Új hozzászólás Aktív témák
-
felixo
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #5350 üzenetére
Hmmm ... így elég monoton, unalmas lesz a játék. :-(
-
felixo
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #5346 üzenetére
3-ra beneveztem, de ugye játszani még nem tudok rajtuk, mert még nem kezdődtek el. Hány próbálkozás van ?
-
felixo
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #5344 üzenetére
Köszi.
Leírnád, hogy mi a lényege ezeknek a tournamenteknek ? -
felixo
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #5325 üzenetére
Elég gagyi lesz a leírások alapján !?
-
golyós
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #5306 üzenetére
Megjelent már, mert warez oldalakon már kint van a 0.0.3-as verzio.Bár lehet csak tesztelőknek rakták fel.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #5306 üzenetére
igen, valszeg ez a helyzet
minket meg teaselnek addigegyébként 50+ fegyó benne az érdekes
dt2-ben "csak" olyan harminc-negyven közt volt ha jól emléxem
de az eddigi infók alapján még így se nagy cuccos -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #5304 üzenetére
nálam ennyi:
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #5302 üzenetére
köszi, egyébként az ikonja ezzel az amerikai zászlóval nagyon gáz
mi még lenyeljük, de kínában, meg oroszországban hogy fogják ezt eladni?" This app is incompatible with all of your devices."
- látom még az ASUS tablet se jó neki -
golyós
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #5289 üzenetére
Ez jónak ígérkezik!
Várom mert a Dt már nem mozgat meg. -
válasz
Ehh, én naív azt gondoltam a DT2-ről jött ki valami videó (ha már ennek a topikja ez ugye), valamiért nem is gondoltam az Unkilled-re.
Új arénát nem láttam még, meg már lehet nem is fogom (hacsak direkt nem nézek arról is youtube videót majd).
-
válasz
Köszi! Otthon majd megnézem.
-
válasz
f(x)=exp(x) #5286 üzenetére
Van, csak lusta vagyok magamtól rákeresni a videóra (meg annyira nem is érdekel már a játék), így véleményt sem tudtam még írni.
Jelenlegi ROM-omon pl már fel sincs telepítve. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #5286 üzenetére
Van! Én, a topikgazda!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #5195 üzenetére
van damage booster ajándékba (a karácsonyfa helyén keressétek)
új dekorációt kapott a hideout
valamint malacok helyett arany szívecskék vannak a pályákon
hajrá -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #5192 üzenetére
és mi van benne?
szívecskés fejű z-k valentin napra? -
válasz
f(x)=exp(x) #5150 üzenetére
Jaaa, akkor a telón használt böngészőm nem tudja rendesen megjeleníteni (UC browser), csak mert nálam egy négyzet látszódik, X-el a közepén.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #5041 üzenetére
-
válasz
f(x)=exp(x) #5045 üzenetére
Akkor nem is én állok a legrosszabbul úgy tűnik.
Ez kicsit megnyugtat. Persze nem tudom mennyit játszol.Meg az én esetemben is a játékstílusom valóban BP hátráltató egy tényező lehet.
De idegesítő amúgy ez is, mert nagyon nehezen akar az "Average mission time" 5 csillagra ugrani a 4-ről. :/ -
válasz
f(x)=exp(x) #4901 üzenetére
Oké, köszi!
-
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4722 üzenetére
Én 38-as vagyok, a kezdetektől játszok de kb 1 héten tolok 2 kört. Már nem tudnak semmi érdekeset bele pakolni a játékba, pedig a tech 10 sincs meg.
Én már inkább a DT 3-at várom. -
válasz
f(x)=exp(x) #4722 üzenetére
Én igazából még hónap elején pakoltam tele a fegyverkovácsot kb 2 hétre elegendő tennivalóval.
Ez a topik emlékeztetett (mármint, hogy íródott új hozzászólás), hogy nézzek már be a játékba és akkor láttam, hogy már csak 1 napnyi teendője volt hátra a fegyverkovácsnak, szóval azon nyomban telepakoltam megint fegyverekkel a listáját.
Aztán lehet legközelebb csak decemberben nézek rá vissza. -
válasz
f(x)=exp(x) #4710 üzenetére
Azért ez nagy köcsögség szerintem.
Mostanra már elég idő telt el, nem kellene már ezt a fajta exluzivitást tovább folytatniuk, legalább valós pénzért igazán bekínálhatnák azoknak, akik lemaradtak róla. -
golyós
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4687 üzenetére
Menj a technikusra ott ugrik fel egy új menüpont ahol pénzért és goldért lehet csupa teljesen felesleges dologgal "feldobni" a főhadiszállást.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #4680 üzenetére
Megoldódott.
A frissítésről később, nekem nagyon bejött, feldobta a hangulatot. -
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4674 üzenetére
Jól néz ki, de remélem új pályát is kapunk... Bár a videóban nem volt, viszont a dekorációk tetszenek
-
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4674 üzenetére
Nem néztem meg xd
-
bollizolee
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4627 üzenetére
Tényleg lehet benne valami amit mondasz. Este kipróbáltam és elég jól ment mk4-es ithaca. :-)
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4451 üzenetére
én nem láttam mi van benne?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4374 üzenetére
köszi, előbukkanok majd időnként, csak kicsit sűrűbb időszak ez most
egyébként képzeljétek, csoda történt
végre megjavult a korábbi Itacha bugom (nem tudtam fejleszteni Itachat mk3 felé, nem engedte a játék)
Úgyhogy most már gőz erővel upgradelem, hamaroasn mk9 -
válasz
f(x)=exp(x) #4371 üzenetére
Én kihagytam...
Valami mindig közbejött a hétvége alatt. Annyira meg nem vonzott az arénázás még így se, hogy időt szánjak rá.Mostanában már annyira nem vagyok motivált, hogy a héten olyan is előfordult már, hogy pihenhetett a fegyverkovácsom (megfeledkeztem a játékról, hogy feltöltsem további fejlesztendő fegyverekkel a listát).
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4365 üzenetére
nagy csalódás hogy ilyen rövidek lettek a meccsek
de még ki se tudtam próbálni mivel asus transformer Padra még mindig nincs -
gergom91
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4356 üzenetére
Az előzőben 25000 ponttal sikerült talán a 37. helyet megfogni(lusta vagyok most pontosan megnézni) , gondolom ez köszönhető annak, hogy nincs face, limitált fegyver volt és a nyeremény sem volt túl csábító. De ilyen ponttal a 20g befektetés simán vissza jön.
A grafikát mindenféleképpen le kell vennem minimumra, a medium már akad, a high meg szinte diavetítés...régebben a max grafika is szépen ment, mintha a tabom gyengült volna, lehet hogy sok alkalmazás fut a háttérben amik eszik a ramot.
Amúgy nálam jól bevált az a taktika, hogy a legelején 500 körülre felpumpálom az életem, és ha ütést kapok akkor marad bőven és szépen tölt vissza. Hiába volt sok élet, nem lehet könnyelműnek lenni, 20 wave fölött a botos zombi 300 körül csap, amíg a spec szinte semmit. Amikor már az M1 sem ölt csak 2 pontos headshotból azt csináltam hogy körbe körbe futottam a pályán a wave elején, mert ilyenkor egyszerre dobja le a zombik nagy részét. Leraktam egy aknát, az szépen megölt mindenkit mögöttem majd visszafordultam az akna fele és a másik oldalról jövő zozókat is bele vezettem. A csapdákat pedig csak akkor építettem ha spec jött, hogy biztosan azt kapja el. Ja és ha botos zombit láttam nem mentem a közelébe ha egyedül volt akkor sem, mert néha hiába ütöm folyamatosan néha csak sikerül megcsapnia és vége a játéknak.
-
Slier
tag
válasz
Nekem még így se lesz semmi esélyem, akár hányszor próbáltam még a top 1000-be se jutottam be.
-
D34L3R
tag
válasz
Hát azért így kiélezettebb a verseny.... az FB + PC megöli az egészet.... főleg aki csal
Amúgy mennyi a max szint?
-
válasz
f(x)=exp(x) #4354 üzenetére
Ha megint sikerülne bekerülni a top 100-ba (mint előzőleg), akkor itt szépen lehetne kaszálni 20 arany befektetéssel!
Bár ilyen nyeremények mellett elég nehéznek néz ki ez a cél. -
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4351 üzenetére
Próbáltam, jó volt de fizetős a többi rész így pc-n játszottam végig. Majd most jön új Walking Dead játék mobilra. Azt mondják ez más lesz mint az első, a sorozat 5. évadára építik nem lesz köze a képregényhez.
Akkor jön ki mikor az 5 évad második fele indul. (2015...)
[IGN bemutató] -
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4340 üzenetére
Nekem csak egy bajom van azzal a játékkal, hogy elhagyagolták. Egyébként olyan frankó gamet lehetne abból is csinálni. Ja meg rohadtul nem fair, hogy pc vs mobile.
Nálam most a Godfire [iOS Only], Real Racing 3, Modern Combat 4 meg a Clash of Clans játszik.
-
válasz
f(x)=exp(x) #4331 üzenetére
Én is egyet értek.
Legalább így tényleg igazságosabbak lesznek a versenyek.
Jóhogy egérrel jobban lehet érvényesülni mint tapicskolva. Ráadásul facebook-ja sincs mindenkinek (és ez lehet csak azért is, mert nem akar).PC-n PC-s címekkel játszunk, mobilon meg mobilosakkal!
-
Zozzy94
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4334 üzenetére
Na jól van....
elég a droidból számomra,kb. úgy mint a windows-ból,de sajnos a windows-tól nem tudok megszabadulni.....amúgy meg ha jól tudom valami apple airplay-el vagy apple tv-vel ki lehet tenni tv-re....mindössze csak az előző cuccok valamelyike hiányzik + egy valamire való tv....
de igazából 1 táblagép is megtenné....gondolom sokan azon játszanak,tuti jobb....
-
Zozzy94
tag
válasz
Akkor asszem az én aréna menetelésemnek vége....4"-on/en nem fogok vitézkedni.....
12k-nál többre nem jutottam....windows....
-
golyós
addikt
válasz
Elérkezett a delete game ideje
Ez a játék tényleg csak addig érdekes amíg eljutsz az MK9-ig. Utána kuka. -
válasz
f(x)=exp(x) #4317 üzenetére
Felesleges szerintem naplózni.
Legutóbbi "arénarejsz" frissítés óta észrevételeim szerint már nincs meg az a városfoglalós varázs, mint addig. Egyszerűen hangsúlytalanabb lett (de lehet persze csak én érzem így).
Egyik városfoglalás megy a másik után, ráadásul úgy nézem teljesen szétszórt sorrendben a világban.
Már arra megyek csak, hogy meglegyen a ~11x xxx pontom az adott városfoglalásnál, hogy azért csak elmondhassam, hogy részt vettem és megkaptam a legmagasabb jutalmat.
De sokszor már ez sem hajt és kihagyok egyes városfoglalásokat vagy legalábbis alacsony pontszámom végzek érdektelenség végett (na meg tényleg elég gyorsan váltják egymást a városok).Arénák is minden hétvégén vannak már és a topik leülést is nézvén, szerintem azt is felesleges naplózni.
-
Zozzy94
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4284 üzenetére
Mindig vehetsz +2 életet,most éppen 50 arany volt ennek az ára....
Más: Tök fura,mióta van ez az eredményem a teló 10-15 percenként jelez,hogy XY a barátom akar lenni....
-
burriebonz
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4256 üzenetére
Na az faja! A kooperatív módot azt én is hiányolom, de ilyen ember ember ellen dolog az már a játék jellegéből kifolyólag is nehezen megvalósítható, legalábbis én nem látom hogy be lehetne illeszteni a jelenlegi koncepcióba. Aztán idővel persze...
-
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4229 üzenetére
Fegyverek az kasztonként 5 minden típusból, 4 kaszt van. Az irányítás lett még érdekes mert eltüntették a sprint gombot és ha totál előre tolod a kart akkor fut az emberke.
-
BandiHUN
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #4214 üzenetére
Kellene a DT1 is FB-re...erről esetleg nem hallani?
Szerintem nem csak én fognék bele...de mobilon éppcsak kipróbáltam.
Ég és föld a DT2 is FB-n,mint kézi akármin.Mióta van a DT2 FB-n,azóta nem marháskodom külön tabbal,ez utóbbi úgyis otthon van,ha nem utazok valami többnaposra...a telefont sem fárasztom,ha nem muszáj játékkal,ígyis naponta töltöm...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4214 üzenetére
annyiba jó újat kezdeni hogy akkor az első 3 küldetést megkapod egyben
kicsit hangulatosabb mint így külön külön story módokban
van egy olyan feelingje, hogy egy tisztességes játékkal játszol
én tök véletlenül nyomtam rá újratelepítés után a play gombra (ami egyébként bejelentkeztet) és kezdett a dt2 egy új játékot, végsősoron poén volt
mondjuk én nem kezdeném újra, mivel pár tízezrest már kidobtam (teljesen feleslegesen) erre a játékra -
válasz
f(x)=exp(x) #4097 üzenetére
A csalókat figyelik MF-ék vagy akkor nem?
Már ha örök élet hack-elés alatt arra gondolsz, hogy valami külső trainer-t, csaló programot ráerőszakolnak a játékra.Sajnálattal hallom, hogy 5 napig nem fogsz játszani, így akkor nem kell erőltetnem magam városfoglalásoknál.
Már pár hete csak te számítasz ellenfélnek a pontharcban és ez gyanítom, hogy mostani update miatt sem fog jelentősen változni. -
gergom91
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4090 üzenetére
Én is sok sikert kívánok mindenkinek
Amúgy ti milyen fegyverrel fogjátok megpróbálni? Én a Spas - Minigun páros + Butterfly, emellé rakéta csirke és Sentry gun vagy csirke. (az első körben ezek, aztán meglátom mi lesz inkább alkalmas) -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4078 üzenetére
én egyszer nyomtam rá délamerikára, bezzeg akkor is csak egy módosított kínai térképet kaptam
még a lampionok is fent voltak, annyira nem rajzolták át -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4064 üzenetére
Én csatlakoztam!
Más: A másik kedvenc játékom az Injustice,God Amoung US most kapott egy frissítést. Itt tényleg odatettek magukért, lett rendes online face to face mód, sok új karakter stb.. -
golyós
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4057 üzenetére
Ezért használok Sentry Chickent!
A munka nagy részét elvégzi helyettem, nagyon jól irtanak amikor sokan jönnek egyszerre.
Nálam örök favorit.
Próbálgatom a fegyvereket én is, nekem egyáltalán nem tetszik se a Desert se az M1. Folyamatosan tölteni kell.
Granade launcher alap fegyver nálam + Crossbow ( a hangja csodálatos) vagy Type92 vagy scorpion.Ha hosszabb hentelésre vágyom akkor minigun. Ammo és sentry csirke gránát nem is kell.
Végignyomtam tegnap Amerikát és Afrikát is, jó volt újra!
Jónak tünik az update de az új Arena hol van?#4058) Dr.Anonymus Ja normálon jó a Desert-M1
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4057 üzenetére
köszi, jó lesz ez
én még csak két európai story misszión vagyok túl
nem kapkodom el
jó ez a 20 perces várakozás, az ember nem tudja ledarálni csak úgy1105ös életerő?
ihaj, az keményén mondjuk normálon nyomom mostanában, így meccsenként ha egy painkiller kell, akkor sokat mondok
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4041 üzenetére
mocskok
pedig az volt a legjobb, hogy közel menni hozzá, painkiller be, aztán kihátrálni -
gergom91
tag
válasz
f(x)=exp(x) #4038 üzenetére
Igen ott.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4035 üzenetére
szégyen...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4033 üzenetére
én mk9est várnék ennyi pénzért, nem mk8at,
(vagy akár mk10-est...)
de most mégis abban reménykedem hogy a metalstorm csak mk6-7 környékén van, akkor még lehet értelme -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4031 üzenetére
ahogy nézem, a 0.6os verzióval tényleg átléptünk oda, hogy a dt2 egyre inkább kezd hasonlítani egy végleges játékhoz mint sem bétához, mint eddig
ha 1.0-ig elmennek a fejlesztők, akkor még sok szép dolgot láthatunk, bár szerintem coop-ot nem -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #4011 üzenetére
Ja, és hangváltáskor visszacsúsznak a nav. gombok.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4006 üzenetére
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3967 üzenetére
LOL
-
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3967 üzenetére
Az a baj, hogy nem a madfinger a felelős hanem a google. Madfingerék elküldték nekik időben, megmondták, hogy adják ki a mai nap aztán a google dönti el melyik órában lesz elérhető.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3965 üzenetére
legalább jó sokáig tud gyúrni
én ma este valszeg rá se nézek, szóval nekem az is jó ha holnap jön -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3917 üzenetére
Kidobott egy vidit a madfinger. Link.
Tabról vagyok nem jó a link, a madfinger hivatalos oldalán rajta van. -
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3915 üzenetére
Igen.
Itt a [videó] -
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3905 üzenetére
Múltkor a droidosok 1 nappal korábban kapták meg mint az almások, ami igazából nem zavar mert ios-re általában minden hamarabb van kint mint androidra (szerencsétlen droidosokat mindig megszivatják). A coop meg azért lenne jó ha előbb utóbb belekerülne mert 2-3 hónap és ha nem adnak ki valami nagy frissítest megint picsa unalmas lesz a játék, de hát ők tudják.
Azért már várom, hogy most mit alkottak a srácok. -
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3902 üzenetére
Majd estefelé...
Én arra leszek kíváncsi, hogy egyszerre lesz elérhető androidra és ios-re is vagy pár órás csúszás lesz-e a 2 között.
A coop szerintem megint elmarad. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3902 üzenetére
-
fdisk
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3881 üzenetére
A minigun nálam állandó másodlagos fegyó.
Nagyon szeretem.Igazi hentelőgép. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3873 üzenetére
csabikaa89:
engem nem emlékeztet az első részből semmire, talán csak a bloody xmas arénára, mivel az is téli pálya volt
attilasd:
nem tudom hogy ha mi kézhez kapjuk az alien gunt (vagy újabb nevén area 51 gunt) akkor mire lesz jó...
a premium pack reklámjában a Scart is úgy hirdetik mint csoda fegyvert, ..ott az MF irodájában kicsit mások az erőviszonyok úgy tűnik
nézd meg mennyi idő alatt végzi ki a Ragert...
hát ilyen élménye max annak lesz aki most vág bele a játékba és leperkál egy csomó pénzt hogy rögtön mk9es fegyókkal harcolhasson...
nekem már ha fizetek se lesznek ilyen erősek a fegyvereimszóval ami az Alien Gun specek elleni hatékonyságát illeti.. hiszem ha látom
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3868 üzenetére
egyébként kb én is elégedett lennék vele
aminek nem örülök jelenleg az a fegyverek ereje
úgy érzem sok fegyver gyenge
pl. nagyon gáz a Jackhammer
kb. 30 centiről kell lőni hogy leszedj egy zozót vele,
minek van 30 centis hatótávolsága? mi ez már? légycsapó? mert én azt hittem shotgun...de ugyanígy a minigunt is nagyon gyengének tartom, inkább lennék sokkal lassabb vele, de legalább lehetne vele osztani tényleg rendesen, nem az hogy belreresztek fél tárat egy specbe mire végre megadja magát...
nagyon megpróbálták kiegyensúlyozni a fegyvereket, hogy semelyik se legyen túl jó, se túl rossz
így viszont sikerült pont a fegyverek jellegét megölniez az egész fegyver kiegyensúlyozás még akkor érthető lenne ha multiplayer lenne a játék
hogy ne a fegyveren múljon a teljesítmény, hanem minden fegyver stílus kedvelője kapjon esélyt
de multiplayer sehol sincs, valszeg nem is lesz, mert állítólag a játék motor nem képes rá
szóval ez így szerintem gáz, és rontja a játék élménytha valaki shotgunt vesz annak adjanak shotgunt, ha valaki heavy machine gun-t vesz annak adjanak azt, ...ne valami gyengített szart, mert akkor minek vegyem meg ha egy desert eagle jobban pusztít?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3868 üzenetére
"DEPARTMENT OF DEFENCE USA"
a többi olvashatóbb -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3817 üzenetére
hát ez a karóba húzás már majdnem az a kategória
-
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3808 üzenetére
Mega updateről volt szó de ha kibasszák a azemünket egy tournamentel akkor törlöm is a francba... Más játék most jobban le tud kötni mint ez.
-
válasz
f(x)=exp(x) #3796 üzenetére
Kép minősége miatt így formáról azt gondoltam, hogy G2, de akkor nem. Azért nem feltétlen egyszerű megkülönböztetni szerintem így hirtelen erről a kettő telót.
Alapjában azt gondoltam, hogy a saját cuccodat akarod mutatni a játék képébe ágyazva.
Ja és köszi! Megnézem ezt az adást én is.
-
válasz
f(x)=exp(x) #3794 üzenetére
Szerintem meg pont a játék hibája, mert más IM-ot támogató játékoknál nincs ilyen gondom (ilyen pl az Asphalt 8).
Azt tudom, hogy lehet visszarejteni a sávot, de azért köszi!G3-as Rom-ra meg azért gondoltam, mert a képeden van ott felül egy G2-es teló G3-as felülettel.
-
válasz
f(x)=exp(x) #3792 üzenetére
Nem baj, válaszolni viszont én fogok.
Látom te is valami G3-as Rom-on nyomod. Én jelenleg a CloudyG3-mon és érdekes a játék futása.
Vannak olyan pályák, ahol simábban fut, mint eddig, viszont vannak olyanok, ahol rosszabbul.
Ugyanúgy High beállítás (ja és itt vannak már zombi árnyékok, amik valamiért hiányoztak előző Rom-on játszva).Ha már így technikai témához értünk vagy inkább csak én, örülnék neki, ha javítanának az Immersive Mode-on, ugyanis, ha pl játék közbe hangerőt állítok a telefon gombjaival, vagy akksi merülés értesítést kapok, akkor úgy előjön a navigációs bár, hogy magától nem akar utána eltűnni.
Ez egyértelműen a játék hiba. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3788 üzenetére
47-ig mentem el ott is
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3778 üzenetére
köszi, ma sajnos nem lesz jó, de holnap igyexem
jó a közös küzdés sg:dz-ben..
erről itt a deadtriggeresek csak álmodnak -
gergom91
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3768 üzenetére
Így állok a fegyverekkel, ezek közül az M1, Desert Eagle, Flash, Grenade Launcher amikkel többet megyek mert ezeknek az achija még nincs meg. A változatosság kedvéért néha azért mindegyikkel szórakozok.
Vicces, hogy 21 millióm volt, azóta már csak 13, jó sokba van a fejlesztésDr.Anonymus: a hammer nekem valamiért gyengébb mint másnak, egy ütésből nem viszi a sima zombit, akkor inkább a Butterfly
-
válasz
f(x)=exp(x) #3758 üzenetére
Nekem magas grafikán akkor szokott csak jellemző lenni pillanatnyi beakadás, mikor hirtelen fordulni akarok.
Elég idegesítő, mert ilyenkor jellemzően túlfordulok és ki is zökkenek a ritmusból és emiatt jönnek a pofonok, majd az fájdalomcsillapítók. :/
Szerencsére ritkán csinálja. -
thiclyoon
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #3756 üzenetére
N5 itt van előttem az asztalon
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3751 üzenetére
sajnos attól félek ilyenek max majd a dt3ban lesznek,
én már egy két új ütős mappel, és fegyóval kiegyeznék
no meg persze egy későbbi updateben a co-op se ártana már -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3744 üzenetére
valszeg igen
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3741 üzenetére
thanks
jaja, sokat nyomtam régebben flasshel
az nem egy pontosság növelő.. -
válasz
f(x)=exp(x) #3741 üzenetére
Jaaaa, hogy fegyverek!
Szinte csak is Desert Eagle, (talán nem is kell mesélnem az előnyeit többi fegyóval szemben, örök marad nálam) leginkább neki köszönhetem a jelenlegi pontosság és fejlövés százalékot.
Másodlagos fegyvernek jelenleg Type-92, de csak mert tetszik a brutalitása, de hamarosan cserélni fogom a súlya miatt, mert egy ideje már a minél rövidebb küldetés időkre megyek.Célom ugyanis, hogy az Average Mission Time statisztikám mellett 5-ös értékelést lássak a jelenlegi 4 helyett és ehhez keresek majd valami könnyű fegyvert Type-92 helyett.
Jelenlegi két kiszemeltem erre a Dual Uzi és az M4.
Az M4-et még nem próbáltam soha, vélemények alapján hoztam képbe.
Egyébként egyértelmű Scorpion mellett döntenék, ha nem 4-es lövésű fegyver lenne (rontja a pontosság százalékot).Ha neked is hasonló amúgy a statod olyan téren, amit említettél, akkor neked is mehet a Grat nyugodtan!
-
válasz
f(x)=exp(x) #3739 üzenetére
Őszintén örülök ennek a lelkesedésnek, meg hogy fel kell kötnöm a gatyát.
Eggyel több ok és lendület a további játékhoz, sajnos már csak páran maradtunk a topikból aktív játékosok.
Persze érthető, hogy sokakat zavar a változatlanság és így unalomba torkoll náluk hamar a játék, nem tudom én miért tudok így még is el lenni vele.Ha telefonra gondolsz, hogy mivel nomom a játékot, akkor LG G2 és érintőképernyős irányítással.
Kipróbáltam kontrollerrel is, de úgy éreztem magam, mint egy robot és mondtam jó lesz nekem az érintőképernyős megoldás is. -
Zozzy94
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3730 üzenetére
Co-op móddal ütne a legnagyobbat az MF....szerintem ezt ők is tudják és lehet készül is,de én azt sem bánnám ha megvárnák míg 1 éves lesz a DT2 és akkor robbantanak vele....reszelgessék csak addig és legyen tökéletes
Egyébként a 0.6. is eléggé várós...jónak tűnik
-
BeastMode
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3724 üzenetére
Fasza lenne egy új és jó cucc, mert a régiek már kezdenek eléggé unalmasak lenni
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3717 üzenetére
Egyébként full hülyeségeket írok, bocs
Kicsit keveset aludtam
A prime az előző tabletem volt, igaz még megvan a szekrény mélyén..
Most épp pad-on nyomom -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3715 üzenetére
Asus Transformer Prime
de a billentyűzet nem használható hozzá
tegyük hozzá, hogy jobb is
nem lenne túl ergonomikus
de sajnos a kijelző se az
mert bár nagy, de csomószór nem érzékeli a lenyomást vagy pontatlan
na szóval legközelebb tabletből almát veszek
apám első generációs iPadjén, olyan smooth ez a játék hogy az állam leesett -
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x) #3710 üzenetére
Mostmár èrtem
Ugye ami arany az már teljesìtett?Egyèbkènt a nevem Robeszka5
-
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x) #3707 üzenetére
Nem nagyon vágom,hogyan lehet benne játszani?
Bocsi a fájó kérdésekért
-
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x) #3707 üzenetére
Köszi
-
BeastMode
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3700 üzenetére
Neeem dehogy, csak ahogy újra elolvastam rájöttem, hogy nagyon hosszú
-
BeastMode
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3697 üzenetére
akkor újra be kell szereznem egy olyan telót!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3697 üzenetére
azt se tudom hol vagyunk most dt2-ben, olyan rég nem mentem rá
majd ha az update jön, és lesz miért küzdeni
addig marad sg:dz
ott legalább közösen nyomhatjuk.. már ameddig el nem mész meggyet szedni -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3689 üzenetére
biztos benne lesz a trópusi map
de hogy mikor jön ki?
talán most következő szerda - ha nagyon optimisták vagyunk - de az apple átfutási idejét ismerve inkább a hét vége felé -
válasz
f(x)=exp(x) #3686 üzenetére
Én nem sértődök meg ha lekockáznak.
Világ életemben az voltam és valószínűleg maradok is az. Egészségügyi okai is vannak sajnos, hogy e mellett döntöttem (bár a mostani pszihológusomban még látok reményt). Itthon nem sok házimunka hárul rám és munkahelyem is olyan, hogy viszonylag som szabadidőm van.Asphalt 8-ban elértem mindent, amit csak el lehet.
Ez azt jelenti, hogy elérve minden achievement, minden autó, azok mind maxra tuningolva és így is van még elég pénzem, hogy a pár napos legutóbbi frissítéssel érkezett autókra elég legyen.Szóval most jelenleg Asphalt 7, amit egyébként jelenleg inkább tekintek Asphalt játéknak, ebben még benne van az a jellemző hangulat, sebességérzet, meg úgy összességében, jobban hűségesebb a saját stílusához.
De ezeket csak az érzi át, aki már egészen a JAVA-s időktől kezdve ismeri a szériát.
Sajnos nincsen olyan magyar topik, ahol erről off topik nélkül el tudnék társalogni magyarokkal. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3686 üzenetére
És mindkettőnknek gratuláltak amúgy.
Zoli: én is reménykedem, csak az a gond hogy nem valószínű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest