne izgulj nem erősödnek a végtelenségig.
Tény, hogy van 1-2 fegyo ami nem üti meg a szintet, kérné az mk10-et de összességében inkább a sebzésük ami sok.40 életerőpontnál becsúszik egy szöges-léces zombi és már ki is írta, hogy you'r dead!
Meg ami érdekes, hogy a rocket chicken 19200-as sebzéssel nem nyír ki egy spec zombit, 30-as szint környékén meg simán nekimentem még a sugárzónak is Butterflyal , úgy hogy betoltam egy aszpirint előtte. -
-
zoli6969
csendes tag
válasz
BandiHUN #2950 üzenetére
Butterfly-Karácsony:
Válás után ez volt az első Karácsonyom, és Szentestére egyedűl maradtam...
Vizipipa+egy üveg martini társaságában leültem filmet nézni, közben pedig felléptem amót gyártani; a zombik világában egy karácsonyfa várt, alatta a segítőink ajándékai andalító zenei aláfestéssel!
Nem gondoltam volna, hogy a Dead Trigger könnyesre nevettet pont Karácsonykor!Nekem mindig ez ugrik be, ha a butterfly-jal indulok hentelni!
-
-
válasz
BandiHUN #2771 üzenetére
Én már elég régóta, kb február vége óta lvl9-en tartok mindenkit (most 44-es vagyok), leginkább mk9-es fegyókkal játszom és nem nagyon veszem észre egyelőre, hogy megállna a zombi erősödés. De az is igaz, hogy jóval kisebb mértékben erősödnek már.
Leglátványosabb példa, hogy egy-két hete álltam át gránát használatára, mert rakétacsirkéből már nem volt elég 1 db a Spec-eknek, míg a gyorsabban és olcsóbban előállítható gránátból 2 elég volt.
Időközben folyamatosan játszottam, míg mára eljutottam arra a szintre, hogy Spec-eknek már nem elég a 2 db gránát.
golyós: Én a durvábban kinéző gépágyús Sentinel küldiknél, ha már csak 1 db olyan Spec is jön, amit a körülményekhez képest nagyon nehezen tudnék elintézni, simán csak nem foglalkozom vele és hagyom bejutni.
Szerencsére ugyan annyit büntet, mintha csak egy sima zombi jutott volna be. Sentinel küldiken max 2 db Spec-et küld a játék, így meg lehet lenni. -
golyós
addikt
válasz
BandiHUN #2771 üzenetére
Nehezedik nekünk is.
Butterfly 2 csapás, rocket chicken 1 nem elég a speckókra.Desert Eagle általában elég 1 lövés.Scorpion elég 1 lövés ( ami 4 lőszer ugyebár) Fn 2000 na ez használhatatlan:7-8 lövés egy sima zombi.
Itt inkább a zombik okozta sebzés a sok.Hardon kapsz egy pofont az kb 30-40-es sebzést okoz de a léccel támadó zombi néha van 50 is.
A speceket alacsonyabb szinteken simán elintéztem Butterfly-al (rager 5-6 csapás volt) most már esélytelen lenne, muszáj megkínálni egy gránáttal is.
Minigun: spec zombi 60-70 lőszer mire kinyúlik.
Kedvencem a Sentinel küldetés amikor hátulról lövöm őket gépágyúval majd a védendő területtől 2 méterre kijön a falból 2!! páncélos.Nesze old meg. Idáig 3szor futottam bele sikertelenül, ha egyet sikerűl is lelőni akkor a másik tuti besétál vagy amig ezeket lövöm addig sima zombik sétálnak be.
Én lvl45, a játék abszolút játszható csak 1-2 fegyver méltánytalanul gyenge.A Spas pl nagyon jó mert erős 6000 körüli sebzése van de 6 lőszer 1 tár így egyfolytában töltögetni kell.Ennek ellenpéldája a Jackhammer ami nagy tárkapacitás ellenben sokkal gyengébb, kb 3 méter távolságról nem elég 1 fejlövés sokszor. -
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #2770 üzenetére
No 49.
Top 50 megvan,asszem' mostmár pihi.
Egyébként a sentinelnek nem a pontozása volt a rossz,hanem a zombik özönlöttek,és piszok könnyű volt legépágyúzni őket,mostmár majdhogynem "unalmasan kevés" jön.
Lehet zavar az Erőben,mert ma mintha átlagon felüli teleportálódó zombi és falon át sebzés lenne,specet meg leteszi tőlem 2 méterre,és a Rager már lök is fel,ahogy megjelenik,Scienfist meg úgy sugároz a fal túloldaláról rögtön,hogy alig bírtam elkapni a painkiller gombot
Ja,hogy a játék azt mondja,mivel a kövi techet tolom,de még az embereknél az előző sincs kész,végülis lazán betol ám egy elvileg eddig szinten levő,bárhonnan 1 hites Garandra,hogy most 3 kelljen,nomeg a Scorpion EVO-ból 3x3 fejre...
Nem tudom,mi alapján megy.1x jött hivatalos Mutated...üzi,még délelőtt,de mostmár ez durva,hogy ammo chickent kell vinnem,a frissen upgrade gránátból meg már megint 2 egy specre,a rocket chicken még tartja magát,a sentry csak zavargatásra jó...
1 szintet léptem,lvl 37-en a tech7 NEM ELÉG?Egyébként az ammo chickent is zavarásszák a zombik,így elterelésre is jó egyúttal!
Azt hiszem az nem is időkorlátos,így jó már az elején elengedni,ha épp olyan a misszió,hogy úgyis kell...Megint meggyőzött a gém,hogy a múltkor,mégha tényleg nem is volt sok,de kár volt az ezrest beletolni,hogy legyen Scorpion+M4,"túl hamar"...pár óra alatt visszadobott a gém úgy,hogy csak lestem,pedig pénzre mentem,nem pontra,hátha azzal megy a nehézség+kellett is.Az örök pénzduplázót nem sajnálom,de a goldra igen,már így...ok,rászántam,mert épp akkor volt időm játszani+ugye a TOP holmik,erősen OP kivitelben,de akkor már pofátlanság 1-2 óra örömködést hagyni...
Egyébként egy kérdés a fullosokhoz:a játék lvl9-en "beáll" egy nehézségre,vagy nehezedik a végtelenségig?ÉS ha igen,mi az a szint,2-3 golyó/mondjuk max 2 csapás machetével,vagy egy"nehéz" fokozat,ami amúgy már upgradeszagú lenne?
Gondolom elég gáz lenne,ha ennyi fejlesztési idők mellett az ember már,ha valamivel 9-ig jutott,utána legalább funból ne tolná,és fejlesztene ki mindent... -
válasz
BandiHUN #2644 üzenetére
Na ez a HC arcoknak jó hír, hogy (ahogy írod) a játékoshoz igazodik a játék.
Ugye mi már nem tudunk hova fejleszteni fegyvert, de így hogy akkor jelentősen visszalendül a zombi erősödés, így azért nem kell rá számítani, hogy egyszercsak a "Nehéz" átmegy "Rémálomba" (opciónak tényleg betehetnének egy ilyen nehézségi szintet is).Személy szerint én is nagyon régen láttam már "Virus mutated" feliratot és nem is egészítek ki gold-ért semmit sem.
Tegnap lettem 44-es egyébként.*************************************************************************
Más:
Írtam ugye, hogy felnyomom a kést mk9-re. Össze is jött az elmúlt napokban és azt mondom, ez egy kiválló eszköz benzinkannás meg ellátmány cipelgetős küldikre.
Olyan jól végigsuhanok a küldetéseken zombik között szlalomozva, hogy öröm nézni.Kb 3 vágásból elintéz egy zombit, viszont a nagy rate miatt ez ugye gyorsan megy.
De ugye a nagyon közeli elleneket tudja csak sebezni, ezért bandának nem érdemes nekimenni.
Szóval tök más harcitechnikát igényelm, mint a többi meele, de gyorsan mozogva és forgolódva (na meg egyéb harci gadget-eket használva) sebzés nélkül is meg lehet lenni.
Olyan fegyver, mint amire számítottam. Tetszik. -
válasz
BandiHUN #2572 üzenetére
Irigylem azért sokszor azokat, akiknek még meg kell gondolni a kiadásokat játékon belül.
Számukra a biztos nagyobb élmény még a játék így, hogy nem esztelenül nyomnak a vásárlásra.Viszont így, hogy van 25 millióm, lehet mégis rápattanok majd az arénára, szórogatva a különböző fajta csirkéket, nem sajnálva semmit sem. Kíváncsi vagyok mennyi pont jönne össze, csak ugye erre nagyon rá kell az embernek magát szánnia, mert rohadt hosszú egy komolyabb aréna meccs.
Egyre jobban vágyom egyébként egy valamiféle minialkalmazásra, esetleg widget-re, ahol közvetlenül tudunk akár a telefon főképernyőjéről is vásárlásokat indítani.
Ugyanis szerintem kényelmetlen, hogy ha csak néhány gránátot is akarsz készíttetni, akkor el kell indítani a játékot, bejelentkezni, várni a bejelentkezésre, utána a betöltés képernyő, majd így végre a hideout.
Majd egyszer létérem stopperrel, hogy mennyi ideig tart a hideout-ig való kínlódás. -
Zozzy94
tag
válasz
BandiHUN #2592 üzenetére
AK nekem sincs meg,de egyáltalán nem hátrány....(1.)Scar+FN2000 páros a Butterfly-al kiegészítve tökéletes nekem....
néha a másodlagos fegyvert lecserélem Desi-re,Rakétára,M4-re....néha shotira....még mindig nem éreztem,hogy kipróbálnám az AK-t,meg hogy bánom hogy nincs meg stb....
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #2584 üzenetére
Lorenzo9:
Köszi, engem eléggé kiábrándított ez a dolog... egy időt még sose játszottam egy huzamban, és direkt úgy terveztem, hogy akkor egy hétig hozzá se kell nyúlnom a játékhoz és menni fog magától minden mk9es fejlesztés, hát ez nem jött be...
ok, így is tele van a fegyverkovács, csak jó lett volna ha biztosítva vagyok egy időre, pláne ha már money boost is ráment...Egyébként a cikked nem lesz folytatva/befejezve??Hiányzik a meele szekció,a csirkék,stb...
- de mindenképpen igyexem befejezni, csak mostanában vagy a munka sok, vagy az egyéb program és nem nagyon jutottam oda.fdisk:
"Akkor legalább a fegyverek ereje jelentősen nagyobb.Úgy talán van értelme arénázni.
De csak szigorúan rekordöntögetés céljából."
- még igazából annak sincs, ...ha jön egy 10es szintű gyerek aki megveszi az mk9es fegyvereket, akkor egy óráig fog küzdeni mire eljut arra a nehézségi szintre az arénában amiről én indulok..
innentől kezdve az egész aréna verseny nem túl komolyan vehető -
fdisk
őstag
válasz
BandiHUN #2579 üzenetére
Nos igen,ismétlődő városok vannak már jó ideje.
Én is unom.
Naponta most már csak max fél órákat játszok.
Ha nem lett vna ez a a monex booster nem toltam volna 1 órán át a gémet ma sem.
Én kb. 1.6-1.8 milla dodót tudtam összeszedni 1 óra alatt.De hátha jobb lesz,ha jön az update.
Dr.Anonymus: Köszi.
Sajnálom,h elúszott az a sok lé.
Én egy arénázás után leszűrtem,h itt nem éri meg pénzt szerezni.
Rengeteg itemed elmegy,tizen-egynéhány hullám után aránytalanul erősödnek a zozók.Ha majd lesz még rewardként damage booster akkor azt lehet,h az arénában fogom felhasználni.
Akkor legalább a fegyverek ereje jelentősen nagyobb.Úgy talán van értelme arénázni.
De csak szigorúan rekordöntögetés céljából.Ja,én sem kaptam semmilyen free goldot ha rányomtam.
Valszeg ios-es kiváltság. -
dzsidzsas
tag
válasz
BandiHUN #2275 üzenetére
Na akkor. Ez egy pénznyelő játék. Ingyen nem jutsz el túl messzire, ezt így tervezik. A legelején költesz rá 10k forintot, meg a duplázót 1000 valamennyiért, aztán nyomod a techet felfelé mint a veszedelem, hogy jöjjön a lové. Fejleszted a fegyvereket, hogy gyors legyen a hentelés. Kb ennyi.
-
válasz
BandiHUN #2270 üzenetére
Nem igen van hivatalos közlemény arról szerintem, hogy miktől függ a zombik erősödése, de ha nagyon érdekel, a fejlesztőkre rákérdezhetsz.
Én úgy tapasztaltam, hogy folyamatosan, nagyon apró léptékben erősödnek a zombik küldetésről küldetésre, majd mikor néha kiírja a "Virus mutated" üzenetet, szerintem valójában az inkább csak emlékeztető jelleg lehet, hogyha netán elfelejtenéd fejleszteni a cuccaidat, nézzél rá azokra is.
Szerintem a Tech-et lehetőség szerint mindig fejleszd, pénzszerzési lehetőségre valóban a küldetések gyors lenyomása a legjobb módszer, blueprint-ekre meg néhányan a hangszóró-lövölde missziókat javasolják, hogy állítólag tán ott picivel nagyobb eséllyel dobnak a Spec-ek. Ezt én személy szerint nem tudom alátámasztani.
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #2266 üzenetére
Kicsit meg is válaszoltam a kérdésem pár próbával...csináltam pár db 2 perces jellegű missziót,nem vacakoltam semmivel nagyon,volt,hogy meele only,stb,hát az eredmény meg is van,el is indítottam a tech 6-ot...
Mert kijött az,hogy mondjuk 7-8 perc alatt összehoztam 600 pontot(kerültem az interakciókat,max lőszer),csak simán öltem,aki útbaesett/assaultnál fix szám,de sietve,így mondjuk lvl5-ön boosterrel,épp útbaeső malacokkal a pénz olyan 35 ezerre jött ki...
Namármost egy fullos supply run hoz kábé 30ezret úgy,hogy tényleg amit lehet beletolok,leölök mindenkit,kihasználom az időt,ami szerintem csak maga a missziótime a visszaszámláló előtt 5 perc legyen,vagy 10 is talán,mellé a +5 perc...ergo mondjuk 15 perc alatt érem el ugyanazt,sőt kevesebbet,amit a gyors futamokon 7-8 percből,sőt a sentinel missziók is hoznak egy tízest,és csak gépágyúzni kell...
Ergo ennyi,sok gyors menet kell,mert nem kifizetődő a hosszú kör.
Egyetlen dolog viszont mellette szól,hogy kellenek a runok,az pedig a specek és a blueprintek,10 körre jutott olyan 10 spec így,majdnem ennyit egyetlen supply runban is lehet látni,így már értem is miért ugrott meg a blueprintszámom...
De etegyük hozzá,a 10 gyorsmenetből PONT a Garand utolsó része esett,így örülés vanRáadásul lvl5-ös,így még azt be is tolom,mert 3 nap a tech,holnapra kész a dual uzi...
Ha végre kilesz az ammo chicken is,már nem is leszek gondban...
Jaés a Garand csak 70 ezer,és 5ösön kapni...
Kezdek úgy lenni vele,hogy az ember eleve jobban jár,ha nem upgradel különösebben,hanem a szintjén választ egy jobb fegyót,és azt gyártja le...ennyiből pl.az Ithaca is pénzkidobás volt,még jó,hogy a meele-be alapon nem öltem pénzt,csak a machetébe...sajna csak 6on jön újabb,de a crowbar és a csavarkulcs pazarlás lett volna.
Vagy pl.jobban jártam a cz 75 alap pisztoly upgrade helyett inkább csináltam egy dual glockot...ki van ez találva. -
gergom91
tag
válasz
BandiHUN #2047 üzenetére
Öcsém egy hete kezdte a játékot, de az afrikai és a kínai story missziót is végig tudta játszani.
A ShadowGun Deadzone játékot ajánlani tudom annak, aki szeretne multizni, az első 10 szint nagyon könnyű volt, azóta nem sok időm volt még. Akinek megy a DT2, annak a SG is szépen fog.
-
Zozzy94
tag
válasz
BandiHUN #1924 üzenetére
FB-s verziót mondtam,vannak itt is szép számmal
kb. 15 perce fedeztem fel 1 új helyet ahol malac volt(metrós pálya)
viszont egyetlen egy pálya van ahol még soha nem találtam...pedig egész nagy pálya,egy város rész,nagy falak vannak építve.....itt van az az escort küldetés amikor a medic csajszi elgázol jópár zombit
de pl. defend mission-nél bent vagyunk egy épületbe (Pub?) és ott sincsen malac....más pályákon messziről észreveszem őket,annyira csillognak....
-
gergom91
tag
válasz
BandiHUN #1913 üzenetére
Én is csak tabon játszok, nincs azzal sem semmi gond, 1300+ csata után először próbáltam ki a manuális lövést, de nem találtam nehéznek.
Automata lövésnél nincs lehetőség az "iron sightra" egyáltalán ér ez valamit? Eddig is pontos volt minden, ezzel mi változik? Valaki? -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
BandiHUN #1459 üzenetére
Szerintem a specek számában csak olyan módon lesz változás, hogy magasabb szinten a játék inkább hajlandó egyszerre is bedobni két specet ellened.
Ezt alacsonyabb szinten nem teszi.Egyébként ezek a budapesti pályák nagyon ütnek, mondhatni az egyik legjobb összeállítás eddig! Big respect az MF-nek!
Nagyon jó pl. amikor az alagsori rendőrségi zárkából kell a fekete csávót kihozni, vagy amikor a felszínről kell lejutni a metróba, és ott megtalálni a két túlélőt!
Zozzy94: sajnos az autós elütős escort küldit nekem még nem dobta - keveset tudtam játszani Bp-n - de reméljük ma még kikapom meló után!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Windows 10
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest