- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Jó kérdés,PC-n proxyval shopba menve már felpakolható-e...persze jó kérdés,androidra célzol-e.Majd otthon ránézek,bár nem mintha most sok időm lenne játszani,most hétvégén ért véget a nyaralás,2 hét...NO akkor jöhetett volna ez a gém.Mindegy,toltam mást,még DT1-et is előkaptam
-
BandiHUN
veterán
Biztos nem,mert pár órája promózzák a FB lapjukon,100 likeonként egy-két IOS kódot pakolnak ki,amivel a szerencsés leggyorsabb megszerezheti.A véglegeset.
Irják is amúgy hogy androidra azért nem,mert nincs ez a kódos rendszer,de igyekeznek mihamarabb és mindenhová ott is kidobni,gondolom most lesz némi likegyűjtő promó,aztán csak jön ez már.
Végülis a DT1-2 helyett el fog férni a tabomon...csak jönne FB-re is.Bár végülis vettem egy olcsó kontrollert,sajna cardboard támogatás nemigen lesz,pedig van másik 3D zombi shooter már,ami támogatja,egész jó próba. -
BandiHUN
veterán
Eddig mindenki szerint elég vállalhatatlan a katana...na jó,persze kis szinten arénában én is letolok vele majd 1-2 kört...
Végülis istt is elqrták...mert mindenki felbőszítette a zombijait,és piszokul nem esett a többi BP se,így mire valami elkészült,ígyis-úgyis tré lett maga a játék mindennel.
Igaz ezt se tartom most jónak,hogy tegnap viszont 2.5 óra alatt kiesett a maradék 3 BP.Megint nincs miért küzdeni,sokkal jobb lett volna,ha az ember az ünnepek alatt legalább kifarmol mindent,amúgyis 6 nap a gyártás,de akkor legalább a játék élvezhető marad.Aki meg annyira ráér/pénzt szed,az úgyis tolja...kicsit igaz most ment vissza a nehézség,de a futó zombik aránya nemigen,igaz megint öl 1 lövésre testre is általában a winchester,de annyi a gyors zozó,hogy futni kell és messziről lőni.A butterfly is emiatt gáz most,mert hiába 2 csapás egy zozó,és gyors,de ha már 2 zozó jön és az egyik ugye minimum turbó,szinte tuti hogy megüt,a machete most sokkal jobb,mert sokkal könnyebben navigál az ember úgy,hogy mindkettőt eltalálja. -
BandiHUN
veterán
A kg valami a KSG,ami kábé az egyszem valamit érő shoti,azt ne hagyd ki!A többit hanyagolhatod is,max.az Ithaca-t tunningold,mert arra szoktak eventek lenni,de nem sokat ér...
Egyébként kár,hogy az area51 pack nem jött ki blueprinttel.Az area51 gun elég jó pisztoly helyett menekülni,nincs tárazás,1 lövés 1 zombi,vagy akár 2-3 is közel egymáshoz...a Metal Storm pedig gyengének tűnik,DE egy extrája van,a lövedék átmegy a zombikon,vagyis csoportok ellen jó(speceknél is működik az egyvonalban levő ellenfeleknél,lényegében mindegy,kik jönnek egyvonalba),és tripla headshotokat is lehet lőni vele,itt jön ezzel,hogy egy olyan cucc,amivel másképp kell játszani,mint a többi fegyóval...és az assault rifle pontokat szaporitja,mint pl.az M4,ez az új kedvencem a KSG és a Winchester mellett.
Egyébként aki tud 10esre menni,az hanyagolhatja a Garandot is,mert a Winchester minden szempontból sokkal többet ér...
Butterfly végülis csak gyűjtői szenvedély,mert kábé a machete szintje,csak látványosabban.AK szintén vitrines,a Katanára kiváncsi vagyok -
-
Dr.Anonymus
addikt
sajnos én lemaradtam a streamingről
5kor épp wifi közelben voltam akkor gyorsan ránéztem a madfinger közvetítésre, de semmi nem volt
úgyhogy felnéztem playStore-ra hogy fent van-e már a frissítés, akkor találtam a videótde hát igen, valószínűnek tűnik hogy túl sok újdonságot nem kapunk, reméljük legalább az a pár map jó lesz
a régi motorosoknak a 3 új fegyverből is csak egy lesz új
de annak örülnék ha a csak csomagban kapható fegyverek elérhetőek lennének sima blueprinttel is.. -
-
Teljesen egyetértek! Én is ezért nem játszom ezt gépen.
Ha már gép előtt vagyok, akkor olyan minőségű játékokat nyomatok inkább, nem ilyen mobil színvonalút.Valaki megvette amúgy ezt a western pack-ot?
Ha meglehetne venni winchester nélkül (mivel már az megvan), hogy olcsóbb legyen, úgy egyből ráugranék. Bár az is igaz, hogy eddig én játszottam itt talán a legtöbbet a játékkal és mégis csak egy pénzduplázónyit fizettem bele. -
BandiHUN
veterán
A DT 1 is jó lenne,tetszik is,de mióta van FB-n a DT2,és az 1-et ugye nem adták ki,rá se néztem.De a DT2 is max gyártatni valamit felmenni.Egyszerűen nincs kedvem a tabbal tökölni+töltögetni+szerencsétlenkedni,ha ott a DT2 egérrel,rendesen...
Szerintem nagy hiba volt azt nemkiadni PC-re. -
Dr.Anonymus
addikt
"Nem tudom mit vesződnek ennyit a játékkal, pedig még sokat ki lehetne hozni belőle. Legalábbis nekem lenne még tucatnyi ötletem"
- szerintem a rakás dzsunka Android telefon miatt nem megy jobban a fejlesztés
hihetetlen megkötés és szenvedés, ez a legyen mindennel kompatibilis az app szlogen
egyszerű dolgokat is hónapok létrehozni, úgyhogy mindenütt jól menjenpl. emiatt lett megtorpedózva a harmadik fegyverslot is...
iPaden biztos futna -
Dr.Anonymus
addikt
"Mi egymásra lövöldözünk de szigorúan csak airsoft fegyverekkel"
- hát igen, ha nem airsoft fegyverekkel nyomnátok, akkor valszeg nem "Mi" szerepelne a mondat elején
egyébként én azért valódival nyomom, mert kíváncsi vagyok mennyire kezelhető egy fegyver, mennyire rúg vissza, mennyire akad, mennyire pontos stb
mod: itt megteheted, jó sok fegyverük van
-
Dr.Anonymus
addikt
"Ki mivel tolja mostanság?"
Scorpion EVO-val:
Van hogy UZI-val:
de az igazi kedvencem most az M4: (alig üt vissza, de nagyon pontos)
az AK-47es se rossz, csak van hogy akad, meg tűz forró lesz a csöve már 10 lövéstől is:
a desert eagle viszont csalódás volt, nem megbízható, kétszer is kézzel kellett behúzni a töltényt
viszont legalább rohadt nagy fegyver (a képen nem látszik mennyire, lásd jobbra lent): -
golyós
addikt
Tegnap kipróbáltam,jó lesz ez!Nem minden feladatot lehet egyből megcsinálni,ez tetszik benne.Az irányítást meg kell szokni és akkor nincs gond.1570 ft volt.
Tegnap felnéztem a DT-re is és szomorúan tapasztaltam , hogy városfoglalásnál az első helyezett 4,5 MILLIÓ! pontot csinált.
Dolgozni ki fog?
Azért ennyire nem lett jó az új frissítés, hogy ennyi időt fektessek bele.
-
golyós
addikt
-
Ha jól emlékszem téged érdekelt tegnap kép, hogy hogyan néz ki minimumon a játék.
Leginkább a modelleken tűnik fel a dolog, szerényebb kidolgozásúak, bump mapping és egyebek nélkül, árnyék semmilyen formában sem, pocsolyák sincsenek a pályákon. Na meg jó pár effekt is hiányzik.Pár kép:
[link]
[link]
[link]
[link]Chrys89:
Nincs mit!Az új aréna? Már rég játszható, tegnap kezdődött.
Ami az óceán felett van fent, az a régi. Az az alatt lévő "Tournament" feliratú meg az új, de vigyázz, mert csak 3x játszhatsz rajta.
Ezt sem értem, hogy a 3 lejátszott játékon túl miért nem lehet többször játszani legalább úgy, hogy az ott elért eredmények már nem számítsanak bele a versenybe.
Mondjuj ha lezajlott a bajnokság, lehet elérhetővé válik szabadon ez az aréna pálya is, mint a régi. -
Dr.Anonymus
addikt
nálam pont a 0.6.1 óta dob ki...
úgy hogy nagyon nem kellett volna a fix...lehet hogy akkor a portugálok most már jól tudnak játszani, csak az angol nyelvűek nem
"We've found out that using Portuguese may cause issues on some versions of Dead Trigger 2 (black screen or force quit). We're already working on bugfix update. You can change language to English (or other, if you wish) and continue playing until update became available." -
Zozzy94
tag
Iszonyat jó ez az új aréna,kár érte,hogy csak 3x lehet rajta menni....
fura dolog ilyet írni,de nagyon tetszik,hogy felszúrom,felakasztom őket....
ellenben visszavehetnék kicsit a sebzést,hihetetlen,hogy hirtelen mennyi életet vesznek le...emiatt nem is számítok rá,azt hiszem van elég életem aztán jön a vascsöves....
-
Chrys89
csendes tag
Te is gondolom a Supportra írtál,nem? Más elérhetőséget nem láttam.
Tök megörültem,de aranyosak válaszolnak egyből...aztán rájöttem,hogy a-a,ez generált üzenet lesz
1 nap után írtam mégegyet,emlékeztetőleg,hogy tegnap írtam,ugyanugy jött a direct válasz
Szóval neked 4-5 nap volt?
Nem az a baj érted,ha mondják,kivárom valahogy..csak reagáljanak már valamit
Reggel elkezdtem face-accounttal,és kiakadtam...az elején egyből ott a vízhordás,az óriás zombi...mondom én piásan kezdtem el játszani a gammel?? Mert hogy ezekre nem emlékszem,az tuti
Aztán jöttem rá,hogy ez biztos a frissítés miatt van
Kb 4 napja jött ki valami frissítés,amit le is szedtem rá.
Azóta a Tournament jött ki,azt még nem kaptam le...azt is ajánlod?Köszi a választ,és a fogadtatást,bármi kérdésem lesz szólok
Addigis várok..és várok...najó,meg azért folytatom kicsit előröl -
Dr.Anonymus
addikt
igen, javult, finomítottak rajta
+ az 'ultra high' beállításból sok mindent átemeltek a sima mindenki számára elérhető 'high' kategóriába
(az 'ultra high' most már tényleg csak néhány extra füst, csillogás effekttel lett jobb mint a 'high' - látszik hogy ahogy jön a bevétel, és ahogy gyengül az nvidia, úgy kezdenek kihátrálni a 'tegra only' szivatásból)
-
f(x)=exp(x)
őstag
Én még csak nappal játszottam rajta, még megyek pár kört hátha bejön nekem is. Amit fentebb linkeltem pályán a felhők úsznak a földön, az is nagyon szép.
Dr. Anonymus: ma indul rajta a verseny! Ki csatlakozott hozzá eddig? Amikor meg akaro, nézni internet communicate failt ír és kilép.
-
Dr.Anonymus
addikt
Slier:
valszeg azért jön be nekünk, mert nálunk jobb grafikai beállításokra van belőve a pálya
jó tudni, köszia sarki fényt még nem is láttam, akkor majd megsasolom
golyós:
nekem semmi sentry chickenes móka nem kell ezek mellé a fegyók mellé
a trükk annyi, hogy de-vel és m1-el mindig fejre kell célozni nem testre, akkor nincs sok gondod velük
hardon meg valamelyiket lecseréled Scropionra, aztán no para
a Scorpion is jó fejlvövőaz új aréna a régitől délebre van, azt hiszem holnap indul a verseny rajta
-
golyós
addikt
Én is kinyírtam megint a bazi nagy zombit Afrikában
Végigtolom az afrikai kampányt hátha megkapom az AK-t
Nagyon tetszik, hogy újra játszhatóak a pályák és küldikA pontrekordom így értelmetlen lett mert az update után simán 2 perc alatt lehet csinálni 6000 pontot.
Ákos: " A beállítások között személyre lehet szabni a játék közben használt ikonokat, kinek hogy kényelmes: fegyver, kézifegyver, painkiller, gránát stb.."
Ezt, hogy érted? -
gergom91
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest