- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Ó 13mm-ből simán
Annyi volt az Xperia Pro is, 3.7 inch-csel...
Lenne akkora akkor még egy bika akksi is beleférne
Amúgy az LG-nek van olyan készüléke, csak az sajnos alsó-középkategóriás Android, és csak a T-mobile USA-nál vehető megJól van, gyurkikrisz, látjuk, nagy hater vagy mit lehet tenni
Ha annyira nem értesz egyet inkább menj el innen felesleges vitatkoznod
Szerk: látom, azóta írtál mást is, pedig teljesen felesleges felhúznod magad -
gyurkikrisz
őstag
Mert ha valaki dolgozik, nem kap se képet, se videót, se semmit ami multimédia, csak szöveget.
Mivel mostanában inkabb lefele terjednek a weboldalak, ezért főleg ott van hátrányban az 1:1, mert mondjuk csak fele annyi hozzászolás látszik akkora nagyítás mellett. De vonatkoztass el a hozzászólásoktól
Janez0085: A keszlethiany nem egynelo a sikerrel. Lehet hogy csak szimplan keveset csinaltak.
-
V B A
aktív tag
+1
Egyetértek. Régen (még a 10-es OS előtt) a BB fórumokban nem volt ennyi troll, fanboy és hater. Jobb is volt a hangulat.
Nekem már sok-sok éve BB-m van, elég hűséges vagyok, de ha mostanában beírom egy BB-s topikba, hogy _SZERINTEM_ a BB nem olyan jó pl. fényképezésre, akkor megkapom fanboyoktól, hogy
- deigennagyonjóaz
- egyébkéntsemarravalófényképeznifényképezőgéppelkell -
gyurkikrisz
őstag
Mondjuk weboldalakat olvasni épp sokkal rosszabb rajta, mert ott csak a kijelzőméret számít...
Mint előzőleg is írtam, a telefonodat nem csak írásra hasunálod, így pl videók nézésénél hátrány a fizikai gomsor, mert a kijelzőből vesz el helyet.
Tomi_ohl: Nem, csak eppen azt hasznaljak a legtobb helyen. Lehet egy szuper office-od, ha egyszer nem kompatibilis azzal, akinek kuldeni akarod
-
gyurkikrisz
őstag
140e forintból szűkösen, de ki lehet hozni egy laptop + okostelefon duót, annál jobb munkaeszköz meg nincs. Mert ugye baromi kényelmes 3,5 colon emailezni, böngészni, akár nincs billentyűzet, akár van. Innentől meg nincs létjogosultsága annak, hogy ez munkaeszköz !. Vagy csal én voltam vak, és nem láttam hogy van office támogatás bb-re. Ami ugye kisebb nagyobb szinten a többi "nem munkaeszköz" platformra is van.
kbyte1024: Lehet hogy van aki azért szeretei, de szerintem fizikai és vortuális bill. között különbség nincs hatékonyság szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest