Új hozzászólás Aktív témák
-
bollizolee
tag
Nekem is meg lett de nem értem miért nem annyi pénzt kaptam mind te. Nem hiányzik az a pénz
de fura hogy szintlépésnél nem egyformán kapunk.
A zombi erőfölényre meg lerakok egy sentry csirkét és kész hamár a játék nem fer akkor én miért szenvedjek. Az meg hogy a játék elején és közbe bekell vennem néhány painkillert nem érdekel , igy legalább volt értelme legyártani a 7600 darabot. És tablettel nyomom és nem esz meg az első zombihorda ,:-) próbáltam pc-n is de nem tetszett utállom a billentyüzetet a kontrollerel meg nem szeretnék játszani.
-
BandiHUN
veterán
-
-
Nálam is ugyanígy volt.
Mind a 4x gyalogosként kellett helytállnom. Szerintem amúgy ebből a csatornás Sentinel-ből nincs is gépágyús féle. Legalábbis én elég sok Sentinel-t lenyomtam a jelenlegi városfoglalásban és nem találkoztam eggyel sem.Dr. Anonymus:
Sikeresen lemaradtam erről a Voucher-ről (nem követtem időben a topikot) és szerencsére egyáltalán nem bánom.
Viszont ha esetleg lehetőséget kaptunk volna, hogy vásásoljunk a korábbi ajándék fegyókból (AK, Butterfly), akkor most rendkívül mérges lennék magamra.Lorenzo9:
Azért beláthatod te is, könnyebb volt így kivitelezni a szándékot, mint esetleg a te ötleteddel (ami őszintén szólva elég furának hangzik).
Ha az a célom, hogy mindenképpen folyjon a vérem, akkor berakok egy gyenge fegyvert és csak azzal megyek.attilasd:
Nekem az a felfogásom, hogy ráérek majd a temetőben pihenni és nyomom míg végleg meg nem unom, de legalábbis 50-es szintig tuti nem fogok még nyugodni.
Az már egy elég tisztességes eredménynek mondható majd és büszke is leszek rá.Amúgy tök jól körülírtátok a rohampuskákat.
Nekem jelenleg csak a SCAR van meg közülük, de tökre el tudom már képzelni milyen lehet a másik kettő és úgy gondolom jól döntöttem a jelenlegi választásommal.Az FN2000 ugyan nagyon csábító volt, hogy alapból mk9-en kezd, így rengeteg időt megspórolva a használatához, de engem még a SCAR képernyő kitakarása is sokszor tud kellemetlen helyzeteket okozni, pedig az kissebb fegyver. Na meg az FN2000-t gyengébbnek is mondjátok.
M4 meg nem sokkban tér el akkor a SCAR- tól, kb ugyanolyan jó lehet.
-
zoli6969
csendes tag
Hála Istennek, ez nekem kimaradt!
A spas-szal vagyok úgy, mint Te: ez a fegyó egy føstalicska. Megértem, hogy vannak olyan fegyók, mint pl. a Hammer, amik más - nem nekem való - harci stílust igényelnek, de ez tényleg 0.
Sajnálom a legyártásra, meg az updatre fordított elvesztegetett időt. -
BandiHUN
veterán
Igazából én ezekben a városfoglalósokban most,hogy ilyen "világon átívelő",azt hiányolom,hogy akkor már lehetne megszerezni Afrikában az AK-t,Kínában a Butterfly-t,akinek nincs meg...
Ok,az AK nem olyan nagy szám,de a Butterfly-osokra azért irigykedek a mezei machetémmel...
Igaz gyenge voltam most,vettem egy Heavy pakkot,mert már ráuntam a fegyókra és az 5 napos upgrade-ekre,pénz lenne,de ennyit várni...most lett kész a 8as az embereknél(persze kiderült,hogy az upgrade alatt a fegyóupgrade szünetel,reménykedtem pedig...persze OK,mert előtte azért kivártam a főfegyókat,így elvoltam előtte is),készül a tech9,de irtózatosan sok idő minden.Még jól is jártam,mert a Heavy pakkból nem volt még legyártva sem semmi,és végülis aranyból szerintem sokkal többet elkölthettem volna,ha nem várok ezekre 3 hetet,mire legyártódnak,fejlesztődnek,és még 400 arany is jár a pakkal...
Igazából így is matekoztam,hogy ennyit még rászánok a szórakozásra,ezt a 3 fegyót(Type92,Chainshaw,Rocket Launcher)nem is indítottam el,bár megvoltak a BP-k,kicsit féltem is,mert ugye elég rétegcucc lehet,vagy bejönnek,vagy nem...nem rossz gém,1 hónap alatt mást elő se vettem,pc-n sem.És 2 mozijegy ára.
Végülis poén volt láncfűrészezni egyet,de elég hamar kifogy,nem tudom,ahhoz is jön vajon üzemanyag?1körben nem figyeltem meg,de most nem érek rá...Persze reménykedem,hogy még van a DT2-ben potenciál,és nem tudják le ezt az egészet,mert ugye az Amazon most tolja a szekeret,és aki ott kezd,azok sokáig nem akarnak update-t...
Remélem,hogy nem ez a stratégia,mert akkor rossz világ jön a "régiekre",2 hónap,mire az Amazonosok utolérnek minket... -
-
BandiHUN
veterán
Az aréna nem ér sokat.15 fölött irreálisan nehezedik,még akkor se jutottam sokkal tovább,amikor épf frissen tunningolt,kis rásegítéssel idő előtti cuccokkal indultam neki.Nyertem kábé nehézségben 2 szintnyit
Nomeg az ember elszór egy csomó fogyóeszközt,többit,mint amit keres...nem is a pénzt sajnáltam,hanem hogy a hétvégét kivéve nem tudok felmászkálni gyártatni,így időben rosszul érintett az elcsinált vagy 60-60 csirke is...
ráadásul hogy kegyes legyen a gém,nincs rakétavetőm,butterfly-em,tegnap lett meg a Type92 BP-je is csak...Persze jó kis goldtunningos karival biztos lehet aratni,ugye+boosterekkel.
Akkor lennének korrektek az eredmények,ha a gém szépen ki is írná,ki mivel követte el,mekkora szintűvel,lenne bővebb stat.
Még ösztönözhetné is a gold/upgrade/fegyó/boostervásárlást,ha látná az ember,mi kell.Ok,városfoglalásban végülis most én is ellőttem magam 38-adikig is,de azt nem tudom elképzelni,mivel megy,aki szintén rögtön kezdte,mint én,de 4x annyi pontja lett.Speedbooster,nyuszimamusz,könnyűfegyver,nokill,csak ha kell,operations?Hasonlóval supply,power run?
Mondjuk azért nem veszek boostert,de nincs logikusan más gondolatom,mint egy ilyen misszió 1 perc alatt letudva lehet a dologban.
Még én is úgy jutottam eddig,hogy a Sentinelek szerintem bugosak voltak,könnyűek a mapok általában,és kitolt elém annyi zombit,hogy ilyen 900pontokat kaptam a 2perces küldikre...Éjjel is volt még 800-as köröm,de ami délelőtt-délután ment...zsinórban.Aztán dögunalmas lett,kevés zombi,300pontok,stb.
Namármost mi a fenével lehet ennek a 4x-esét beszedni,amikor ez is bug talán,mert egy sima Sentinel küldi megáll 300-350pontban,mégha az ember türelmes,és igyekszik multikilleket kivárni,stb? -
-
Dr.Anonymus
addikt
gratulálok...
én nem jártam ilyen szerencsével, mivel mostanában nem játszok sokat ezért gondoltam hogy kis pénzszerzésnek nyomok egy money boostot és több mint egy órán át püfföltem a zombikat az arénában.. eredmény: 582 ezer $
kilépek a főmenübe miután meghaltam a 36 hullámnál, vagy már nem tudom hol, és látom hogy van összesen 121 ezer $ pénzem...
nagyon boldog voltam hogy ezt a több mint egy órát rászántam az életemből + az aranyat a boosterre, és ezt kaptam...
azt hiszem egy ideig pihentetem a játékot.... -
BandiHUN
veterán
Jaja,én is összekaszáltam 1 óra alatt több,mint 700-at,bár én a szokásos supply runokkal,mert most nem volt időm még félórát tolni az uccsót,11-re mennem kellett volna el
De így sem volt rossz,elindítottam a tech 7-et,és még több pénzem is vanKár,hogy a mostani várososdi nudli,én nem értem,miért nem lehetnek értelmesebb jutalmak,kit érdekel pár gránát?A booster jó ötlet volt,de most ha szigorúan nézzük,akkor jelenleg lvl5-ös traderrel 14 gold,annyit egy 2csillagos achiért kapni...
Szóval pszichológia inkább,hogy hűdesokat ér.Ha tényleg 250 gold a tapjoy reg,veszek még ma vagy kettőt
-
Zozzy94
tag
Nem tudom....annyi biztos,hogy már sokan játszanak....
Én is lejátszottam első Arénámat....12 kör 9143 score,ez 270 zombi körül volt asszem....(aztán kiírta az internet fail hibát)egyre jobban nehezedik,szintről-szintre....
jók ezek a lucky box-ok is,mindig mutatja hol van.
Ja és nincs megállás,egyfolytában jönnek a zombik,csak közben kiírja hogy "x" wawe kész,jön a következő és visszaszámol gyorsanMég valami: Most már 30-at vihetünk magunkkal az item-ekből....
-
törölt tag
Micsoda egy amatőr banda ez te jó ég... kezdek baromi pipa lenni rájuk.
Frissítés is akkor jön, amikor már a másodiknak kéne jönnie majdnem... én barom meg költöttem már vagy 12k-t nekik. Többet biztos nem fogok. Tőlem lehet majd a köv szint két hét, az se izgat.
Ha nekik nem tűnik fel, hogy emiatt sokan hanyagolják majd a játékot, ne csodálkozzanak. Városfoglalás is kb. megállt. Ezek is csak a pénzre mennek.
hatalmas csalódás lett a game, remélem változik. -
Slier
tag
Az szép
Kicsit körültekintőbb is lehetne a madfinger, hogy kit is bannol és miért...
Remélem vissza kapod az accod... Ha meg nem tudják vissza csinálni akkor #%$¥£€&@ mindegy is nem akarok csúnyát írni, de ez kicsit elszomorító.Bár ez nem sok de most néztem játékon belül a haverok között még megvan az accod és 44-es, szóval csak bejelentkezni nem lehet vele szerintem. Magát a felhasználót nem törölték.
-
Dr.Anonymus
addikt
ez a madfinger fórum, ennek semmi köze a játék beli acc-dhez
itt próbálj belépni, vagy facebookos verzióban -
golyós
addikt
Én is fejlesztgetek, 13,5 millám van, jelenleg a Jackhammer és a crossbowt fejlesztem.
Dual uzi,Scorpion, minigun, desert és butterfly van mk9-en és az összes gránát+csirke.Betárazok mindenből amíg jön az update, de a lvl44-et már le akartam tudni.Most én is hanyagolom egy kicsit addig Real Racing 3-al verem el az időt. -
Duck001
tag
Rendbe vam de afrikai misszió 2db van és csak ameik sárga az vam kész a másikat el sem tudom kezdeni európai missziót szintén nem tudtam megcsinálni mert ugyan úgy piros kínai is kettő vonalon megy de abbol az egyik kész a másik szintén piros és nem lehet elkezdenj a pirosak ugyan olyanok mint a mikor csak az amcsi volt addig nem engedett tovább ameddig az kész nincs de kész van minden mint a kép is mutatja azok sárgák a végén x-el de engem a fenmatadó pirosak érdekelnek ez a gond
-
golyós
addikt
10+ millám van.
450 aszpirin + 150 db minden csirkéből és gránátból.A kedvenc amerikai supply run pályán csináltam 2 ammo chickenel támogatva.Scorpion+minigun
Az a pálya ahol a lépcső alatt-mellet van egy lőszeres láda, onnan balra az emeleti feljáró, jobbra egy szoba.
A szobába is a barikád mögül és a lépcsővel szemben is a barikád mögül özönlenek a zombik.Csak gyözni kell lőszerrel.
Holnapra a dual uzi is mk9 utána jön a Desert és elkezdem végre a crossbowt és a jackhammert a goldokért.
De amilyen szerencsém van mire új fegyvereket fejleszthetnék megint jön egy frissítés.Bár remélem még az mk10 nem jön vele. -
Dr.Anonymus
addikt
nekem a legjobban bújdosó malacok az eu pályákon ezek voltak:
itt a kék fény annyira erős, hogy elnyomja a malac színét is, sokáig nem vettem észre a dobozok mögött:
itt meg olyan távol van, hogy alig látszik, csak onnan tűnt fel hogy a puska vörösre váltott célkeresztje jelezte, hogy fogott valamit és lőtt..
-
törölt tag
Így van. Pontosan így látom én is.
Ezért írtam korábban, hogy valamit kell csinálniuk a pénz balanszolására, mert így a végtelenségig fog mindenkinek csak gyűlni. Nem tudom, hogy mit lehetne tenni ez ellen, de így most nagyon rossz a helyzet szerintem... nyilván azt nem fogják megcsinálni, hogy a pénzt gold-ra lehessen váltani, mert akkor meg a gold lesz értéktelen, és ezáltal csökkenne a bevételük.Kéne valami új bunker, vagy új npc, ami ritka jó cuccokat adna, csak baromi drágán.
-
törölt tag
Ugyan így vagyok én is. Meglett a lvl 40, de már unom...
Operationst nyomom a legtöbbet, ledobok két sentry chicken-t, és együtt írtunk a végtelenségig. 4 fegyó is készül, minigun még két nap, és van 9millióm. Granyó, rakétacsibe, sentry csibe, ammo csibe minden 9-es. Autoheal is, pedig nem is használom. A fegyókat lehetne még, de értelmét nem látom a sok idő miatt, meg úgyse fogom nagy részét használni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest