- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
most úgy néz ki igen, csak nehogy 6-án kiírják hogy "ez még nem az első hét, mert az 1. hét alatt azt értettük, mikor hétfő az már szeptember!"
"As for a release date, you can expect Unkilled to land on Google Play (and iOS) sometime in the second week of September, after Sept.3rd. 2015." [link]
bár ez nem hivatalos forrás, de itt második hetet írnak megjelenésnek (de szerintem megoldják első hétre, mert az apple már épp átnézi: [link]) -
bollizolee
tag
De nagyon is gagyi. Már lassan két hete játszok vele de nem mondhatnám jó játéknak. A hülye energia vissza töltési marhaság miatt is meg minden játékban vannak bónuszok ha megcsinálod több pénzt kapsz(életerő vesztés nélküli játékkal, csak kézi fegyverrel, megadott időre meg stb.) amik ugye nagyon nehezek az elején gyenge fegyverekkel. Minden megszerzett pénzt fegyver fejlesztésre kell használni különben nem mehetsz tovább. Nincs küldetés semmi csak van egy vonal ami mentén vannak a pályák mint egy gagyi disney játékban.Ha elötte nem játszottam volna a DT2-vel 1évig azt mondanám hogy nem rossz játék. De igy hogy tudom ki csinálta milyen játék után vagy helyette igy azt kell mondanom hogy szánalmas az egész ,és a mai napig nem lehet letölteni legálisan csak feketén .
-
BandiHUN
veterán
Már nincs nagyon miért várni...fent van youtubeon az egész,ráadásul nem hogy jobb,de rosszabb,csúnyább,egyszerűbb,mint a DT2.
Külön poén,hogy ha jól láttam a dolgot,csak x energiád van küldizni,tehát ha elfogy,vagy veszel rendes pénzért,vagy vársz.Eddigis volt ugye a kampányban ilyen x perces limit 2 küldi között,de ha itt mondjuk mindenhol ez az energiásdi lesz...
És sehol semmi HQ,világtérkép,akármi,nekem ez egy átrajzolt DT2 light,hogy fusson minél több mindenen,legyen kisebb,és persze lehessen újra pénzt kiszedni a semmiből...És még mi online módról álmodtunk már a DT2-ben is,hát jobb is,hogy ezt az izét nem DT3-nak nevezték el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest