- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Tények? LOL az inteleséknél minden tény, föleg az, hogy az amd sz.r.
Tény. Tény az, hogy az intel a tdp-t átlagosként aposztrofálja az amd maxnak. Tehát az a teszt arra a két procira vonatkozott amiből nagy nagy konkluziót nem lehet levonni. Max csak annyit, hogy belenyultak a teszterek egy olyan 7xxx-be ami közelebb áll a 95w-hoz mint a 65-höz.
Miért kaptam föl a vizet? Mondok egy példát. Full vega (aki füvet legel) szapulja és kritizálja a Pick szalámit mer az milyen sz.r. De ides öcsém te azt honnan tudod? Kérdezné az egyszeri paraszt. Én is ezt kérdem.
Azért azt se feledjük el mikor az intel kiadta az 5200. Volt ám fiesta. Pedig egy jó 2180 nem nagyon marad el mögötte. Akkor nem láttam a kritikát. Mint ahogy azt sem, hogy 45nm miért eszik ugyanannyit.
Szóval tény az amit hiteles pali állit. Én ezt mondom.
Amúgy meg, hogy nem volt alternativa a 8400-re azt mondom nem igaz. A 8400 40k körül. Annyiért kapni 9850 be-t. Ha nem tudod kihasználni a 4 magot az meg a te bajod.
Kimondta, hogy problémám van a táblázattal? Nem úgy értelmeztem mint te. Remélem ezt megengedhetem magamnak.
Zárszóként kedves busz arcu barátom. Kigunyolom magam ha kell.... de te a közelében nem vagy annak, hogy erre akár csak célozgass is.
Mondok valamit. Elöször vegyél amd procit majd utánna beszélgetünk. Tudod vega példa fentebb.
band1103: tudod az a baj, hogy régóta olvasom az amd-s hirekben mikor kedves inteles barátaink megmondják a tutit. Csak az a baj, hogy nem volt soha amd procija. Így meg nem jön át by Péli Barna. Természetesen neked van igazad.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Commodore 64
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Linux kezdőknek
- Marathon (2025)
- Kerékpársportok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- 2. és 3. generációs processzorok.
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Update 10.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest