- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zozzy94 #5091 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lett a játékkal nálam is.
Tegnap nem játszottam annyit, mint amennyit ünnepek alatt, mégis dobott 3(!) BP-t is, abból egyik az AK.Ja és felmentem Arénázni (csak a napi arany kedvéért) és összehoztam egy ilyet:
KÉPKicsit meglepődtem a nem minden napi látványon.
Bár egyéb spec-eket is sikerült már fel lógatnom, de ennél a robbanóhordósnál különösen látványos. -
gergom91
tag
válasz
Zozzy94 #4544 üzenetére
Nekem is az elsők között lesz a scar fejlesztve, a sorrendem : ak74, jackhammer, Butterfly, scar.
Érdekes, hogy eddig a Butterfly 2 vágásból vitt minden zombit, amint kijött a tech10,hirtelen mindegyiknek maradt 2 után egy hangyapucányi élete, nehogy 10esen 1 vágásból vigyem őket...
Az viszont tetszik, hogy 1 gránát 1 specet simán öl.
Más: a mai küldetés 75 zombi kill kellett machine gunnal, és kaptam egy helikopteres gépágyús küldetést, és azt is beszámolta. Gondoltam megosztom hátha nem tudta még valaki -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Zozzy94 #4528 üzenetére
hát én azért vagyok előnyben mert megvettem a Winchestert az utolsó arany készletemen
mivel te vagy 5ör annyit játszhatsz mint én bele se merek gondolni nekem mikorra gyűltek volna össze..
de az az 1-1 már csak összejön neked holnap
aztán várhatsz újabb 5 napot hogy kipróbálhasd őket
hosszú az építési idő... -
válasz
Zozzy94 #4304 üzenetére
Akiket nem ismersz azon a listán, azok biztos régebbről vannak és már megunták a játékot, nem látogatják a topikot, de ennek ellenére nem foglalkoztak azzal, hogy kitöröljék onnan magukat.
D34L3R:
Én azért ódzkodok a PC-n való játszástól, mert ott volna a gondolat, hogy mégis csak olyan játékkal játszok PC-n, amit telefonon is tudnék, miközben ott sorakozik a sok egyéb komolyabb PC-s játék. -
válasz
Zozzy94 #4292 üzenetére
Úgy értettem a forgolódást, hogy menekülsz a zozók elől és néha hátra-előre fordulsz (ahogy említetted, hogy a közelben lévőket hátrébb tántorítod vissza a bolyba.
Ilyesmi manőverek ha jól vettem le csak a későbbiekben szükségesek, mikor már ezek a komoly fegyverek is harapás helyett már csak csípnak.Ilyen forgolódásokhoz egér létfontosságú, tényleg kipróbálom magam majd így felbuzdulva az írásod alapján.
-
Dr.Anonymus
addikt
-
válasz
Zozzy94 #4283 üzenetére
Köszönöm a részletes beszámolót!
Tehát a vége felé már elég sokat kellett forgolódnod (nyilván való volt mondjuk).
Facebook-os verzióval lehet csak profin arénázni úgy néz ki és úgy is éri inkább csak meg.Majd én is kipróbálom valamikor, megpróbálom megetetni a játékkal a jelenlegi kamu FB reg-emet.
-
válasz
Zozzy94 #4278 üzenetére
Őszintén gratulálok én is! Durva teljesítmény!
Elárulsz annyit, hogy végül ezt autoheal-lel tetted-e? Ha igen, akkor gondolom úgy csináltad, hogy játék elején feltankoltál 1000HP-ig és had szóljon. Jól tippelem?
A maradék slotba aknát raktál vagy rakétacsirkét?
Plusz melyik kettő fegyverrel nyomattad?Top 10-eseknek is járhatna valami extra. Legalább egy iPod.
Ja és felveszlek barátnak, ha nem gond, ugyanis a játékba nem látom ezt az eredményedet, szóval gondolom nem is vagy még nekem fent. -
gergom91
tag
válasz
Zozzy94 #4266 üzenetére
Az autoheal-el +1000hp-t vihetsz be magaddal, szerintem ha már úgyis arénázol, akkor a painkillerrel töltsd fel az életed 1000ig a legelején, és ha abból vesztesz, máris tölt vissza. Lehet hogy a következő próbára beviszem én is magammal.
Gránát helyett pedig szerintem most az akna a nyerő. 1 akna háromszor is robban, és nagyobbat sebez mint a rakétás csirke. Ha elég jól szlalomozok a zozók között akkor simán bele lehet őket vezetni.
Fegyvernek továbbra is biztos a Spas, a játék végéig látványosan nagyot sebez még specbe is, a Grenade launcher olyan 14k pont fölött viszont már nem ölt 1 robbanásból, kéne valami alternatíva, lehetőleg valami olyan amivel gyorsan haladok, nem szeretem amikor háttal vagyok a zombinak úgy menekülök és utolér... -
gergom91
tag
válasz
Zozzy94 #4250 üzenetére
Több mint egy hete nem voltam net közelben, jól pörgött a topic
Az előző tournamentről lemaradtam, erre viszont neveztem. A 20g nevezési díj mondjuk érdekes, de ha jól láttam most a 10000. helyezett is kap jutalmat ami szintén gold. Ha egy kicsit jobban oda figyelek és a grafikát leveszem minimumra, akkor csak meglesz
Szívesen megnézném hogy aki majd az Ipad-et nyeri milyen kört ment -
Slier
tag
válasz
Zozzy94 #4227 üzenetére
Facen biztos nem lesz. Az a helyzet, hogy nem tudom.
A sztorija jó, pörgős. A multit elcseszték mert a 4. Részbe sokkal több pálya és mód van de mint írtam majd fejlődik még ez. Az árát sokallom 6€ túlzás de olyan 4,5€-t simán megér. Aki szereti az ilyen tipusú játékokat annak tetszeni fog. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Zozzy94 #4109 üzenetére
#4108 Slier:
én akkor pislogtam amikor a Panzert csak úgy nyársa szúrta a karó
#4109 Zozzy94:
Jaja, egy 4-5 próbálkozási lehetőség nem ártana arénában, de így legalább jobban át kell gondolni mivel mész csatába, a DE ténylge nem sokat ért
#4113 fdisk:
Majd mesélj neked, hogy jött be, különösen a metal storm
-
Slier
tag
válasz
Zozzy94 #4072 üzenetére
Még nem de kellene már a környezet változás. Az egyik pályán amin eddig csak éjszaka volt már van nappali változatban és van, hogy a hó is esik rajta.
Dr.Anonymus: én se a madfingert hibáztatom egyébként is androidra jó nagy szenvedés lehet 1 játékot jól optimalizálni (a több tucat különböző készülék miatt ugye).
-
Chrys89
csendes tag
válasz
Zozzy94 #4049 üzenetére
Városfoglalások??
Ömm,hát igen,látszottak az addig teljesített missziók.
De elérhetőt nem láttam hirtelen.
Csak az Arena-t, és ezeket a kilőhetetlen missziókat(szürke és vörös).
Vagy kilehet őket? Volt egy pont,China alatt talán,ilyen szürkés misszió,3 játék után sem tűnt el...ezért gondolom,hogy ezek ilyen kilőhetetlen cuccok. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Zozzy94 #3952 üzenetére
hogyhogy?
ezt nem vágom?
a 2 új fegyót nem lehet ingyen megszerezni?időközben megtaláltam a választ...
"2 new weapons, Metal Storm and Area-51. Good news: no blueprints to hunt for. Bad news: you gotta buy the new guns in a Starter Pack for $6.99 USD. No other way to get them" -
Slier
tag
válasz
Zozzy94 #3933 üzenetére
Egy gond van a frissítéssel már megint... Ígértek fűt fát de a felét nem látjuk annak...
Szerk.: Aláírom a pályák szépek, kidolgozottak meg jók az új dolgok benne de 4 hónapnyi fejlesztés után nem ezt várná az ember.
Na de majd meglátjuk hétvégen megkapjuk-e a többi cuccot. -
golyós
addikt
válasz
Zozzy94 #3732 üzenetére
Ha 1 éves koráig húznák akkor valószínű, hogy csak te játszanál vele már.
Attól tartok, hogy ez a frissítés is karcsú lesz.2-3 új fegyver, esetleg mk10 és egy új Aréna.
Ebben az esetben engem tovább nem is érdekel, megvárom a 3, részt mert ez már hihetetlenül unalmas.
Napi 8-10 menetet megyek minimum, de képtelen vagyok a lvl47-es szintre lépni.Április 19-én lettem 46-os.
50-es szerintem nem leszek ebben a részben, ilyen ütemű szintlépésnél legalább fél évig tartana a mostaninál lényegesen több játékkal. -
zoli6969
csendes tag
válasz
Zozzy94 #3201 üzenetére
Zozzy94:A scorpiont tedd be a scar mellé másodlagos fegyvernek, és arra átvátva - mivel sokkal könyebb -, gyorsabban tudsz haladni(ölni), és mégsem ütőfegyverrel vagdalkozol. Ez úgy is egy kategóriával "lejebb" van, így jó helyen lesz a scar mögött
10 pontot nálam sem ér a fegyver, de pár missziót letudtam már vele (főleg Flash-sel kombinálva). A négyes sorozatot a nyílpuska miatt még a scar előtti korszakomban ugyan megszoktam, de itt kevésbé hatékony. Összességében a maga kategóriájában a leghasználhatóbb SMG!
A Spas szerintem egy használhatatlan fegyver, szinte semmi paraméterében nem hozza amit egy shotitól elvárna az ember:tömeges repeszhalál, óriási tűzerő, hacsak a negatívumokat nem: nagyfokú pontatlanság&hosszú-hosszú újratöltési idő. Én meghoztam rá a halálos ítéletet.
Dr Anonymus: nekem Type92, Flash, M1!
golyós: ha meglincselni nem is fogok senkit, de ilyenkor elgondolkozom, hogy mennyire más és más a játékstílusunk, hála a sok különböző fegyvernek. A Hammer például a legnagyobb csalódás volt nekem
, az elvesztegetett fegyverfejlesztési időt sajnáltam a legjobban, de belátom, hogy - nem a számomra -, egy használható fegyver. A shotgunok viszont alapban egy alulfejlesztett fegyverkategória: mintha nem is egy a való életben igen hatékony "tömegoszlató" fegyver lenne, hanem csak egy pár méteren belül is pontatlan puska: M1-gyel összehasonlítva pedig elvérzik minden tekintetben. Már terveztem, hogy megkérdezem itt a fórumon, ki az, aki szereti használni!
A crossbow nagy kedvencem volt régen, még a hangja is a legjobb számomra az összes fegyó közül, ráadásul aránylag könnyű is, gyorsan lehet vele mozogni. A 4-es lövésnek a scorpionnal ellentétben itt valóban van értelme. Amióta megvan a Type92, azóta a tűzerejét egy kategóriával lejebb kellett sorolnom magamban. (A specek ellen nagyobb hatékonyságra képes egy Type.) -
válasz
Zozzy94 #3116 üzenetére
Én csak azért nem játszom PC-n ezt a játékot, mert zavarna a gondolat, hogy egy olyan játékkal játszanék, amit lehetne telefonon is, miközben várna sok egyéb PC-s játék, amik messze komolyabbak.
Zoli: Én sajnos nagyon rosszkor aktiváltam be azt a 24 órás booster-t. Péntek este, de közben elfelejtettem, hogy másnap majd' egész napos elfoglaltságom lesz, amibe max az este folyamán fér bele játék, amikor már nem sok maradna a booster-ből. :/
-
zoli6969
csendes tag
válasz
Zozzy94 #2871 üzenetére
Előbb beugottam az Arénába egy laza 1,5 órára.
)
Scar-Fn2000-butterfly. A Scarral lassabb a haladás, de egy hangyaf@sznyit jobb a tűzerő, mint az Fn-nel!Mikor néztem az adataidnál a kedvenc fegyvereket: a Scart és a gránátot, először azt hittem, hogy a saját lapomat nézem!
A 49. szint nagyon szép eredmény! Te vagy a "rangidős" közöttünk! -
válasz
Zozzy94 #2805 üzenetére
Nekem is tegnap volt ilyen bomba hatástalanításos küldi legelőször. Meg is lepődtem, mert február eleje szinte folyamatosan játszom, de eddig még nem adott ilyen küldetést. Valószínű legutóbbi frissítésnek köze lehet hozzá.
Elsőre sikerült eddig mindegyik (nagyjából 5 ilyen küldetést játszhattam), nem érzem nehezebbnek a többi féle küldetésnél.Arra lennék kíváncsi most, hogy a szintén Operation-ös víztartály töltős küldetésnél, mi lehet az a zöldes színű folyadék, amivel tölti emberünk a tartályokat?
(#2798) golyós: Köszi, bár most a többiek elbizonytalanítottak ez ügyben. Van aki az ellenkezőjét írja az új frissítés óta.
Nekem kell majd utánajárnom. -
BandiHUN
veterán
válasz
Zozzy94 #2763 üzenetére
Na igen,én is nulláról kezdtem az új várost,és egyszerűen nem tudom,hogy a fenébe tartanak páran,ahol,pedig szinte azóta tolom,mióta lehet menni.
Igaz a jutalom megint vicc,kár,hogy csak minden második város ad v.milyen boostert,vagy egyéb itemet.
Lehetne kicsit több fokozat is.Az ember hamar eléri a maxot,és néha húzzák 1 hétig is,ez olyankor marhaság,amikor a jutalom is nudli.Más:hogy a fenébe van a Sentinel újabban?
Nevetséges,gépágyúzok 2 percet,és ömlik a pont,6-700-akat dobál érte,és a pénz is 30ezer plusz tech7-en,örök duplázóval.
De eddig az volt,hogy egy assault gyorsan lezavarva,hozott 250 körüli pontot+17-18ezret,ez maradt is.
Változtattak?
Vagy ez lehet a durván elmenők titka is?Most épp kerek 300.vagyok,mióta erre rájöttem...de nem nyomtam megszakítás nélkül,és nem csak ezt.De durván többet hoz,mint a többi mód,és eddig olyat még nem adott be,hogy normál bejáratvédős misszió,vagy helis,vagy gépágyús,vagy sniper,de durván nagy az aránya a gépágyúsnak,és ömlik a pénz-pont... -
BandiHUN
veterán
válasz
Zozzy94 #2591 üzenetére
Hát igen,akinek van butterfly és AK...lehet,hogy az egyszerű.Én örülök a macetémnek is+hogy megvan az M4+EVO...
Kár,hogy ez ilyen hülye játék,hogy nem lehet mindent megkapni.
Most pl.szívok,mert amióta egész jól állok fegyóilag,viszont ez csak blueprintre igaz,egyszerűen nek akarnak a specek dobni semmit.Most jó kedvem volt,letoltam mégegy 1 órás boostert,1.8 millió összejött,mellé futnak a fejlesztések...csakhát a fegyókra is kell majd 7-esre is.
Ennyiből gáz a játék.Ha sok fejleszteni való van,jön a blue.Pár dolog kéne csak,de 4 nap a lvl7,van sok meg onnan is,de pont pl.brainmill nincs,se más meele kész,most kaptam meg a sentry chicken utolsót...de így egyhangú.Piszok sok félkész holmim van,ilyen 1 hiányos,ráadásul amit tudom,hogy ilyen lvl5-ön dob majd be,így ha meg is tetszik,napok,mire kipróbálhatom.Így más nem is olyan sok a majd 2 milla lvl7-en,bár az emberek kész lesznek.Csakhát a nyavajás idő...
Lehet most kéne az M4+EVO-val menni e-péniszezni az arénába,de úgy nem érdekel...pedig mivel vett a fejlesztés,tényleg ilyen 1 golyókkal ölnek.De talán pont ezért nem megyek fel,mert az aréna amúgy vastagon mínuszos,időben is.Francot érdekli,ki mit lőtt,aki fél éve tolja agémet,előttem van és kész. -
BandiHUN
veterán
válasz
Zozzy94 #2588 üzenetére
Tedd hardra...meglátod,hogy nem.Sőt van pár olyan pálya,hogy lestem,főleg a sentinel magadkapuőrzősből!
Én is "megvettem" az M4-Scorpion EVO kombót,mert ráuntam,hogy minden csak áll,és egész jövő héten nem sok időm játszani,(nem volt sokba,rásegítettem az este 10kor befejeződő fejlesztésre,a +1 blueprintek,stb...olcsón jött az ultimate cucc)hát így fullos OP fegyókkal is megizzasztott pár sentinel,pedig a zombik hullanak...
Főleg azt szeretem,hogy a botos zombik mellett piszok nehéz elmenni,lennének erősebbek,de legyen már FUTÁS gomb!Más:az arénában van végülis ráció...aki lemarad fejlesztésben,ha nem használja a fogyóholmikat,azért tud pénzt szerezni,"ingyen",az első 10 hullámig...ez dícsérendő.
Ami nem,hogy akinek van átlagos cucca,annak galopp az első 10,de többet hoz a mission reward,főleg örök pénzduplázóval,amit KÖTELEZŐVÉ tennék,vagy inkább legyen egy fizetős verzió,mert ennyit tényleg ér a gém.
Viszont a 15 fölötti nyűglődés...
Az egyetlen dolog lehetne,hogy a blueprinteket szerezze az ember.De mire 2-3 spec zombi jön,addigra kell nekik 3 gránát...ergo pazarlás.Még mindig jobb egy supply run/seek&destroy,ott is lehet egy fullos körben 6-8 speccel összeakadni,ráadásul nem is nehezedik.
Akkora ötlet amúgy az aréna...de pl.a CoD-sorozatnál is rájöttek,hogy ez így kevés.Vagy kell szori és vég,vagy kell,hogy lehessen beállítani a körülményeket...ÉS lehessen coopban tolni.
Mert amúgy ellaposodik.Evidens,hogy pl.én soká kezdtem,nem vagyok fejlesztve/talán túl is,hiába versenyzek a haverokkal...főleghogy azt mondjátok,lehet trükközni/kicsi karival könnyebb.
És akkoris mit számít,hogy a barilistámnál jobb vagyok?Kevés a FB integráció,nudli a cset és nincs fórum...
Még e-fütyinek se jó,mert van 6 ismerősöm,ott villoghatok?Azt se tudom,ki fia borjai pl.a FB-n,vagy akár itt...
És még mindig nincs mondjuk headshot vagy secrets,stb.kategória összehasonlítani,de ha lenne is,a szintek miatt kellene valami "utolsó 10 meccsa HS és secret arány",stb...
Lenne mit csiszolni.
Csak nemigen fognak.Túl régi gém.Szerintem a sufniban már a DT3-at hegesztik,esetleg ha van rá szerverkapacitásuk és emberük,egy DT online-t,kicsit a 7dayz mintájára.
Annyi ember nyomja,mégha coopban is,de össze kéne dobni őket.Nem csak ócska csetablak és kész.
Mekkora lenne,ha lennének kötelező 2-3-4 emberes missziók?Most tök mindegy a tűzerő...
Mekkora lenne olyan feladat,amit csak élő társsal,pl.2 helyen valamit csinálva lehet megoldani?
Mekkora lenne egy újabb fegyópack,és kinyitni a régi missziókat(exkluzív fegyók,valami horror dologért a későn jövőknek),és az operations-on kívül minden módban kicsit összevonni többféle dolgot is 1 küldibe?
De félek...ennyi.Majd a 3...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest