- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Előtte 5200-am volt, de az abit miatt lapot is kellett volna cserélni, mivel az új procikat nem támogatta volna, erről ennyit /azt már csak halkan, mennyivel jött később a 9850 ? /. Egy táblázatot amiben egyszerű számok vannak elég érdekes többféleképpen érteni, főleg hogy a teljes rendszer fogyasztása van megadva mind amd mind intel oldalon . Lehet magyarázni memóvezérlő ide-oda, gyári tdp, csak hülyeség, ha nem megy pár szám megértése akkor teljesen felesleges is . A gúnyolásról, ha nem tűnt volna fel akkor egy idézetre írtam egyetértést, nekem nem kell azért semmit tennem, bohócot csinálsz Te magadból egyedül is . Azt egyébként végképp nem értem miért kell ahhoz valaminek a tulajdonomban lenni, hogy véleményt alkossak róla a tesztek alapján . Ezzel az erővel tök értelmetlen az 5200-ről írt véleményed, de természetesen Te ezt is másképpen látod . Tudod mit, legyen neked gyereknap, természetesen az amd ezekkel a procikkal most nagyot alkotott, csak így tovább. Vagy ezt sem szabad írnom mert most nem amd-m van ? Részemről ennyi
-
lsc
nagyúr
Figyelj egy kicsit, nem kellene halálos sértésnek felfogni az egyszerű tényeket . Mivel az említett tesztekben a teljes rendszer fogyasztása van nem értem miről beszélsz, szerintem Te sem . Az hogy nekem milyen proci van a gépben az talán az én "bajom", ha lett volna alternatíva akkor nem intel lett volna, de azt hiszem Te ezt nem igazán vagy képes felfogni . Tudod a tények makacs dolgok, magyarázni lehet, de szerintem felesleges . Egyébként igazad van, kiadnak egy valamivel jobb procit aztán tapsoljunk ujjongjunk, megcsinálták . A szemellenzőt egy kicsit le kellene venni, akkor lenne miről beszélni, addig felesleges . Ha magadtól nem tudsz megérteni egy táblázatot akkor még egy-két dolgot újra kellene tanulni .
"birka amd-nek." Ebben viszont egyetértek, rád nagyon igaz . -
radírfej
senior tag
nem kell ennyire komolyan venni -szerintem, bár nem akarok senkit sem lebeszélni semmiről - én elismerem, hogy az Intel odabaszott a C2D-vel, meg Ci7-tel is. meg hogy erősebb, kevesebbet fogyaszt, támogatottabb, és a drágább árával is lehengerlően versenyképes. gondolom ezzel senki nem akar vitatkozni.
de.
mindez csak akkor érdekel, ha éppen gépet rakok össze, és elgondolkodok az alternatívákon.
ha józanul gondolkodunk nem érdekel bennünket, hogy a hírben említett procik x4-esekből származó kétmagosok, vagy hogy az 5200-asok honnan butított Intelek. teljesítményt és árat nézünk, és akkor az új jövevények jó darabok! nem különben az intel E5XXX széria, és mondjuk egy "régebbi" brisbane 6000+...
ha meg nem józanul gondolkodunk, akkor mindegy.
-
Fori23
őstag
Az Intel az összes C2D Exxxx procira 65W-ot ad meg. Celerontól a Wolfiig, 1,6GHz-től 3,xGHz-ig, 512kB L2-től 6MB-ig, 45-től 65nm-ig, és stepingtől függetlenül.
Azt nehéz elképzelni, hogy mindet addig feszelik amíg 65W-ot nem kajál, inkább az a logikus, hogy a sorozat legéhesebb tagja van megadva (talán az E6850?)
A kicsi 45nm-esek olyan 30W körül fogyaszthatnak. -
radírfej
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- További aktív témák...
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest