Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nem értem. Ugyanis az amdnek nincs 5200-s procija. Van viszont 5200+ jelü procija.
Szóval ezekből a mellé nézésekből van a félreértés.Én ennek is tudok örülni. Így örültem én a 2xxx szériának. Mert elindult valami. Akkor is lehülyéztek az okosok (olyanok mint te) és lám nekem lett igazam.
-
Gyuri27
félisten
Nekem 5200-m nincs van viszont 2180 a kölök gépébe. Tehát én láttam intel procit. Te mikor láttál amd-t utoljára?
Nem baj az ha én csinálok bohocot magamból, a lényeg az, hogy te nem tudsz.
A bit-tech-l meg tudod mi a baj? Hogy ugyan azzal a lappal és procival [link] ennek a közelébe nem értek. Ami szemet szúr még, az hogy eme fantasztikus oldalak jobb és bal oldalán idötlen idők óta intel reklámok mennek. Na ennyit a pártatlan, tesztról és a tényekről.TomBoy1986: mingyá megmondják, hogy hülye vagy és nem tudod értelmezni a táblázatot.
-
Gyuri27
félisten
Tények? LOL az inteleséknél minden tény, föleg az, hogy az amd sz.r.
Tény. Tény az, hogy az intel a tdp-t átlagosként aposztrofálja az amd maxnak. Tehát az a teszt arra a két procira vonatkozott amiből nagy nagy konkluziót nem lehet levonni. Max csak annyit, hogy belenyultak a teszterek egy olyan 7xxx-be ami közelebb áll a 95w-hoz mint a 65-höz.
Miért kaptam föl a vizet? Mondok egy példát. Full vega (aki füvet legel) szapulja és kritizálja a Pick szalámit mer az milyen sz.r. De ides öcsém te azt honnan tudod? Kérdezné az egyszeri paraszt. Én is ezt kérdem.
Azért azt se feledjük el mikor az intel kiadta az 5200. Volt ám fiesta. Pedig egy jó 2180 nem nagyon marad el mögötte. Akkor nem láttam a kritikát. Mint ahogy azt sem, hogy 45nm miért eszik ugyanannyit.
Szóval tény az amit hiteles pali állit. Én ezt mondom.
Amúgy meg, hogy nem volt alternativa a 8400-re azt mondom nem igaz. A 8400 40k körül. Annyiért kapni 9850 be-t. Ha nem tudod kihasználni a 4 magot az meg a te bajod.
Kimondta, hogy problémám van a táblázattal? Nem úgy értelmeztem mint te. Remélem ezt megengedhetem magamnak.
Zárszóként kedves busz arcu barátom. Kigunyolom magam ha kell.... de te a közelében nem vagy annak, hogy erre akár csak célozgass is.
Mondok valamit. Elöször vegyél amd procit majd utánna beszélgetünk. Tudod vega példa fentebb.band1103: tudod az a baj, hogy régóta olvasom az amd-s hirekben mikor kedves inteles barátaink megmondják a tutit. Csak az a baj, hogy nem volt soha amd procija. Így meg nem jön át by Péli Barna. Természetesen neked van igazad.
-
band1103
őstag
A vélemény egy dolog, az meg egy másik hogy milyen formában hagyja el a szádat. Hogy várod el hogy érdekeljen bárkit is a te véleményed ha téged viszont nem érdekelnek mások véleménye? A te véleményedet mindenki hallgassa meg olvassa de más vélemény nem érdekel csak a magadé. Akkor beszélj magadban mert ettől kezdve a te véleményed itt nem lesz mérvadó.
-
Gyuri27
félisten
De magyarázom mert el vagy tévedve. 6w-l eszik többet úgy hogy a mem vezérlő kezeli az 1066-t és van benne l3. Clock to átlag 20%-t ver a régire (még a tuning is jobb). Az ára pedig az alatt lesz. Én nem tudom te mire vártál hiszen most is inteled van. Így neked mindegy is.
Bár neked azon kéne filozofálni itt a rémhírterjesztés helyett, hogy az 5200 - 20nm-l miért eszik ugyan annyit.
Az amd-s híreket meg hagyd meg nekünk birka amd-nek. -
bnss
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest