- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
#13110016 #5382 üzenetére
Azt azért sajnálom,hogy hiába egyformák a fiókok,viszont nálam 2 külön "szálon" megy a teló és a tab.
Végülis tetszene,csak a tabot nem hordom,a telót meg nem szívesen kínzom játékkal,ha nem vagyok otthon,így most van egy tier 2-m és egy tier3-am...
Rövidek a küldik,és kár,hogy nincs igazából "gyártás"...bár pl.kincsesládát is lehet napi párat szerezni pár mp videózással,az dob olyan dolgokat,pl.időlassitás,végtelen lőszer,ami eddig piszokul nem is kellett,de még jól jöhetJó ez,csak nem DT-ként kell értékelni.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #5382 üzenetére
jaja, elsőnek nekem is gagyinak tűnt a játék.
a grafika valahol az egyes kettes közöttinek tűnt, de aztán rájöttem, hogy lesz ez jobb is
pláne ha lesz multiplayerIgazából teljesen játszható a játék fizetés nélkül, nem frusztrál mint a dt2, pont annyi fire power van a fegyverekben mindig hogy simán végig vidd 3 csillagosra mindegyik pályát.
Első egy két nap csalódott voltam, de most már látom hogy ezzel egy sokkal barátibb játék mint a pénznyelő dt2.különösen díjazom a lemerülő életerőt, mivel így garantált hogy az ember napi 5 meccsnél többet nem játszik
még csak tier3nál vagyok, valaki olyasvalaki indítson topicot (azért valljuk be ez nem nagy ügy), aki kicsit már előrébb tart és tud írni 5 értelmes mondatot a játékról, pár linkkel megspékelve.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
#13110016 #4009 üzenetére
Lesz ez "ingyen" is.
Én is írok pár dolgot az updateről, lehet már meg voltak említve, de leírom én is az újdonságokat.
Kezdem azzal hogy frissítés után egyből kifagyott, alig tudtam újraindítani a tabot. Viszont azóta nem csinált ilyet egyszer sem szerencsére.
Bejutottam, először körülnéztem gyorsan a búvóhelyen. Végre nem csúsznak egymásra a betűk, és minden (fegyverek, painkiller, gránát stb.) jóval nagyobb lett. Amikor rányomok ezek közül valamire, abban a pillanatban berakja, nincs olyan mint amit zoli linkelt, hogy sokat gyárt belőle (nekem is előfordult).
Így néz ki a stat:
1000× áttekinthetőbb az üzenetek (csetelés inkább), olyan mint Viberen.
Amit átalakítottak dizájnilag, az sokkal jobb lett.Pénzileg minden maradt, scoreban viszont változtak a dolgok. Kb. 15-szörösére nőtt, aminek az égvilágon semmi értelme.
Sokkal simábban futnak az új pályák, szinte röccenés nélkül (highon).
A zobik nagyobb intenzitással jönnek ránk, specek is jobban jönnek (3 pályánként egyszerre bedob kettőt is).
A 2 új zombi nagyon jó, tud kellemetlenséget okozni.
Városfoglalás a pontnövekedés miatt:
Van ilyen mellékküldi is:
Új kitöltőképernyő:A storyban még csak az 5. Pályán tartok, eddig érdekes. Ezzel a frissítéssel sokkal élvezetesebb lett a játékmenet szvsz.
Jó játszást Mindenkinek! -
gergom91
tag
válasz
#13110016 #3862 üzenetére
Nyugi, van vagy 40 játék még a tabomon
, de ezt már olyan régen megígérték és semmi.
Ez a Leo's fortune szépnek tűnik, feltettem a kívánság listára. A Boom Beach annyira nem vonz, nekem a clash of clanra hasonlít, gondolom IAP is kell hozzá rendesen.
Amúgy a DT2 mellett most a Prime World Defender-rel, Empire Z, Dino Hunter, Order and Chaos Onlinet (ezt most eléggé hanyagolom), és amikor kevés időm van csak akkor egy kis mérges madarakkal játszok, meg persze az elmúlt időben a vizsgaidőszak és vb sok időt elvett. -
válasz
#13110016 #3773 üzenetére
Én 51,5-ös vagyok jelenleg és csak is egy pénzduplázót vettem még februárban, de amennyit játszottam, készen állnék valami szintén végleges extráért fizetni még.
Pl egy végleges futásgyorsítóra azonnal beruháznék 1-2000 Ft-ért, de ilyen lehetőséget azért gondolom nem fognak adni. -
gergom91
tag
válasz
#13110016 #3765 üzenetére
Én a fegyverek majdnem felével egyetlen kört sem játszottam még, amíg nem érik el az MK9-et nem is tudok, éppen a dual glock és az Ak74 készül, nekem ezek ugyanúgy új fegyverek mint a ki nem adott updatesek.
A scar és a hammer nagy csalódás lett, a gránátvető egész jó az M4 elmegy.- az utóbbi időben ezek lettek 9esek. Gondolom neked is van még olyan amit a meglevők közül nem próbáltál
Fizetni már én sem fogok ezért a játékért, elég volt egyszer az örök pénzduplázó.Amúgy olvasgattam a face oldalon, páran linkeltek be a madfingerrel folytatott magán beszélgetésekből, és az jött le nekem hogy a multi egyáltalán nem fog most jönni, ezt csak a játékosok szeretnék, a jelenlegi játék motor elvileg erre nem alkalmas.
-
fdisk
őstag
válasz
#13110016 #2347 üzenetére
Én elsőre nem ítélkezek.
Lehet egy automata progi ami szűri az esetleges csalókat vhogy.
Ha megegyszermár én is pipa leszek!De visszakaptam accomat!
Most azt mondom, gyorsak voltak és hamar reagáltak a levelemre.
Ez mindenképp pozitív dolog a részükről.
Egy kis gratulála nekik.
Remélem most már többször nem fog előfordulni! -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #2200 üzenetére
nagyon nehéz az ezer féle android telefonra optimalizálni
ez van sajnos
szóval türelemmel várok, úgy is ott az sg: deadzone, azzal nyomom addig ha épp van időm játékra, és várok mindenkit szeretettel, jó kis multiplayer játék
ott továbbra is csak simán dranonymus név alatt lehet felvenni -
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #1787 üzenetére
én vagyok az egyetlen itt aki unom a minigunt?
ugyanolyan mintha kapnék egy machine gunos missziót, csak rá kell tenyerelni a lövés gombra, és mehetek aludni is akár, ha olyan sarokban vagyok ahol háturlól nem támadnak..
ebbe mi a szórakozás?mostanában:
hammer + desert eagle + M1 kombóval nyomom, és így pörgős az akció, állandóan mozgásban vagy, van valamennyi kihívás is.
a hammer tényleg nehezen szokható, de ha egyszer ráérzel, akkor nagyon megkedveled,
kifejezetten jó rager ellen is, csak ajánlani tudom -
fdisk
őstag
válasz
#13110016 #1740 üzenetére
Igazán kitalálhatnának vmit a fejlesztők.
Szvsz ott szúrták el, (a mi szemszögünkből nézve)amikor megvásárolhatóvá tették az örök 2x moneyt.
Így már elég könnyű pénzt szerezni,és csak a fejlesztési idő szab határt egy kicsit.
Ez előtt sokat kellet játszani,h gyűljön a pénz.
Viszont az ő részükről érthető,hiszen annyi pénzért megéri megvenni,és gondolom sokan meg is vették,ami nem kevés pénzt hozott a konyhájukra.Nekem holnap reggelre lesz meg a mk9-es sentry csirke.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #1666 üzenetére
jaja, én meg machetéről váltottam ami még mindig nagy kedvenc
csak azt sajnálom, hogy a specek ellen a melee-k nem a legjobbakegyébként lehet hogy csak nekem tűnik úgy, de mintha a haladási sebesség gyorsabb lenne a legutóbbi update után egy kicsit
pl. amikor hammerrel küzdök Panzer ellen, a karácsonyi update során sokszor lecsapott, mert nem tudtam elég gyorsan hátrálni az ütés után
most ez nem fordul elő
vagy én lettem ügyesebb, vagy a haladási sebesség nőt meg
de valami biztos változottTi tapasztaltatok gyorsulást?
-
gergom91
tag
válasz
#13110016 #1603 üzenetére
Hát igen utólag talán tényleg kicsit felesleges lett a perma money booster. Azoknak jó, akik kevesebbet játszanak, de rendszeresen és kell a pénz a fejlesztésre. Nekünk kockáknak meg nélküle is bőven több pénzünk gyűlik össze, annyit játszunk
Amint meglett a 9es tech, minden embert indítottam 9re, a smugglert meg 8ra, amíg készültek alig mentem pár kört, majd tele nyomtam a fegyverest és a gránátost is fejlesztéssel, és még mindig van 5 millaDr.Anonymus: tegnap összehasonlítottam a statunkat, és te közel kétszer annyi küldetéssel szereztél annyi pénzt mint én. Ezen látszik, hogy régen mennyivel kevesebbet adott a játék.
(arról nem is beszélve, hogy neked ennyi pénzből minden fegyver legalább 8as, nekem meg rengeteg meg sincs építve)
Amúgy az új mapokon alig lehet malacokat találni, túl nagyok, és mivel mindig csak egy korlátozott területen mozoghatunk, sokszor egyet sem lelek. -
gergom91
tag
válasz
#13110016 #1566 üzenetére
Nekem most hajnalban lett meg az utolsó blúprint, vizsgára készültem, közben ideglevezetőnek toltam pár kört
Más: a sok zombi miatt a boom chicken sokkal hasznosabb lett, mint volt. Egy jó tanács: ha olyankor rakod le amikor van veled egy társad, megbolondul a csirke is meg a zombik is. Gondolom hirtelen nem tudják mi a prio, a csirke vagy az ember és forgolódnak összevissza. A csirke meg megáll ott ahova letettem, zombi meg sehol
ilyenkor inkább nem használom.
A sentry gunnnak sokkal rövidebb lett az élettartamja, kb 40-60 secet bír. Régebben egy teljes sentinel küldi alatt megmaradt.
És a dual uzi szerintem pontosabb lett valamivel, de a celkereszt biztosan kisebb lett még lövés közben is. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #1568 üzenetére
jaja, az ütőfegyverekkel még mindig adós vagyok
sorry
én nem építeném meg a brainmillt, legalábbis nekem az mk8as verziójával voltak gondjaim már a 44es szint körül is, már ott kevés volt, a zombiknak volt idejük visszaütni mielőtt kimúltak
szóval esetleg egy ingázós harctaktikával bejöhet, vagy nagyon keresztül dózerolsz mindenen - akkor is ha elsőre nem halnak meg a zombik - majd utána újra csinálsz egy keresztül rohanást taktika működhet vele
bár ezt se ajánlom, mert előbb utóbb úgy is be kapsz vele jó pár ütést
ebből a fegyver stílusból a chainsaw egyértelműen jobb!
azzal soha nem sérülök meg
(bár én mind2t nagyon ritkán használom - nem szeretem az üzemanyagos meleeket) -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #1532 üzenetére
nem akartalak lebeszélni róla, sokaknak biztos bejön, pl. a fentebbi képen lévő szituációban jól teljesít a cucc
de amikor egy seek & destroy küldetésen a kínai csatorna rendszer egyik központi részén kellett irtanom (a szellőztetőnél) akkor eléggé leszerepelt a minigun, mivel ott kb. 5 oldalról bújnak elő a zombik - és azt a szitut nem tudja hatékonyan kezelnidefend vagy akár assault missziókon, ahol nem vagy rákényszerítve sok mászkálásra, és te választod meg hogy a pálya melyik részére mész, ott simán jól jöhet annak aki szereti ezt a stílust
-
golyós
addikt
válasz
#13110016 #1496 üzenetére
Szép munka, köszönjük a budapestiek nevében
Én használom a csiberakétát és csak ajánlani tudom!Rager ellen csak azt használom, félrelépek és amikor felém fordul és vicsorog akkor kínálom meg egy rocket-al.
Más: Elkészült a Scorpion
, bevallom az első pár küldetésben nem tetszett de aztán ráéreztem és megszerettem.Végre távolabbról is kilőhetem a speceket.Mellé megkapja az uzi is fejlesztést és a két gyorstüzelővel írtok rendesen.
Apropó a scorpion nem tud távcsövezni? Csak az M4?(emiatt kénytelen leszek azt is kifejleszteni)
Velem tegnap nagylelkű volt a játék, megvan az összes blueprint.
szombatra kész a tech lvl9 holnapra a többiek lvl8.Ha mindenki lvl9 lesz akkor végre rámegyek a crossbow+desert kombora, ki akarom próbálni mindenképpen.
Tegnap supply run közben találtam egy falnyilást ahonnan másztak elő a zombik.Beálltam elé és mászás közben fejlövéssel mindegyiket sorban nyírtam ki vagy 5 percig.Aztán lejárt az idő és rohantam vissza az utolsó csomaggal.Kicsit növeltem a fejlövés statisztikámat és a challengeben is jobban álok most már. -
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #1477 üzenetére
szerencsére relatíve hidegen hagynak a machine gun-ok
az egyetlen dolog ami miatt lehet, hogy mégis megsürgetem, hogy mögötte van a queueban a scorpion és az m4 mk9es fejlesztése, és hát nagyon összevetném mk9en már a spaginnal és az fn2000-el, az eddigi két kategória győztest -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #1471 üzenetére
állítólag nem csak durván néz ki, de jó is
ha meglesz akkor majd nyomok egy két csak machine gun missziót
type 92 és minigun felváltva..
mind2 mk9en
na az üthetmod: egyébként szeretem az ilyen 'egy típusú fegyverből kettőt' választásokat
pl. scorpion + spagin/uzi
vagy cz75 + desert eagle,
jackhammer + spas
nagyon rá lehet kattanni -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #1467 üzenetére
ok, majd írok róla
szerintem egyébként az fn nem ugyanaz mint az m4
az fn2000 nekem egy scorpion (gyors fire rate miatt ) & m4 (mozgás sebessége kicsit m4nél lassabbnak tűnik, de kb az a szint) & scar (aránylag nagy hatótáv, és még scarnál is nagyobb pontosság, illetve nagy holtér miatt) keveréknek tűnik -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #1412 üzenetére
köszi
majd eljutsz 40 felé, és rájössz, hogy nem is olyan nagy ügy, csak folyamatosan lassulnak a szint lépések, ezért itt már minden szint megszerzése felér annyi zombi ütlegeléssel mint amivel korábban 10 szintet léptemmod: egyébként van egy 52-es ismerősöm a játékban, aki állítólag még dolgozik is napi 8 órában, .. lehet hogy neki 36 órából áll egy nap
-
gergom91
tag
válasz
#13110016 #1323 üzenetére
Nekem már a barátok között vagy
(nekem nevem bankaiii)
Végre meglett az auto heal, de azt kell mondjam elég felesleges, és nem azért mert mk4-en kapjuk, hanem mert nem a painkiller vagy a second chance helyére lehet rakni, hanem a gránátokhoz. Lehet magasabb szinten tölti az életet rendesen, de akkor minek a painkiller? Eddig sem használtam 4 darabnál többet, lehetőséget kaptam még egy rakat élettöltőt. Szerintem nincs olyan gyenge játékos akinek ennyire szüksége lenne 1 mission alatt
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #1290 üzenetére
"De valamiért nekem blueprintet nem dobnak a gyerkőcök
lehet meg kell vennem a hammert...?"
- nekem keveset dobnak, de dobnak
10-15 meccsenként egy kb. ami befut
neked nulla?a hammernek nem tudom mi köze ehhez
de szerintem a jelenlegi zombi sebesség mellett jobban jársz egy machetével vagy butterfly-al -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #1273 üzenetére
"Ám kaptam egy üzenetet, de a postaláda üres... nektek volt már ilyen?"
- ez akkor van ha barátnak jelöltek
akkor két helyről is vissza tudod jelölni, vagy a postaládából, vagy jobb oldali barát queueból
ha az utóbbiból teszed meg, akkor a jelölő üzenetet kisöpri a postaládádból -
gergom91
tag
válasz
#13110016 #1242 üzenetére
Én is már sokat játszottam, de nem nagyon akar esni a blueprint. Idő végülis van, mert az első fegyvert több mint egy hét múlva kezdhetem.
A zombik tényleg többen és agresszívabban támadnak, az assault küldi nagyon hamar megvan, viszont szinte a sarokba szorítanak, a pályát nem mindig tudom átfésülni. Jóval többet kell használnom a painkilert mint ezelőtt, egy meccsen akár 3-4 db is elfogy. ( többek között ez a hammer hibája is, erőltetem nagyon, meg akarom tanulni használni, a scienfist pl egy ütésből majdnem megvan
)
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #1234 üzenetére
na most kipróbáltam milyen dual shotgunnal az új pályák egyike
és meglepő de működik
spas önmagában lehet hogy kevés, de pl.a jackhammer& spas kombó nagyon jó
simább ügy volt végig vinni egy meccset mint karabélyokkal, pedig jöttek dögivel zombik, speckok, stbszóval hátha még később hasznát veszed a SPAS-nak
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest