- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
Na, ez az a telefon, amire a feleségem is azt mondja, hogy kell neki!
Nem szereti az érintő kijelzőt, igazából ami neki nagyon fontos a fizikai híváskezelő gombok. Ráadásul fehér is...
A fekete változat, pedig nekem lesz jó a jelenlegi Q5 helyett céges telónak.
No, és akkor az itt (IS) olvasható vitáról. Teljesen felesleges. Különbözőek vagyunk különböző igényekkel. Céges telőm qwerty-s, imádom, tényleg nem gyorsabb rajta gépelni mint a Z10-en, de nekem is fontos a visszajelzés. Öregszem, az újaim már nem olyanok, pár soros e-mail válaszokra, visszaigazolásokra nekem tökéletes. Azonban naponta 1-1 órát utazom munkába és haza, ott jön jól a saját kis Z10-em amin bizony nem csak zenét hallgatok, hanem filmet is nézek. A Z30 még jobb lenne, de az már nekem a hordozhatóság szempontjából nem jön be.
Mindenki döntse el mi a fontos neki, és az alapján válasszon telefont/rendszert...persze az ár is fontos. Az viszont valós probléma, hogy sokan nem tudják kipróbálni ezt a készüléket, még annyira sem mint a többit, hiszen nagyon kevés helyen kapható (szolgáltatóknál sem). Márpedig igazán jó döntést csak alapos próba után lehet hozni, amire még a megtapogatás is kevés. Nekem szerencsém volt, mert a Z10 teszt elegendő volt a döntéshez a WP8 nokia ellenében. Droidom volt, és mivel abból is iszonyat drága ami már jó, így az iphon-hoz hasonlóan kilőttem azt is. DE mindenkinek más az igénye, és ezt tartsuk tiszteletben!
-
Crafter32
őstag
Nekem a fehér telefon inkább női, mint uniszex. A fekete tetszik még mindig, de kinek mi. Beleéltem magam a kb 120ezer forintos árhoz, a 140 sem oly veszélyes mondjuk. Január véget ír a berryblog , addig még van 1,5 hónap. Sokat változhat még az ár. Passport ára is össze - vissza megy. Hol fel, hol le. Nem is merek előrendelni így.
-
macskea
őstag
-
eventus
veterán
Nem olyan rég volt egy másik Classic hír. Most csak annyi, hogy fehérben is lesz. Fehér szín ennyire felvillanyozott mindenkit? Mert nem szól másról ez a fórum sem, mint amiről szokott mindig: BlackBerry így, BlackBerry úgy..
-
Picco
addikt
Egyet ertek teljes mertekben. Most valtottam nexusrol Q10-re, classic-al szemezek, de ugy latom eletemben eloszor inkabb XDA vagy valami mas forumra kell mennem informaciokert, mert itt egy par szemely hatasara kialakult "BB-rol jot vagy semmit" mentalitas eleg kiabrandito.
-
Cyberpunk
félisten
Kinek van ez kitalálva? Hát nekem.
Én sokat irkálok mobilról, chat, email, fórumok. Ok ott vannak a jobbnál-jobb virtuális billentyűzetek, mint a swipe és a többi. Viszont jó, ha van visszajelzés, lehet jobb a swipe, mármint gyorsabb, de sokszor az agyamra megy. Ezzel szemben itt jól kitapintható billentyűk vannak. Kijelző ideális, mármint képarány szempontjából, és a mérete is már egész jó, használható a Q10 még kicsi lenne nekem, de ez a fél inch már pont az, ami kell. Nos én szinte sosem nézek videót mobilon, jelenleg 4,7"-os Samsung Galaxy Alpha van, ezen sem, de aki ismer tudja, hogy volt már pár ennél nagyobb készülékem is, nos azoknál sem használtam erre. Játék abszolút nulla nem kötnek le a mobil játékok, nincs rá idő, inkább kommunikálni szoktam, ha úton vagyok nem játszani. Viszont egy kompakt készülék kell, ez még az. Tehát candybar billentyűzet (én nekem bejön, szeretem), kompakt méret, egy jó kamera, jó DAC, jó üzemidő ezek fontosak, ezeket szerintem megkapom itt. Megéri e a 140 ezret? Nekem meg, mint írtam már noha a Q10-hez képest nem tud annyival többet, de az kiesik a kijelzője miatt, ráadásul itt a híváskezelő gombok abszolút pozitívumok. Nekem megéri, valószínűleg a megjelenése után nagyon hamar beszerzek egyet. Ja hogy nincs rá 5 millió app? Na és, nem hat meg, gyárilag is sok mindent tud. Egy szívfájdalmam van, hogy nem megy OS10-en a Strava, ez mondjuk elég gáz. De már tudom a megoldást egy olcsó, használt robot, amit amúgy sem sajnálok sportoláshoz magammal cipelni.
-
macskea
őstag
válasz
gyurkikrisz #67 üzenetére
Dobjál már egy linket, mert lassan mi is mennénk.
-
fgth
tag
válasz
gyurkikrisz #67 üzenetére
Lejart a muszak? Mert te mindig minden BlackBerry hirben megmondod a tutit.
Csak az a baj hogy fingod sincs se a classicrol se a BlackBerry OS 10 rendszerrol.
De nyugodtan mert legalabb jot rohogok. -
Manapság egy Nokia 515 és egy Samsung Primo után egy ilyen készülék maga lenne a megváltás munkakörökben.
-
Tomi_Ohl
veterán
Ó 13mm-ből simán
Annyi volt az Xperia Pro is, 3.7 inch-csel...
Lenne akkora akkor még egy bika akksi is beleférne
Amúgy az LG-nek van olyan készüléke, csak az sajnos alsó-középkategóriás Android, és csak a T-mobile USA-nál vehető megJól van, gyurkikrisz, látjuk, nagy hater vagy mit lehet tenni
Ha annyira nem értesz egyet inkább menj el innen felesleges vitatkoznod
Szerk: látom, azóta írtál mást is, pedig teljesen felesleges felhúznod magad -
macskea
őstag
válasz
gyurkikrisz #63 üzenetére
Nem csak szöveg lehet egy weboldalon, hanem beágyazott videó, vagy kép is. Esetleg táblázat vagy diagramm, ha olyat néz az ember. Mondjuk ilyen esetben meg lehet fordítgani a telefont, de szerintem az nem kényelmes, de kinek a pap, kinek a papné. Szerintem szakadjunk le erről a témáról, mert mehet mások már unják, újat meg nem teszünk hozzá.
-
icezozo
addikt
válasz
gyurkikrisz #63 üzenetére
de biztos hulye vagyok
te mondtad
elfogadjuk es megertjuk -
macskea
őstag
Tényleg qwerty csúszka kellene, mindenhonnan ezt hallom. Manapság már nem nagy cucc 7-8 mm-es készülékeket gyártani, legyen másfélszer olyan vastag, 12-13 mm. Szerintem teljesen élhető, ennyit nekem nagyon megérne. Szerintem másnak is. Amúgy rengeteg helyről hallottam már ezt a felvetést, sőt, valami kifordítható billentyűzetes BlackBerry szabadalom is keringett egy időben a neten. Na hátha, jövőre jönni kellene egy érintő kijelzős csúcsmodellnek is, hátha az lesz az.
-
icezozo
addikt
válasz
gyurkikrisz #58 üzenetére
szerintem inkabb te mert idejossz trollkodni
majd ha lattal kozelrol, vagy netan hasznaltal BB OS10-telefont akkor majd beszelhetunk de addig is keres magadnak mas szorakozast .
mert ertelmetlen hulyeseget azt tudsz irni
-
macskea
őstag
válasz
gyurkikrisz #51 üzenetére
A szélesség a fontos, és ha nem fordítasz, akkor az ugyan annyi. Nem a szemeddel követed a szöveget, hanem pöckölsz egyet a kijelzőn, és feljebb scrollozod a hasábot. Legalábbis én így csinálom, de még monitoron is, pedig ott aztán lenne hely. Egyszerűen így kényelmesebb, gondolom én sem vagyok ergonómiai anomália.
Ami meg munkával kapcsolatos kép és videó, bőven megtekinhető ilyen kijelzőn is. Az igazi hátra a multimédiás használat mellett jön ki, arra tényleg nem való. Hidd el, ha ez a faktort kizárod (filmnézést és játékot), teljes értékű telefonod lehet egy qwerty mobil személyében. Nem próbáltad, nem tudhatod, inkább hidd el nekem, én próbáltam/próbálom mindkettőt.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
gyurkikrisz #58 üzenetére
Direkt nem válasznak szántam, csak amolyan általános kiakadás, a csőd helyet odalehet képzelni mást nyugodtan!
-
Cyberpunk
félisten
Istenem annyira nehéz elképzelni, hogy lehetnek a sajátunktól eltérő igények, felhasználói szokások is?
Ez áll minden vita hátterében, jön valaki, aki szeri t ez szar, meg csak az a jó, amit ő használ, vagy csak olyan felhasználási mód létezik. Csomó felesleges szájtépés elkerülhető lenne, persze lehet vitázni, meg kell is, de értsük már meg, hogy nem lesz valami attól szar, mert nekünk nem épp megfelelő. Van aki erre várt, erre vágyott már rég,. és nem nagyon izgatja, hogy uram bocsás, csak emulálva megy rajta az Flappy Bird ect.
Unalmas, hogy a BB topicokban mindig a sárdobálás megy, ugyan ez megy az Apple esetében is. Ott szar, mert iTunes, mert nincs BT fájlküldés... mert, mert. Itt meg csődbemegyablackberryúgyis. Ja már évek óta csődbe megy.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
gyurkikrisz #54 üzenetére
Próbáltad, ha szabad kérdeznem?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Janez0085 #47 üzenetére
Ha van apk futtatási lehetőség, miért ne lenne minecraft?
macskea én szoktam fektetve netezni
Amúgy egy slider telefon kéne, olyan, mint az Xperia
pro volt. Abban adott a nagyobb kijelző és a qwerty, anélkül, hogy esetleg olyan fura kialakítása legyen, mint mondjuk a Passportnak. -
gyurkikrisz
őstag
Mert ha valaki dolgozik, nem kap se képet, se videót, se semmit ami multimédia, csak szöveget.
Mivel mostanában inkabb lefele terjednek a weboldalak, ezért főleg ott van hátrányban az 1:1, mert mondjuk csak fele annyi hozzászolás látszik akkora nagyítás mellett. De vonatkoztass el a hozzászólásoktól
Janez0085: A keszlethiany nem egynelo a sikerrel. Lehet hogy csak szimplan keveset csinaltak.
-
Janez0085
tag
Egyébként érdekes, hogy mint elvakult BB fan végre megjelent a Passportot ami felveszi hardverben a versenyt bármilyen mobillal, sőt már értékelhető kamerája van a kijelző is nagyon szép végre ips, de nekem mégsem kell miután nyomogattam egy haveromét, mert egyszerűen kezelhetetlen a mérete. Ennek ellenére állítólag orbitális készlethiány van belőle szinte minden országban. Érdekes, hogy egy ilyen szélsőséges mobil ilyen sikert arat annak ellenére, hogy BlackBerry. Remélem a Classic is így végzi.
-
macskea
őstag
válasz
gyurkikrisz #40 üzenetére
Na most akkor netezgetünk, videózgatunk munkaidoben, vagy dolgozunk is végre valamit.
Egyébként a videó nézés tekintetében igazad van, qwerty mobil arra nem való. De cserébe ott a gombsor, ami sokaknak fontos (másoknak meg a videó, ugyan az a helyzet).
Viszont én még sosem láttam senkit fektetett telefonnal netezni, innentől kezdve meg mindegy. Persze lehet hogy ettől még létezik ilyen, mert bálnát sem láttam még, és az is létezik. Vagy van valami bálna konteó, amiről nem tudok?!
-
Janez0085
tag
Én nem tudom, de nekem van iPhone-om is Blackberrym is. Az iPhone -on teljesen mindegy mennyi időre van allitva az emailek szinkronizálása, amíg nem lépek bele a mail-ekbe addig nem kapom meg, vagy irreálisan később. BlackBerry-n sms sebességgel jön meg. Ha mondjuk kapok értesítést whatsappon, mailben, viberen, sms-ben, bbm-én, az iPhone esetében külön bele kell mindenbe mennem, hogy lássam ki üzent melyik a sürgősebb. BlackBerry-n egy gesztussal a hub-ban vagyok és azonnal átlátom mi a helyzet sőt egy újjabb gesztussal kiszűri nekem a az olvasatlan értesítéseket. Mindezt 1 kézzel ! Nálam ez jelenti a munkeszközt. Átlátható, gyors egyszerű. Ellenben nincsen Minecraft 😂😃 (ez persze nekem nem baj)
-
V B A
aktív tag
+1
Egyetértek. Régen (még a 10-es OS előtt) a BB fórumokban nem volt ennyi troll, fanboy és hater. Jobb is volt a hangulat.
Nekem már sok-sok éve BB-m van, elég hűséges vagyok, de ha mostanában beírom egy BB-s topikba, hogy _SZERINTEM_ a BB nem olyan jó pl. fényképezésre, akkor megkapom fanboyoktól, hogy
- deigennagyonjóaz
- egyébkéntsemarravalófényképeznifényképezőgéppelkell -
szupermacs
veterán
válasz
Janez0085 #41 üzenetére
Nem tudom melyik nagyobb üzletben találok Z10-et, írtam. Neten is csak webshopban látom. Vagy nézzem meg szolgáltatónál? Több, mint 10 éve nincs telefonom szolgáltatótól és emiatt nem is szoktam bemenni az üzleteikbe. :/ Sajnos vásárolni se lenne értelme onnan, mert Blue-s vagyok.
Azt hiszem elkezdtem offolni.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
gyurkikrisz #40 üzenetére
Ne mondd, szerinted csak MS office-ban lehet .docx fájlokat készíteni?
-
Janez0085
tag
válasz
szupermacs #38 üzenetére
50-60.000ftért tudsz venni Z10-et. Ennyibe kerül egy Galaxy Ace 4. Rakd egymás mellé és kezd el nyomogatni....
-
gyurkikrisz
őstag
Mondjuk weboldalakat olvasni épp sokkal rosszabb rajta, mert ott csak a kijelzőméret számít...
Mint előzőleg is írtam, a telefonodat nem csak írásra hasunálod, így pl videók nézésénél hátrány a fizikai gomsor, mert a kijelzőből vesz el helyet.
Tomi_ohl: Nem, csak eppen azt hasznaljak a legtobb helyen. Lehet egy szuper office-od, ha egyszer nem kompatibilis azzal, akinek kuldeni akarod
-
kárátékutyá
őstag
Ezt a telefont csak az elvakult BB-sek fogják venni, a régi időkből visszatett gombsor is ezt mutatja, a még régi OS-ekkel BIS-ező, de jelentősen csappanó létszámú régi BB-seknek készült, hogy ne menjenek át másik platformra, hanem maradjanak, de ne keljen a BB10-el végérvényesen szakítaniuk a jól bevált telefonbeidegződéseikkel.
Nekem az a fura, hogy úgy gondolják, hogy a Q10 hardverére rátesznek egy 0,4'-al nagyobb kijelzőt, meg azt a már említett gombsort, aminek tulajdonképpen semmi értelme hogy ott legyen ezen az OS-en, akkor az üzletképes lesz...az ájfon is megbukott hasonló üzletpolitikával (5C)
Ez a "munkaeszköz" értelmetlenséget meg hagyjuk már, a többi rendszert is éppen ennyire lehet "munkaeszközként" használni, és semmivel sem kevésbé.
#38 szupermacs: Második telefonnak én Q10-et ajánlanám, az egy jó készülék a kijelző minőségétől eltekintve, és manapság már nagyon kellemes áron beszerezhető.
-
szupermacs
veterán
válasz
Janez0085 #35 üzenetére
Én pedig pont mostanában gondolkodom egy régebbi típuson android helyett/mellé. Mennyire éri meg egy régebbit venni 50-60K környékén? Sajnos nem ismerem a rendszert és a hardverigényét sem, nem tudom mire kellene számítani. Főleg nem support terén ha már régebbi készülék. Nekem megbízhatóság kellene aránylag jó áron és azt az android nem nagyon tudta eddig. iPhone meg túl drága és használtan nem vennék telefont (se semmilyen műszaki cuccot).
-
tom_87
tag
válasz
gyurkikrisz #31 üzenetére
Az Apple beállt a sorba ennyi... De komolyan mondom egy dolgot nem értek. A BB-nek van három QWERTY nélküli telefonja (Z3, Z10, Z30). Akkor még meg is érteném a kritikákat, ha márkán belül ne lenne választék.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
gyurkikrisz #29 üzenetére
Mintha csak az az egy Office lenne...
(#25) Janez0085 azért a négyes pontod erős... Én is BB-t vettem volna, ha nem az Android modolás meg ROMolás lenne a hobbim... És persze ha alacsonyabb áron lett volna mondjuk a Z30...
-
Janez0085
tag
válasz
szupermacs #33 üzenetére
50% komoly 50% cinizmus. Inkább arra gondoltam, hogy ha valaki vesz is ne azért vegyen mert az a menő, mint más bizonyos márkáknál. Bár mondjuk ez a Blacky-t nem fenyegeti, lassan már teljesen ismeretlen névvé alakúl...
-
macskea
őstag
válasz
3.1 collon írom neked, hogy de, teljesen megfelelően lehet kommunikációra használni egy ilyen méretet is. Mert szerinted milyen munkát végeznek egy ilyen (vagy bármilyen) telefonnal? Vízórát szerelnek fel? Vagy ötven oldalas esszét írnak rajta? Szerintem először tedd magadban helyre a telefonon élvezhető munka fogalmát, utána gyere vissza trollkodni. Mert ez már az... tiszteletem.
(#31) gyurkikrisz Igen, de azokon a készülékeken nincs ott a billentyűzet a kijelző alatt. Mihelyt elkezdesz írni, pont akkora kijelzővel fogsz rendelkezni, mint egy 4,5-5,0 collos érintőkijelzős telefon esetén. Ezt is vedd számításba!
-
szupermacs
veterán
válasz
Janez0085 #25 üzenetére
,,4.aki eddig nem használt BlackBerry-t az ne is haszáljon szépen kérem(kérjük), vegyetek iPhone-t úgy is mindenkinek az van, had maradjon meg a Szeder azoknak akik még értékelik az egyedi stílust, és nem akarnak nép telefonokat használni, pláne nem játékokra."
Én szívesen kipróbáltam volna a Z10-et, ha lehetne kapni nagyobb üzletben ahol ki vannak téve a telefonok, de nem volt rá lehetőségem. De mivel nincs, nem veszek. Pedig tetszett. Remélem a kommented első fele meg csak poén volt és nem komoly.
-
Janez0085
tag
válasz
Egy jól be optimalizált kijelzőn aligha.
-
tom_87
tag
válasz
Nekem a 3,1-en sem folyik ki, sőt rajtam kívül még jó pár embernek sem, szerintem...
-
macskea
őstag
válasz
gyurkikrisz #24 üzenetére
"140e forintból szűkösen, de ki lehet hozni egy laptop + okostelefon duót"
Nem. Nem lehet. Ennyiért álmot veszel, nem laptopot, meg okostelefont, pláne nem egyszerre.
Nézd meg, mennyibe kerül egy üzleti notebook. Meg hogy azzal mennyire kényelmes mondjuk séta közben gyors válaszolni egy e-mailre.
Nem feltétlenül ezt a telefont kell megvenni, ezer erre alkalmas készülék van, de azok sem olcsóbban ennél egy fillérrel sem, nekem sem kellene ennyiért, szerintem a Q10 ennél jobb vásár, de másnak kellhet, hát vegye.
De az alapfelvetésed ettől függetlenül hibás. Nagyon.
-
kekkola
senior tag
R.I.P. BlackBerry vótmá? A másik amitől kipontozódok a "munkaeszköz"
Sztem egyszerűen csak jó. Sok oka van, ki kell próbálni egyszer.
-
kbyte1024
veterán
válasz
gyurkikrisz #24 üzenetére
Hogy nincs office?? Heloka
-
Janez0085
tag
1. Ez egy kezdő ár ami szvsz egyáltalán nem sok a 9900 egy 50-essel többről indult anno.
2. Lehet venni 280.000ftért 64GB-os iPhone-t, az sokkal jobban megéri 😂😂😂
3. Ez a telefon nem csak e-mail-ek zseniális kezelésére alkalmas hanem bármi másra amire a többi telefon, ellenben nem minden fűszál meg droid rohangál majd veled szemben az utcán ugyan olyan kütyüvel.
4.aki eddig nem használt BlackBerry-t az ne is haszáljon szépen kérem(kérjük), vegyetek iPhone-t úgy is mindenkinek az van, had maradjon meg a Szeder azoknak akik még értékelik az egyedi stílust, és nem akarnak nép telefonokat használni, pláne nem játékokra.
5. Ezért tuti agyon leszek savazva, de még azért azt is hozzátenném, hogy a BlackBerry egykoron RIM kb 10szer annyit tett a mobilkommunikációért mint az Apple, vagy a Samsung, vagy bárki más. Lehet, hogy a kivitelezés nem mindig sikerül úgy mint egy Apple termék esetében, de ahhoz, hogy a Mobil E-mail-ezés, netes üzengetés, ilyen szintre fejlődjön, ahhoz nagyon sokat tett hozzá ez a cég. Amikor még iPhone gondolatban sem volt Amerikában már e-mail-eztek (nem túl szép) BlackBerry-ken, feltették a lécet a többi gyártónak, lopott ötletek nélkül.
6. 17.én lesz egy utam Londonba 😃
-
gyurkikrisz
őstag
140e forintból szűkösen, de ki lehet hozni egy laptop + okostelefon duót, annál jobb munkaeszköz meg nincs. Mert ugye baromi kényelmes 3,5 colon emailezni, böngészni, akár nincs billentyűzet, akár van. Innentől meg nincs létjogosultsága annak, hogy ez munkaeszköz !. Vagy csal én voltam vak, és nem láttam hogy van office támogatás bb-re. Ami ugye kisebb nagyobb szinten a többi "nem munkaeszköz" platformra is van.
kbyte1024: Lehet hogy van aki azért szeretei, de szerintem fizikai és vortuális bill. között különbség nincs hatékonyság szempontjából.
-
TRIvidore
tag
Azok a kèpek...
-
kbyte1024
veterán
válasz
gyurkikrisz #18 üzenetére
Mondjuk ebben azért nincs igazad szerintem. Pont ezért szeretik a Classik fele telokat,mert VAN fizikai bill.
-
-
tomistarkapi
tag
válasz
gyurkikrisz #18 üzenetére
Gondolom volt BlackBerry-d
-
macskea
őstag
válasz
kbyte1024 #15 üzenetére
Nekem is BB-m van, de a fanatizmustól már én is a falra tudok mászni. Ráadásul ha bármit írok egy BB- topikba, azonnal én is megkapom a fanboy jelzőt. Akkor is, ha csak annyit írok mondjuk be, hogy hogy fut a FB Messenger, van a Trafihunter... agyfasz, a fanboyok lassan már rosszabb hatással vannak a forumra, mint a daniel-féle instant haterek. Őket legalább figyelmen kívül lehet hagyni. Bejönnek a fórumba, trollkodnak valamit, és ágyő. Többször nem jönnek. De a fanboyság örök és elpusztíthatatlan.
-
icezozo
addikt
válasz
gyurkikrisz #16 üzenetére
.....
-
littledon
tag
Ezek az eszközök legalább olyan érzéseket képesek kiváltani mint az Apple termékei, de inkább erősebbeket és más szemszögből... aki ezt használat után sem érti, nem is fogja.
-
kbyte1024
veterán
"Sokaknak" bejön, akiknek 9900 vagy hasonló volt.
-
Simi87
senior tag
"Egészen friss infóként kiderült az is, hogy mennyit kell majd fizetni egy szolgáltatófüggetlen, 2 év gyári jótálással ellátott Classicért. Úgy fest, hogy a telefon hivatalos ára tokkal-vonóval (azaz bruttóval számolva) 139.900 forint lesz a BerryBoltban (a fogyasztói ár az aktuális euróárfolyam függvénye)."
best buy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest