- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LibErty #5217 üzenetére
Már nem teljesen emlékszem miket próbáltál eddig, de leírom, hogy nulláról kezdve én miket próbálnék ki:
Elsősorban másik böngésző (nálam Chrome alól jó a játék).
Esetleg újratelepíteni az egész böngészőt és meggyőződni, hogy a problémával kapcsolatos driver-ek és egyéb szoftverek frissek-e.
Ellenőrizném a VGA-nak és az egérnek a driver-jét.
Frissíteném a Java futtatási környezetet (lehet köze sincs hozzá, de azt amúgy sem árt biztonsági okokból frissen tartani), meg a Windows frissítéseket sem hagynám ki.Ha pedig mindezek nem válnak be és még a fejlesztők sem tanúsítanak nagyon segítőkészséget, akkor pedig szarnék bele az egészbe, mert ennyi szenvedést nem(!) ér meg egy alapból is mobilplatformra készült játék és telepítenék inkább egy Dying Light-ot, Dead Rising-et, Left for Dead-et, State of Decay-t vagy tököm tudja milyen komolyabb minőségibb zombis játék van még PC-re.
-
válasz
LibErty #5056 üzenetére
Szia!
Ha szoktál más játékokkal játszani a gépen (legjobb, ha szintén lövöldözős) és azokban nem tapasztalsz ilyesmi irányításbeli gondokat, akkor szerintem írjál rá MadFinger-ékre vagy esetleg külföldi fórumokba is belenézhetsz, mert itt nem emlékszem, hogy lett volna bármelyikünknek is ilyes féle baja.
attilasd:
Most nyomtam keményen az biztos, hosszú szünet volt szerencsére.
Na meg hajtott a wild west pakk újdonsága, meg hogy igyekezzek leginkább kihasználni a hosszú speed booster-t.
Most speed booster nélkül nagyon meglepődtem. Szó szerint mintha sétálna emberünk a dual peacemakerrel a kezében (azok pedig könnyű fegyverek lehetnek). :/Én simán adnék még ebbe a játékba annyit, hogy cserébe örök speed booster-em legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest