- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
hát igen, ez eléggé szomorú
tényleg a multi player lenne az egyetlen ami megmenthetné, de arról meg egyenlőre nagy a csönd..."Erre ahogy látom olyannyira ráfeküdtek, hogy a leölt zombik is élénk szikrahalmazzá válnak és ezek a szikrák hullanak széjjel.
Szerintem írtó zavaró ez és nem is tudkm hogyan gondolhatták ezt, remélem a végleges verzióban ezt kigyomlálják a játékból."
- ez szerintem is szánalom, de gondolom így próbálták még gyerekbarátabbá tenni, más okot nem tudok elképzelni
bár szerintem idáig is túlzottan az volt. -
Dr.Anonymus
addikt
ez lenne az unkilled??
döbbenet
ezt még dt3nak is kevésnek tartanám
kb. a rugás az egyetlen újdonság
a pályák leginkább a dt1 hangulatát idézik
a fegyverek úgy néz ki kb. használhatatlanok
óriási csalódásha ebbe nem tesznek multiplayert akkor nem tudom mi értelme lesz letölteni egyáltalán
-
golyós
addikt
Majd meglátjuk.
Felőlem bárhogy hívhatják csak jöjjön valami újabb.Nekem személy szerint tetszik, hogy lehet rúgni őket pl töltés közben.Ha megmarad a játszhatóság mint a Dt-ben akkor élvezni fogom feltéve, hogy nem változtatnak a fizetési stratégián.Aki akart eddig is fizetett, nekem ez tetszett mert aki akarta fizetés nélkül is tudott játszani.Nem emlékszem de talán 4x vettem valamit a játékban, ennyit bőven megért.
A szikrázás meg örök zombifilmes feature nem -
BandiHUN
veterán
Perssze,jelentkezek,van,hogy lövöldözök is,de mit kezdjek az arannyal?Van vagy 600...félkarún is tolok pár kört,nekem általában bead 10-20+-t,ott abba is hagyom.de azért el nem cseszném holmi semmiresejó fegyóupgradeok befejezésére,miközben igyis kész lesz lassan minden.
A kontroller meg nem off...igenis elég fájó gond,hogy Androidon van jópár dedikált kontroller,lásd Ipega,de pl.a PS3-4 kontrollere is működik,és igenis sokan szivnak ez miatt játékokban,mert érintőn,főleg ilyen Modern Combat,stb.játékban sokkal nehezebb játszan.
Emiatt várnék vagy kontrollermentes vagy FB-s is verziót,nekem mindegy melyik.
És aki kontrollerezik és konzolja is van,hidd el,SOK előnye van.
Én CoD3-ban voltam a világ 78.legjobb riflése X360-on,~800ezer pléjerből,és csak hobbi szinten játszva,és csak baráti gémeltünk,de kör nem volt,hogy ne hivtak volna KOMOLY klánba is.Rifle ugye klasszikus értelemben az egylövetű,felhúzós dolog,ergo célozni kellett.1 lövésed volt,mert ha megláttak,és nem találtál,mire felhúztad,szépen lelőttek géppityuval.
Namármost emiatt nem is érdemes a legöbb FPSel elindulni se kontroller nélkül Androidon se,mert eszméletlen abálást tartanak,akik vesznek ilyen cuccosokat.Itt is ettől félek.De még a DT2 jó is,mert ebben van autofire,és pár erősebb fegyó,amivel 1 lövés a zozó,és pár meele,ami gyors és öl hamar.De egy sima játékban ez nincs multiban.Ott cumi van. -
BandiHUN
veterán
Én mindig jelentkezek az eventekre,de sose tolom le...felesleges.Acsi már megvan,tabon "csalnak" kontrollerrel,PC-n nincs akkor se ha tabon feljelentkeztem,ergo felesleges.Legalább 1 hónapja egy kört se mentem,lassan a fegyókovács is végez az utolsó cuccokkal,végképp leves.
Azért kár érte.Jó játék volt.
Unkilledet én is várom,de csak ha jön FB-re is.Én azért nem veszek joyt androidhoz,mert arra lesz,és majd úgy is lövik be,tudom,hogy 20 dollár egy Ipega kontroller,de annyit nem ér az egész tabon/mobilon játszósdi,amikor PC-n annyi zombis játék van ennyi pénzért,és itt is itt lesz majd még szépen az IAP...hülyék lennének nem nyomni ezerrel,minden rohadt játék erről szól,BÁR a DT2 tényleg vihető volt pénz nélkül is,az örök duplázót felfogtam úgy,hogy "ennyibe került" a gém. -
LibErty
csendes tag
Javarészt eddig mindent kipróbáltam, bár ezért a webes játékért nem fogom újra telepíteni az egész gépet pl.
Dying Light lent van, csak kell pár óra türelem és 40 giga szabad hely.Left 4 Dead megvan mindkettő, de már unalmas az is.
Dead Risingban 30 ezer zombit likvidáltam eddig és már a DLC-k mennek, de az is unalmas, meg elképesztő gépigényes. Azt az utolsót nem ismerem. Megnézem.
-
BandiHUN
veterán
Én is perkálnék még annyit,meg egy örök damage booster
Még kiszórakozhatná magát az ember a nem túl jó fegyverekkel is...
De hát leshetjük,az örök money-t is kiszedték.
Ami gáz,hogy 2 hét alatt még a rohadt városfoglalást se voltak képesek lezárni,hogy a szünetesek kezdhessenek újat...nem foglalkoznak ezek ezzel,leköti őket az IOS-os fiaskó...minek kellett elkúrni?Most akinek jó lett a dolog,az szop,mert ezt az időt tölthették volna fejlesztésre,de jogosan reklamálnak ők is,mert hiába ingyenes játék,azért szerintem kábé mindenki költ rá,aki játssza rendesen.
Csakhát ez vissza is vet mindent,míg nem normalizálódik minden platformon,ráadásul tavasszal nincs nemzetközi ünnep a húsvétot leszámítva,ami pedig piszok messze van még...addig szerintem kár lényegi változást várni.
Legalább annyira enné fel őket a fene a többi platformra,hogy visszavegyék a zozókat.Ez egyébként nem tudom,mennyire globál,avagy egyénfüggő,mert ha általánosságban jól felspanoltuk a népet,akkor IOS-on megeszik őket reggelire,ha kijön az update.Kíváncsi lennék,aki pl.nem tolta sokat,annál is ezek a turbó überzombik vannak-e.
-
BandiHUN
veterán
FB-n ne temesd... nekem a wincsi és a ksg mellett a metal storm az egyszem használható fegyó,pedig tényleg beraktam jópárat... ami erősebb, ott kicsi a tár vagy lassú, vagy a lőszer kevés, stb...
Jaés a Metal Storm legalább csonkol, mint pl. a type, és egérrel átlag embernek a headshot öl, akármennyit egyvonalban,és 15ös tár, sok lőszer... CSAK mobilon/tabon soká zoomol rá, ha mozog a célkereszt. Ezért gáz lehet. Felülről érdemes fejre húzni, mint a shotiknál, és középtávon, több zozó ellen. Tényleg leszedek 3 lövésből 6 zozót... -
Dr.Anonymus
addikt
grat nektek srácok
valami csoda folytán összejött ma a negyedik katana bp
hihetetlen, már teljesen lemondtam rólaegyébként ez a kék szín az agyamban már összekapcsolódott valami reflexxel
szerk: na látom akkor ma engedélyezte az mf, hogy megszerezzük a negyediket is.
szóljon valaki ha megvan az 5ik, most már csak akkor megyek fel játszani -
BandiHUN
veterán
Szerintem nemigen érdekel senkit a hóember igazán,poén...de hogy mióta jött az update,azóta kábé senki se tudta legalább gyárthatóvá tenni az ajándékait,az genyóság.
Napi 4 órát biztos toltam én is,mindenfélét megpróbálva...Ja,csak nekem tűnt fel,hogy valami változott,és most éjfélkor jött a napi küldi,de a csaj adta?Nekem úgy rémlik,csupa kill-es feladat volt,és csak a fegyókovácstól..
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Ho, le is tudtam most kapni a bug-ot, itt ni:
KÉP (vigyázz, 2,1 megásra sikerült)
Nem mondom, hogy nem megy a főképernyőm stílusához meg én már egyből levágom, hogy ez ilyenkor a DT2-től jön, csak azért mégis fura.
Dr.Anonymus :
Az új aréna pálya még nekem sem bukkant fel, igaz, esélyt sem adtam neki még.Most látom viszont, hogy aranyat lehet nyerni a jelenlegi hétvégi aréna bajnokságon, igyekszem megint bekerülni a top 1000-be, 100 arany azért nem olyan rossz.
Örülök a Crossbow-nak is, hogy megint azzal kell menni, bár nem tudom mostanában miért vannak így rászállva arénákon, de nem bánom.Arra leszek kíváncsi, hogy a vadnyugati fegyókkal hogyan lehet majd érvényesülni, engedni fogják azokat is gondolom valamikor.
Area 51 engem sem érdekel egy picit sem.A cache ürítést majd kipróbálom, köszi!
-
Dr.Anonymus
addikt
jaja, örülök én is
igen ez nagyon jó kis pack, az area-51 packot nem próbáltam de közelébe se érhet a videók alapján
szerintem mivel a játék vége fele vagyunk már (vagyis ez már a 0.9-es verzió, közeleg az 1.0) ezért talán még várhatók jó fegyverek, ilyenkor már csak nem spórolnakilyen bug nekem nem volt, de eléggé cache ürítéssel megoldható esetnek tűnik
más: az új arena felbukkant már valakinél?
mert nálam se híre se hamva -
BandiHUN
veterán
Nagy bajom nekem sincs,csak az,hogy mivel nem DT1-eztem,annak nekiállnék FB-n,mert már csak retyón marháskodok androidon DT-vel,avagy örülnék,ha jönne a 3,ahol lenne bármiféle baráti interakciós zombihent,megintcsak beleölnék 1-2 ezrest,DE SEHOL SEMMI.
Ebbe betettem kábé 1 ötöst,megvettem az area51 packot,az örök pénzduplázót,némi gold...
De mint az elkényeztetett gyerek,sír a szám,hogy fél éve majd' ugyanaz a gém,nem jön valami rendes update,és 1 éve nem jön a 3...és igen,itt már morgok,mikor már fizettem is,funolnék,örüljenek neki,hogy még tolom,erre ilyen 5-6 napos upgradeokra várok már több,mint fél éve.Egyszer tényleg össze kéne adni,hogy mivel a fegyókovács csak 1 dolgot nyom egyszerre,most végölis mennyi idő is a full LVL10?durva szám jönne ki,de meg is csappanna a gold kedv...tavaly ilyenkor kezdtem,és folyamatosan pereg az update,TUTI,hogy 1 évnél több jönne ki.Beleszámolva,hogy a fegyókovács csak a saját szintlépése alatt pihent...
Ehhez képest vicc az 500ezres aréna,mikor a duplázóra ha betolok még egy 10 aranyasat,akkor az 1 óra alatt 3 milliót! keresek lvl10-en,és még csak fogyócucc se megy vele,arénázik a fene.
Ha jól tudom,szintet se visz amúgy fel?
Jobbára épp elkészült kisszintű fegyókat próbálgattam csak ki az arénában...
Városfoglalást is letolom,főleg ilyenkor,ha épp jár valami goldos booster vagy second chance,hétvégente 1 óra,ennyi.
De kár,mert már piszokrég nincs motiváció,hiába van ott a játék a topon. -
BandiHUN
veterán
Hát igen,nekem ott kezdődne egy szaros játékért,ami se coop,se egymás elleni,hogy tizedelni az árakat. 3 rongy egy fegyverpakk?Stb...Nevetséges.Lehet korszakalkotó a DT2 mobilon,de ne hasonlítsuk már egy valódi játékhoz,amiben van coop és egymáselleni,és egy mapja akkora,és annyi idő,mint itt az egész kampány együttvéve...
Ez b@sz fel.Nem a pénzt sajnálom tőlük,de nem ilyen szinten,és nem így,hogy 1 éve ezt a sz@rt foltozgatják apróságokkal,mikor semmi DT3 sehol,és a DT 1 se került ki fészbúkra,semmi!Vett az ember örök pénzduplázót ~2200-ért,mellé arany,de 3-4 rongyért kapni komplett JÓ játékokat!Nem itt,hogy egy 5össel szegényebben is csak azt lesem,hogy megint 5 nap ez,megint 6 nap ez(és fél éve csak fegyókovácsot járok fel etetni+pár kör,hogy meglegyen az aktuális foglalás),miközben már kellően lehúztak,tulajdonképp mivel nincs se coop,se egymáselleni,és a barátok egymásközti eredményei is függetlenek szinttől,fegyótól,már ennyi pénz után csak fel kéne mennem örömködni egy full gémmel,nem holmi heteket várni fél éve a fegyókovácsra,hogy minden legyen tizes... -
Dr.Anonymus
addikt
"Mindig vagy 1-et vagy 2-t ad mindentől függetlenül."
- igen, még mindig figyelnek rá, hogy érdemes legyen aranyat venni valós pénzenegyébként nektek is a stat-otokhoz igazítja a daily küldetéseket?
nekem magas a headshot arányom, gyakran kér ezért x headshot teljesítést a napi aranyhoz
vagy pl. a kedvenc item-em a statom szerint a kézigránát, és gyakran kéri hogy x zombit nyírjak ki kézigránáttalti is láttok valamilyen korrelációt a statotok és a daily arany küldik között?
-
Dr.Anonymus
addikt
a videó alapján azért nem olyan nagy teljesítmény
átskineztek 2 afrikai pályát (eléggé felismerhetőek a videón) havasra, ezt adják el szibéria pályák alatt
plusz az egyesből átemelnek 2 fegyvert
így fenntartják az érdeklődést, legalábbis azok számára akik az eggyel nem nyomultak
plusz lesz mk10, megint szart se fognak érni az mk9es fegyverek, lehet fejleszteni mindent újból a végtelenségig
eléggé kényelmes megoldás nekik, remélem azért nem állnak rá erre, hanem tényleg kapunk majd a következő frissítésekben új pályákat és új fegyvereket, nem csak átskinezéseket, és dt1 klón fegyvereket... -
gergom91
tag
Én is jelentkeztem rá, de végül egyetlen körre sem volt időm sajnos. Nekem talán 3 fegyver hiányzik még nincs megépítve sem, meg még 3 épp készül 9-re. Szeptember vége felé ha nem jön update, akkor teljesen ki lesz maxolva minden, és bőven marad rengeteg millió píz.
Ez van, hosszú órákra lekötött régen, nem unatkoztam, megérte vele játszani. -
-
Zozzy94
tag
Nem csak a vége felé,hiszen gyűjteni akarom az életet a későbbiekre akkor inkább körözök már korábban is....muszáj,az életed a legfontosabb....lőszer meg van bőven mert eszméletlen mennyiséget dobálnak le a zombik....a lőszeres ládából alig kellett töltenem....inkább csak akkor volt rá szükség ha épp arra mentem és csak ráfordultam,hogy ne kelljen újratölteni a Type-ot....
Telón esélyem nem lenne,de még tableten sem....10K fölé nem tudnék jutni....
Sok sikert,próbálgasd a különböző módszereket,ahogy időd engedi....ezután most már kíváncsi vagyok a következő tournament-re....
-
Dermedor
csendes tag
Igen, ez nállunk is megvan, mégse nyílik meg az új kontinens. Most nézem, hogy ilyen verzió: (0.6.1.47409) ilyen nincs is?
Ezért gondoltuk, hogy a frissítéssel van a hiba. Előző verziót meg nem tudok visszarakni
Vagy lehet még egyéb a probléma? pl. Európába kihagytam valamit? Mert kipipálta és a repülő is megindult Dél Amerikába, és pont. Mintha elvágták volna. Régieket csinálgathatok (feladatokat), és ennyi! Szerintetek? Köszönöm a segítséget. Legjobb netes játék.
-
BandiHUN
veterán
Van gyalogos Sentinel,volt az előző városnál,csak írtam is...piszok soká adta be nekem is,de utána csak az akart lenni.... nekem legalábbis úgy tűnt,hogy tizenx gépágyús,majd ugyanennyi körüli sniperes után ilyet akart erőltetni,3 után nem nyomtam,mert megvolt a pontom a városra.Ígyis valami 69.helyig jutottam.
-
BandiHUN
veterán
Ez már csak egy ilyen játék...értetlenkedünk a várva várt újításon,közben jött egy 1hétvégés aréna,jöttek FIZETŐS,de nem is jó fegyverek,mit sír a szánk...újra lehet a küldiket tolni,de korlát nélkül,hadd tápoljon a sok ***** Ok,változtattak a felületen,pár szöveg jobb...de most ebben a pillanatban ott vagyunk,ahol a part szakad,MEGINT,hacsak valakinek nagyon kell a küldik újrajátszása...
De nekünk már farmolni sincs mire.
Egy centivel se lett rövidebb a fejlesztési idő.Ugyanúgy lesz...om,ami 5ösön rekedt,mert kit érdekel 1 hónap múlva.Lenne drágább a fejlesztés,DE MENJEN PÁRHUZAMOSAN,amit beteszek,inkább sz...om le,ha 20 milla a crowbar pl.5ről 9-re,de ha beteszi az ember,nehogymár 4 hónapot várjon,mire 4 kezdőfegyó kimaxolódik!Még meg is érné,többen vennénnek pénzduplázót,örököt is,de ezek az idők....
Itt vagyok 42,de kábé a büdös életbe ki nem próbálom a Brainmillt..stb
Megint nincs booster a városfoglalásért.Eddig minden másodikra járt,igaz ez is relatív,ha 2 hétig megy 1 város sokszor...párezerért,párórás jutalmak.Nomeg a térképen ilyen 500dolcsis olajkutak?KINEK?
Szóljon,akinek 2000alatti painkillere van...vagy másból is ezrek alatt..
Megint nincs új tech,fegyver,akármi free.
3napra megkaptuk az új arénát,ó jee,bár nem olyan nagy zám,max az új csapdák miatt...
Semmi perc alatt le lehetett az új kampányt tolni,mégha 20perceket is dobált a küldikre.Alig valami új.Nagyon kéne már egy DT 3 VAGY méginkább egy DT Online,ha ebbe nem tesznek coop módot.
Nem értem,miért ne lehetne,ha már gépi társ van,betenni legalább egy 2 főset,és valami EXTRÉM nehézséget mellé...
CSAK az a baj,hogy ez csak a 40+-osokat zavarja.Még mindig túl sok új játékos jön...
PERSZE aki mostmár megveheti a 2 új fegyót elvileg LVL9-en????
Vagy rosszul gondolom?Ha most kezdenék,és ez igaz,én is vennék egy örök pénzduplázót+az új pakkot,genyózna a fene arannyal BP-ekre...vagy én gondolom rosszul,hogy az új cuccok 9-en érkeznek bárkinek?
Nem tudom,valaki vette-e meg esetleg 9-es alatti techen...de ha így van...oda is az élmény.És amúgy tök mindegy,kiadják-e ezeket is.Hát én nem szánok 40 napot fejlesztésre...de valami azt súgja,hogy jelenleg nem is kell ezeket fejleszteni a kisebbeknek se. -
BandiHUN
veterán
Én belefogtam most az újba,későn is kapcsoltam,de most lett meg a 110ezer+ pont,45.helyen "adom fel"...DE elég is volt ez az óra.Megint nincs booster jutalom,nem is értem,miért ne lehetne kiszórni 1-1et minden városnál.
Valamit beletúrtak a küldikbe is,mert tényleg mintha nem jönne mostmár egyforma,ami hátrány,hogy bedobott vagy 15 gépágyús sentinelt...aztán viszont jött vagy 10 sniperes,ráadásul az undorító közelrőlmegjelenős befutós zombisból,és még pont is alig jött.De pl.gyalogos védős nem volt.Nomeg adott be "idegen" pályákat is.
Most pedig az eredményjelző bugos,mert be van keretezve a középső és a jobb szélső jutalom is...
Gépágyúsra persze 2x is beadta a küldjünk Panzert háttal védésre,hadd forduljon mindig szembe verziót,az egyiket jól be is buktam majdnemDe inkább csak rá-rálőttem,hogy még épp ne érjen be,mert körben özönlött a többi.
Az új arénát viszont nem értem,miért kellett kivenni.OK,vége a tournamentnek,de miért ne lehetne játszani rajta?A régit már sz..áunta mindenki.A misszió újrajátszás pedig simán csalásra ad okot...betol az ember egy pénzduplázót,kiválaszt egy gépágyús helis sokzombis küldit,és tolja 1 óráig...még a bénáknak is megy,dől a lé és a pont,és még olyan nagy célzás se kell,ráadásul simán körbelő egy ilyet az ember sokadszorra 1 perc alatt,fel is lehet tolni hardra...
Én erre is tettem volna 20perc korlátot.Megint összemossa,ki mivel halad,
-
Chrys89
csendes tag
-
Slier
tag
Ultrán van változás, bár nekem még a grafikát se lehet állítani
Én kifejezetten örülök most a pénznek a tournamenten mert nem játszottam annyit a játékkal hogy minden maxon legyen, viszont remélem később lesz más nyeremény is.Golyós: Én nem értem hogy lehet ennyi pénzt összeszedni, nekem eddig 50 rugó volt a max.
Money boosterel toltad? Gratula egyébkéntValaki küldene egy képet milyen minimumon a játék?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nekem a fruit ninja-nál is ilyen, Hill Climb racing-nél is, ezért gondoltam, de akkor nem szóltam.
Azt a képet azért szúrtam be, mert mutatni akartam hogy közbe Mobilarena TV adásokat nézek (tegnap pont a G3 volt adásban), meg filmeket, zenéket hallgatok stb..
Nem ismered meg a saját telódat???! -
f(x)=exp(x)
őstag
Gyárin vagyok amúgy, és nekem is van amelyik simábban fut, valamelyik viszont szaggat. Nejem eddig is voltak árnyékok, bár van amelyik pályát ultra high-on hoz be (1-szer az arénát is).
Szerintem meg pont hogy nem a játék hibája, ezt minden játéknál így van (immersive módhoz írom), akkor tűnik el ha a navigációs gombokon belül hosszan nyomod a kilépés (házikó) gombot, majd ha bejön a régebbi feladatokkal együtt kicsibe, megint rálépsz, ekkor eltűnnek a gombok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Formula-1
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mass Effect
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest