- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
most úgy néz ki igen, csak nehogy 6-án kiírják hogy "ez még nem az első hét, mert az 1. hét alatt azt értettük, mikor hétfő az már szeptember!"
"As for a release date, you can expect Unkilled to land on Google Play (and iOS) sometime in the second week of September, after Sept.3rd. 2015." [link]
bár ez nem hivatalos forrás, de itt második hetet írnak megjelenésnek (de szerintem megoldják első hétre, mert az apple már épp átnézi: [link]) -
bollizolee
tag
De nagyon is gagyi. Már lassan két hete játszok vele de nem mondhatnám jó játéknak. A hülye energia vissza töltési marhaság miatt is meg minden játékban vannak bónuszok ha megcsinálod több pénzt kapsz(életerő vesztés nélküli játékkal, csak kézi fegyverrel, megadott időre meg stb.) amik ugye nagyon nehezek az elején gyenge fegyverekkel. Minden megszerzett pénzt fegyver fejlesztésre kell használni különben nem mehetsz tovább. Nincs küldetés semmi csak van egy vonal ami mentén vannak a pályák mint egy gagyi disney játékban.Ha elötte nem játszottam volna a DT2-vel 1évig azt mondanám hogy nem rossz játék. De igy hogy tudom ki csinálta milyen játék után vagy helyette igy azt kell mondanom hogy szánalmas az egész ,és a mai napig nem lehet letölteni legálisan csak feketén .
-
BandiHUN
veterán
Már nincs nagyon miért várni...fent van youtubeon az egész,ráadásul nem hogy jobb,de rosszabb,csúnyább,egyszerűbb,mint a DT2.
Külön poén,hogy ha jól láttam a dolgot,csak x energiád van küldizni,tehát ha elfogy,vagy veszel rendes pénzért,vagy vársz.Eddigis volt ugye a kampányban ilyen x perces limit 2 küldi között,de ha itt mondjuk mindenhol ez az energiásdi lesz...
És sehol semmi HQ,világtérkép,akármi,nekem ez egy átrajzolt DT2 light,hogy fusson minél több mindenen,legyen kisebb,és persze lehessen újra pénzt kiszedni a semmiből...És még mi online módról álmodtunk már a DT2-ben is,hát jobb is,hogy ezt az izét nem DT3-nak nevezték el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest