- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
-
macskea
őstag
válasz
gyurkikrisz #67 üzenetére
Dobjál már egy linket, mert lassan mi is mennénk.
-
macskea
őstag
válasz
gyurkikrisz #63 üzenetére
Nem csak szöveg lehet egy weboldalon, hanem beágyazott videó, vagy kép is. Esetleg táblázat vagy diagramm, ha olyat néz az ember. Mondjuk ilyen esetben meg lehet fordítgani a telefont, de szerintem az nem kényelmes, de kinek a pap, kinek a papné. Szerintem szakadjunk le erről a témáról, mert mehet mások már unják, újat meg nem teszünk hozzá.
-
macskea
őstag
Tényleg qwerty csúszka kellene, mindenhonnan ezt hallom. Manapság már nem nagy cucc 7-8 mm-es készülékeket gyártani, legyen másfélszer olyan vastag, 12-13 mm. Szerintem teljesen élhető, ennyit nekem nagyon megérne. Szerintem másnak is. Amúgy rengeteg helyről hallottam már ezt a felvetést, sőt, valami kifordítható billentyűzetes BlackBerry szabadalom is keringett egy időben a neten. Na hátha, jövőre jönni kellene egy érintő kijelzős csúcsmodellnek is, hátha az lesz az.
-
macskea
őstag
válasz
gyurkikrisz #51 üzenetére
A szélesség a fontos, és ha nem fordítasz, akkor az ugyan annyi. Nem a szemeddel követed a szöveget, hanem pöckölsz egyet a kijelzőn, és feljebb scrollozod a hasábot. Legalábbis én így csinálom, de még monitoron is, pedig ott aztán lenne hely. Egyszerűen így kényelmesebb, gondolom én sem vagyok ergonómiai anomália.
Ami meg munkával kapcsolatos kép és videó, bőven megtekinhető ilyen kijelzőn is. Az igazi hátra a multimédiás használat mellett jön ki, arra tényleg nem való. Hidd el, ha ez a faktort kizárod (filmnézést és játékot), teljes értékű telefonod lehet egy qwerty mobil személyében. Nem próbáltad, nem tudhatod, inkább hidd el nekem, én próbáltam/próbálom mindkettőt.
-
macskea
őstag
válasz
gyurkikrisz #40 üzenetére
Na most akkor netezgetünk, videózgatunk munkaidoben, vagy dolgozunk is végre valamit.
Egyébként a videó nézés tekintetében igazad van, qwerty mobil arra nem való. De cserébe ott a gombsor, ami sokaknak fontos (másoknak meg a videó, ugyan az a helyzet).
Viszont én még sosem láttam senkit fektetett telefonnal netezni, innentől kezdve meg mindegy. Persze lehet hogy ettől még létezik ilyen, mert bálnát sem láttam még, és az is létezik. Vagy van valami bálna konteó, amiről nem tudok?!
-
macskea
őstag
válasz
gyurkikrisz #29 üzenetére
3.1 collon írom neked, hogy de, teljesen megfelelően lehet kommunikációra használni egy ilyen méretet is. Mert szerinted milyen munkát végeznek egy ilyen (vagy bármilyen) telefonnal? Vízórát szerelnek fel? Vagy ötven oldalas esszét írnak rajta? Szerintem először tedd magadban helyre a telefonon élvezhető munka fogalmát, utána gyere vissza trollkodni. Mert ez már az... tiszteletem.
(#31) gyurkikrisz Igen, de azokon a készülékeken nincs ott a billentyűzet a kijelző alatt. Mihelyt elkezdesz írni, pont akkora kijelzővel fogsz rendelkezni, mint egy 4,5-5,0 collos érintőkijelzős telefon esetén. Ezt is vedd számításba!
-
macskea
őstag
válasz
gyurkikrisz #24 üzenetére
"140e forintból szűkösen, de ki lehet hozni egy laptop + okostelefon duót"
Nem. Nem lehet. Ennyiért álmot veszel, nem laptopot, meg okostelefont, pláne nem egyszerre.
Nézd meg, mennyibe kerül egy üzleti notebook. Meg hogy azzal mennyire kényelmes mondjuk séta közben gyors válaszolni egy e-mailre.
Nem feltétlenül ezt a telefont kell megvenni, ezer erre alkalmas készülék van, de azok sem olcsóbban ennél egy fillérrel sem, nekem sem kellene ennyiért, szerintem a Q10 ennél jobb vásár, de másnak kellhet, hát vegye.
De az alapfelvetésed ettől függetlenül hibás. Nagyon.
-
-
macskea
őstag
válasz
kbyte1024 #15 üzenetére
Nekem is BB-m van, de a fanatizmustól már én is a falra tudok mászni. Ráadásul ha bármit írok egy BB- topikba, azonnal én is megkapom a fanboy jelzőt. Akkor is, ha csak annyit írok mondjuk be, hogy hogy fut a FB Messenger, van a Trafihunter... agyfasz, a fanboyok lassan már rosszabb hatással vannak a forumra, mint a daniel-féle instant haterek. Őket legalább figyelmen kívül lehet hagyni. Bejönnek a fórumba, trollkodnak valamit, és ágyő. Többször nem jönnek. De a fanboyság örök és elpusztíthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest