- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
gyurkikrisz #29 üzenetére
Mintha csak az az egy Office lenne...
(#25) Janez0085 azért a négyes pontod erős... Én is BB-t vettem volna, ha nem az Android modolás meg ROMolás lenne a hobbim... És persze ha alacsonyabb áron lett volna mondjuk a Z30...
-
macskea
őstag
válasz
3.1 collon írom neked, hogy de, teljesen megfelelően lehet kommunikációra használni egy ilyen méretet is. Mert szerinted milyen munkát végeznek egy ilyen (vagy bármilyen) telefonnal? Vízórát szerelnek fel? Vagy ötven oldalas esszét írnak rajta? Szerintem először tedd magadban helyre a telefonon élvezhető munka fogalmát, utána gyere vissza trollkodni. Mert ez már az... tiszteletem.
(#31) gyurkikrisz Igen, de azokon a készülékeken nincs ott a billentyűzet a kijelző alatt. Mihelyt elkezdesz írni, pont akkora kijelzővel fogsz rendelkezni, mint egy 4,5-5,0 collos érintőkijelzős telefon esetén. Ezt is vedd számításba!
-
Janez0085
tag
válasz
Egy jól be optimalizált kijelzőn aligha.
-
tom_87
tag
válasz
Nekem a 3,1-en sem folyik ki, sőt rajtam kívül még jó pár embernek sem, szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadai gyártó QWERTY gombsorral szerelt mobiltelefonja nem csak sötét, hanem világos árnyalatban is piacra kerül majd.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest