- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janez0085
tag
Egyébként érdekes, hogy mint elvakult BB fan végre megjelent a Passportot ami felveszi hardverben a versenyt bármilyen mobillal, sőt már értékelhető kamerája van a kijelző is nagyon szép végre ips, de nekem mégsem kell miután nyomogattam egy haveromét, mert egyszerűen kezelhetetlen a mérete. Ennek ellenére állítólag orbitális készlethiány van belőle szinte minden országban. Érdekes, hogy egy ilyen szélsőséges mobil ilyen sikert arat annak ellenére, hogy BlackBerry. Remélem a Classic is így végzi.
-
Janez0085
tag
Én nem tudom, de nekem van iPhone-om is Blackberrym is. Az iPhone -on teljesen mindegy mennyi időre van allitva az emailek szinkronizálása, amíg nem lépek bele a mail-ekbe addig nem kapom meg, vagy irreálisan később. BlackBerry-n sms sebességgel jön meg. Ha mondjuk kapok értesítést whatsappon, mailben, viberen, sms-ben, bbm-én, az iPhone esetében külön bele kell mindenbe mennem, hogy lássam ki üzent melyik a sürgősebb. BlackBerry-n egy gesztussal a hub-ban vagyok és azonnal átlátom mi a helyzet sőt egy újjabb gesztussal kiszűri nekem a az olvasatlan értesítéseket. Mindezt 1 kézzel ! Nálam ez jelenti a munkeszközt. Átlátható, gyors egyszerű. Ellenben nincsen Minecraft 😂😃 (ez persze nekem nem baj)
-
Janez0085
tag
válasz
szupermacs #38 üzenetére
50-60.000ftért tudsz venni Z10-et. Ennyibe kerül egy Galaxy Ace 4. Rakd egymás mellé és kezd el nyomogatni....
-
Janez0085
tag
válasz
szupermacs #33 üzenetére
50% komoly 50% cinizmus. Inkább arra gondoltam, hogy ha valaki vesz is ne azért vegyen mert az a menő, mint más bizonyos márkáknál. Bár mondjuk ez a Blacky-t nem fenyegeti, lassan már teljesen ismeretlen névvé alakúl...
-
Janez0085
tag
válasz
gyurkikrisz #29 üzenetére
Egy jól be optimalizált kijelzőn aligha.
-
Janez0085
tag
1. Ez egy kezdő ár ami szvsz egyáltalán nem sok a 9900 egy 50-essel többről indult anno.
2. Lehet venni 280.000ftért 64GB-os iPhone-t, az sokkal jobban megéri 😂😂😂
3. Ez a telefon nem csak e-mail-ek zseniális kezelésére alkalmas hanem bármi másra amire a többi telefon, ellenben nem minden fűszál meg droid rohangál majd veled szemben az utcán ugyan olyan kütyüvel.
4.aki eddig nem használt BlackBerry-t az ne is haszáljon szépen kérem(kérjük), vegyetek iPhone-t úgy is mindenkinek az van, had maradjon meg a Szeder azoknak akik még értékelik az egyedi stílust, és nem akarnak nép telefonokat használni, pláne nem játékokra.
5. Ezért tuti agyon leszek savazva, de még azért azt is hozzátenném, hogy a BlackBerry egykoron RIM kb 10szer annyit tett a mobilkommunikációért mint az Apple, vagy a Samsung, vagy bárki más. Lehet, hogy a kivitelezés nem mindig sikerül úgy mint egy Apple termék esetében, de ahhoz, hogy a Mobil E-mail-ezés, netes üzengetés, ilyen szintre fejlődjön, ahhoz nagyon sokat tett hozzá ez a cég. Amikor még iPhone gondolatban sem volt Amerikában már e-mail-eztek (nem túl szép) BlackBerry-ken, feltették a lécet a többi gyártónak, lopott ötletek nélkül.
6. 17.én lesz egy utam Londonba 😃
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Goddess of Victory: Nikke
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest