- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli6969
csendes tag
Köszi a valaszt!
Igazából azt nem értem, hogy a misszión belűl pl. minigunnal ha végtagra lövök, néha ad brutality bónuszt, néha meg nem...
Nem értem a logikát!
A dupla/tripla/multikill bónuszt mindig megkapom, ha 2-3, vagy több zozit szublimálok, de a brutalityben nem ilyen következetes az MF! -
Nekem az tűnt fel néhány hete, hogy eltűnt a zombi fröccsentésekért járó carnage bónusz és helyette sima brutality-nek számolja azt is.
Viszont akkor a hivatalos oldal statisztika képernyőjét is módosíthatnák, mert ott a kördiagramba mutatja a még carnage százalékokat.Tényleg, nektek azon a képernyőn, ahol 5 koponyával értékeli a teljesítményeteket, mely sorokban nincs még meg az 5 koponya?
Nekem a "Weapons owned"-nél van 4 db, "Accuracy" 3, "Missions Average Time" meg 4.
Ebből nekem egyedül talán a "Weapons owned" lesz egyszer majd 5-ös.Zoli: Azért nagyon sok idő fog még kelleni az 50-hez, lesz még előtte egy szintén hosszú 49-es szint is ugye.
Még így is hosszúak ezek, hogy szinte csak akkor nem játszom, mikor alszok vagy töltőn van a telefon (most épp töltőn van). -
BandiHUN
veterán
Azt hiszem,nekem is volt ilyen egyszer,de eddig nem volt annyi fölös pénzem,hogy mégegyszer kipróbáljam
De pont most jönne az,hogy ma lesz a tech 7,és szeretnék fegyvereket is csinálni...
Szerintem megy,de ha jól emlékszem,nekem ez úgy jött elő,hogy szintén fegyó,asszem az m16 ragadt be,viszont ha nem vonod vissza az upgrade-t,akkor ugye be se tudsz az ipséhez lépni mást betenni közben,és ha jól emlékszem,amikor kész lett az upgrade,utána kaptam meg a fegyót is csak.
Viszont ez nem fejlesztés volt,tudtam,hogy az M16 úgyis kis szinten jön ki,így nem is hiányzott.Most van pénzem,lehet hagyok bent 1-2 későbbre váró fegyót majd fejleszteni,míg megy fel a fegyókovács,végülis mit veszíthet az ember,ha utána kezdi el csak,még mindig visszavonhatom,ha kész lesz,legalább előre letudva.
Jó lenne,ha legalább az upgrade zajlana párhuzamosan.Nem is értem,miért,hisz ezzel is "pénzszerzésre" ösztönözhetnének...viszont így csak azt érik el,hogy az ember a fejlesztések alatt,ha van pénze,akkor nem játszik,én se toltam most 3 napja,csak a nehézséget tornásznám fel,és most váltáskor még mire kész lesznek az emberek,és csak a kedvenc fegyverek,az is 1 hét lesz.De csak annyi is 4 nap,mire a kedvenc fegyóm 7-esen szorongathatom...Gonosz dolog ezzel élettartamot kitolni.Mint az 1hetes városfoglalásokkal is,ahol sokszor piti a jutalom,1-2 óra alatt maxra lehet vinni azt is.
Legalább a sztorit végig lehetne tolni easy-n is hardon is mégegyszer -
BandiHUN
veterán
Én is regizve voltam...
Avagy nem tudom..
De valami kis szösszenetért amit feldobtam,a 30 goldot perkálta gyorsan.
Egyébként hol kellett regizni,a telefon írta ki?Mert én tudotmmal sose tabjoyoztam,mégse kért se logint,semmit,nincs is semmi account infóm,semmi...csak bejött egy lista,fellöktem azt a gémet,belép-kilép(az se kért logint),majd DT2 indít,ott a 30 gold. -
gergom91
tag
Az örök pénz duplázót vettem meg az update első napján, akkor már volt kb 3milla. Csak ma kb 10 küldetést játszottam, az átlag 40k bevétel simán megvolt.
Az arany pedig mind ma jött, pont sikerült befejezni 3 achievementet, már csak pár komolyabb van hátra, pl a különböző küldetésekből csinálni 350et, meg összesen csináljak 5000 küldit, stb... -
Nova96
őstag
Az nem is sok gold.
A challange-ből sok arany jön be, nekem jelenleg 108 van, de 88 elment véletlenül egy rossz nyomást miatt. Szóval az a 40+ nem sok, a pénz meg olyan szinten nem meglepő.
31-es vagyok ma elköltöttem fél millát és van megint 150e és 3 ember fejlesztésbe van és az m1 megy mk6-ba. -
BandiHUN
veterán
Épp mostani tapasztalat,hogy koradélután "megszánt" a játék jobban,jöttek a blue-ok,ráadásul sorban,az M1 Garand pl. 1 óra alatt esett mind.Aztán estefelé lement olyan másfél óra egy darab blue nélkül,pont az előző körben szakadt végre meg a dolog,de rögtön 4! blue egy fullos supply runa alatt,meg is lett az ammo chicken is.
Egyébként én jó vagyok a szeren elvileg,hisz még most lépek 6-osra,de már a mondhatni jobb fegyók megvannak,pl.M4,amit még mikorra gyárthatok,3 nap a tech,arra még a fegyverkovács,arra még maga a fegyver,hát elszomorító,1 hét.És ez csak egy...szóval nem kell kapkodni a blue-okkal se.A titka egyébként szerintem annyi,de az is inkább időtényezős,hogy full időkihasznált supply runt,operations-t menj,én mindig letudom a feladatot 95%-ig,aztán lényegében el tudok lenni az 1perces figyelmeztetésig,ha el is kalandoznék.Ide jó egy jobbfajta meele fegyver,pl.machete,hogy legyen lőszer,stb,és csak irtani,sokszor nem telik el akár 15mp se,mire újabb spec jön,mindenesetre egy kör alatt 10+ darabot legyilkolhatsz,fullos gránát jó dolog,a specek nem kényesek,mitől döglenek.
Próbáltam én is sikertelenebb szériában sentry-t,rocket chickent,aknát,meele-vel,csak fegyóval...
TÖK MINDEGY.Csak szerencse kell.Talán annyi megfigyelésem van,hogy ha jó blue-os a kör,akkor a malacok is könnyen kiszúrható,béna helyeken vannak,bár nem függ össze lehet,mindenesetre jópár 3 malac+ 4 blue-os körre emlékszem,és jópár 1 malac+semmi blue kombóra is.Egyébként hamar lesz az ellenséged a várás még a pénzhiány nem is...
30-on vagyok,most lesz lvl6 tech,megvannak a fontosabb dolgok,fogyóeszközök 1000+ darab gyártva...és a mai nap folyamán kábé elvertem 1 milliót,és megint van 300ezrem,kábé onnan indultam...ok,perma duplázó van,de akkor legyen 500,akkoris futna.De a rohadt idő...itt az M4 két napja összerakva,és még 1 hét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest