- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
bostone #5236 üzenetére
Embere válogatja.A pisztoly olyan,hogy 1 lövésre öl 1 zombit,és a teljes tár benne van,nincs reload,ha közel van 2-3 zozó,akkor 1 lövés.
DE nincs headshot,semmi bónusz,ideális "menekülőfegyver",de nem kapsz semmi extrát a használatával,asszem' headshot sincs.
A Metal Storm pedig egy egyedi fegyó.Nekem a kedvencem.Nem sebez,főleg testre irtó sokat,de egy olyan assault rifle,aminek minden kilőtt golyója sebzi az összes zombit,ami egy vonalban van.Tereptárgy persze megfogja,de zozókon akárhányon át sebez,tehát ha tolsz éppen egy rendőrzombit,egyúttala mögötte jövő simákat is jól kiirtod,avagy egy specet lövöldözve is hullanak,akik útban vannak épp.Fejre jót sebez,alapból elég 1 lövés,sok a tár,de lassú,meg kell tanulni bánni vele.Aki nem érzi,annak 3 lövés 1 zombi,aki összetereli+fejre megy,annak 3 lövésből elhullik 7-8 zozó is.A legmegosztóbb cucc talán.Ha kitanulod,lehet akár a legjobb fegyó,mint esetemben.Ha nem,akkor azt mondod,mert gyenge fos,3 lövés kell testbe.
Ennyit kell tudni róluk.
A pisztoly felejtős,mert vihetsz pl.Desert Eagle,t,ami pontos,és 1 lövés fejes,vagy a western packból a dual peacemakert,amivel szintén megy a fejes+több a lőszer és a tár.DE ez akkor számít,ha mindenáron pisztolyoznál,mert szerintem a winchester94 eléggé magasan a legjobb cucc,gyors,nagy tár,ha jól célzol,bármennyiről öl egy fejes.Megveheted a pakkot,ha változatosság kell,de a pisztoly nem nagyon fog hozni,a metal storm-hoz pedig egy egész másfajta játékmodor kell,ami ha megy,tényleg feldobja a játékot,ha nem akkor...ÉS egy fontos dolog,hogy tabra,mobilra nem az igazi.Egyszerűen a metal storm-al csak Facebookon lesz elég időd népet rendezni,jól célozni.
A pisztoly pedig...háát lesz egy fegyód,ami sima zombit öl 1 lövésre,de elég lassú,és nem kapsz semmi bónuszt.
Archivementvadásznak tabon lehet jó,tuti öl,nem kell jól célozni,nincs reload,az egész tárat kitolhatod.
De én nem venném meg,csak játékot szerető Facebookon játszó esetében a pakkot,én azon tolom. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
bostone #4752 üzenetére
"Aztán, ahogy itt olvastam még egy év, hogy minden 10-esen kaszaboljon.
Miért nem lehet még egy kovácsot beprotezsálni???"
- igazából tök mindegy hányason vannak a fegyvereid
ez egy szemfényvesztés
a játék úgy is automatikusan úgy állítja be az erősséget, hogy a fegyvereid átlag szintjére megfelelő legyenha hozzájutsz egy két 10es fegyverhez azzal csak nehezíted a dolgodat, mert akkor a játék elkezdi gyengíteni az alatta lévőket
ergo nem jutsz egyről kettőreez kicsit olyan mint amikor egy szamárt befognak a szekér elé, majd a szekérről egy boton kitűznek elé szalmát, hogy induljon a szalma miatt, amit persze sose fog elérni...
-
BandiHUN
veterán
válasz
bostone #4752 üzenetére
Ez ilyen.Főleg az elmaradó nemolyanjó fegyók szopások,mert aztán csak dolgozik a szerencsétlen,eszi az időt...
Nem szabad húzni csak pár jó fegyót alapból,mig nem leszel 10es és kész.M4,Winchester,KSG,Desert Eagle,Scorpion,Minigun,Machete,M1 Garand ami jó,a többi elég vegyes...ha azokat viszed a szinttel+a fogyókat,ugye,nem lesz gondod.Bár ebből van pl.a winchester és a KSG,ami lvl10,igaz a wincsit megkaphatod pakkban is...szerintem kábé a legjobb fegyó a játékban.
Sok a töltelékkacat,csak ugye az ember már fullosan sirdogál,mert menne funolni a többivel is,hogy valami élvezeti érték legyen.
Aranyat NE vegyél,csak ésszel felhasználni.Nézd át a pakkokat,ha pénzt szánnál a gémre,vedd azokat,mert jó fegyók vannak benne azonnal,de legyeneszed,mert annyis szinten kapod meg őket,ahol megveszed...ergo szerintem aki most kezd hozzá,annak legyen első szintfüggetlenül a lvl10,igy a pénz is szépen gyűlni fog,nem kell sokat játszani de a csöppenő aranyakból érdemes pénzduplázóval,elkerülendő a Virus Mutated-es nehezedést,és a pakkokban levő fegyókat le is sz...ni,hanem egyben megvenni.
Persze ez arra igaz,akinek tetszik a gém,és nem akar tévutakat.
Kis trükk,hogy ha egy fegyóhoz már az utolsó blueprint hiányzik,érdemes aranyért megvenni,ha a fegyó szintje kicsi.Mert aranyért befejezve az aktuális szinten kapod meg,blueprintet kigyűjtve pedig a fegyó alapszintjén+idő,amig egyáltalán elkészül.Tehát sok időt és játékpénzt lehet spórolni adott esetben,inkább ne vegyél fel eső Blueprinteket,ha épp van fegyó,ami kigyűlne,ha szánsz goldra pénzt...sok idő és ősz hajszál spórolható.
És mondom alap,hogy 10-esre húzni mihamarabb.Használj csak 1 fegyverszettet.Később a többit kis trükkel megkaphatpd igy némi golddal 10-esen.Én visszagondolva igy csinálnám...
Persze ez feltételezi,hogy szánsz annyi a gémre,hogy mindig kifizesd az utolsó BP-t golddal.
Előnyöd az,hogy igy lesz meg 10esen minden a leghamarabb.Hisz az alapszetteden kivül semmit nem kell upgradeolni -
BandiHUN
veterán
válasz
bostone #4725 üzenetére
A winchester94 az egy tuti dolog,most azzal lövöldözök+Metal Storm,jobb,mint az M1 Garand mindenben,és szerencsére BP-kből is összerakható,mindjárt 10-esen...
A másik 2 szerintem nem sok vizet zavar,a duplacsöves hiába erős,lassú,ráadásul a KSG shoti prímán sikerült,és nagy a tára,a Dual Peacemaker lehet feelinges végülis,de mivel van Dual Glock ugye...
Szóval nagyon nem éri meg a pakk annak,aki már lvl10-nél jár,mert ami a jó benne,az meglesz ingyen is.Bár utánagondolva ez is a trükk,mert a pakkal végülis relative "olcsón" egy igazi jó fegyót lehet kapni kis szinten...és a Garand upgrade is hosszadalmas,talán az kerül a legtöbb pénzbe és időbe...
-
BandiHUN
veterán
válasz
bostone #4697 üzenetére
A zombik sebzése helyzetfüggő,de 10+hullámnál-nél már jó,ha az ember maxon tartja az életerejét,ergo jobb elhasználni a painkillereket,néhányat esetleg megtartani időlassitásra...Nagy számú hullámban már 1 botos ütés is leszed többszázat,miközben a zozók halási lőszermennyisége megáll viszonylag korán,a sebzésük viszont ahogy néztem,növekszik a youtube videók alapján.
Sokan nem tudják egyébként,hogy nem is feltétlen arra jó a PK,hogy gyógyitson(főlegha később ekkorákat ütnek),hanem lehet időt nyerni is vele,hisz amit csinál az ember,az valós idő marad,a zozók,stb.lassulnak be,tehát egy barikádépítés,csapdalerakás,gyógytáska vagy lőszerfelvét is kap elég időt a nehéz pillanatban/ki lehet törni a zombigyűrűből,meglógni spec elől.
A benti gyógyító batyu egyébként addig gyógyít fel,amíg PK-val korábban volt a max,vagyis az elején érdemes pár PK-t letolni,és onnan kivenni a "kapacitást" közepes nehézségen,utána menekülésre használni az uccsó' cuccokat. -
válasz
bostone #4697 üzenetére
Csak mert ha már iszonyú sokat játszottam a játékkal, megérdemelhetnek a fejlesztők még pár ezrest, főleg, hogy sokan itt a topikból jóval kevesebbet játszottak, mégis több 10000 nagyságú kiadásokat nyomtak a játékba.
Második kérdésedet nem tudom annyira, mert nem szoktam a harc hevében figyelni, hogy egyenként mennyit csípnek a különféle zombik, csak ha már látom, hogy elég szegényes életerőm van, akkor pumpálok néhány painkillert.
Meg ez függ erősen, hogy mennyi wave van már a hátad mögött, pl ha már eléggé bedurvul a helyzet, akkor a botos zombik egy csapással százassával képes életerőt lecsípni.
Szerintem a botos zombiktól leginkább tartani arénában. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
bostone #4614 üzenetére
"Egy átlag user 3-6 hónapig hűséges és más után néz, nyilván ezzel kalkulálnak a cégnél, mikor költségvetést készítenek."
- hát vissza is csúszott a legtöbb bevételt hozó játékok listáján a 88. helyre a játék"Több időt/pénzt ott hagynék náluk az asztalon. "
- de még ez a világviszonylatban 88ik hely is iszonyat sok pénz
meg hát sokáig a top 10-20-ban benne volt a DT2"Én hiányolom a multit és befejezetlennek érzem a kampányt. "
- jelenleg a 0.7nél tartunk, szerintem kb. 1.0 ig még befejezik valahogy a kampányt
azán valszeg - kisebb frissítésektől eltekintve - befejezik a játékot
és gyúrhatnak a multis DT3-ra" Például most tudok fejleszteni m-16-ot és jackhammer-t, 31-es szinten gold nélkül."
- nem baj, úgy is mind2 szar egy fegyver..
persze ha mk9/mk10-re fejleszted őket 31 es szinten akkor teljese mindegy
mk10-esen 31es szint mellett, még a babapiskóta is halálos fegyvernek számít ebben a játékban -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
bostone #4612 üzenetére
szerintem fognak, de a motort amire az egész játékot építik nem fogják két alverzió között átírni egy hónap alatt, az kicsit nagyobb meló
én co-opra csak a 3ban számítok
látják a srácok hogy van rá igény, szóval biztos összehozzák, csak türelem, türelem (az unokáink talán majd játszani fognak vele)
-
válasz
bostone #4607 üzenetére
Nem tartanám kizártnak valóban a közeljövőben egy DT online megjelenését Shadowgun mintára (ugye online-osításra értve) én sem.
gergom91:
Te sem sűrűn cserélsz akkor telót/ROM-ot.
Én kb hónaponként kénytelen vagyok újrapakolni a játékot.
De akkor a te esetedből kiindulva, nem hízik a játék magától, több hónap elteltével sem. Ez kellemes dolog. -
-
-
gergom91
tag
válasz
bostone #4525 üzenetére
Pontosan amúgy nem tudom hogy melyik szinttel melyik kampányt oldja a játék, amikor 9-es lett nekem minden, akkor jött az ázsiai rész. Ilyenkor még nem voltak szinthez kötve a story küldetések, egy kezdő karakterrel is simán végig lehetett tolni úgy emlékszem. Szerintem az előző updateben jöhetett ki ez a tech szinthez kötött terület és küldetés elérés. Hiába monoton a játék, már én is 2000 csatán vagyok túl, megvan a tech10 is, fejlődik 4 fegyver és maradt 3millióm
ha mindent szeretnék 10re húzni nem kevés kört kell még hozzá mennem hiába van örök pénzduplázóm -
golyós
addikt
válasz
bostone #4424 üzenetére
A 24 órás money booster nem jó mert a valós időt számolja( minden booster sajnos), így max hétvégén éri meg ha nagyon sok időd van.
Szerintem jobban jársz az 1 órással, főleg, hogy most már naponta is lehet szerezni goldot.
Úgy látom amit egy páran megvettünk állandó money boostert 1200ft-ért azt megszüntették.
De annyira ne bánd mert ezzel viszont temérdek pénz lett viszont a fejlesztési idő az maradt rengeteg.(tech lvl 10 6 nap +15 óra) -
gergom91
tag
válasz
bostone #4389 üzenetére
Hali
Minden fegyver mk9-ig, a következő update után pedig már 10-ig fejleszthető. A későbbi fegyverek között is lesz nagyon gyengének tűnő, és a kezdők között is van jó. A dual glock szerintem nagyon jó, és az M1 is. A helyedben az mp5k-t hanyagolnám, szerintem gyenge. Melee-ből ajánlom a machetét, közel olyan jó mint a Butterfly. De részletes leírást kaphatsz Dr.Anonymus blogjában az eddigi fegyverekről.
IAP-ot egyáltalán nem igényel ha csak játszani akarsz, mindig lesz elég erős fegyvered és felszerelésed. Akkor lenne rá szükség, ha nem vagy türelmes és egy MK9-es techre nem akarsz 1 teljes hétig várni, vagy ugyanennyit egy fegyver fejlesztésére
Viszont ha tervezed hogy veszel, akkor azt mindenképp a játék elején tedd, itt tudod a legjobban kihasználni a goldot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest