- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Egyik kedvenc programom: Winaero Charms Bar Killer
-
proci985
MODERÁTOR
"multimonitoros felhasználásnál az egyik képernyőről a másikra húzva az egeret a felső 6 pixelnél megakad"
+ az egesz 71.tabletre lehet remek, windows phoneos ismerosok mind imadjak, viszont nekem tobbkijelzos munkaallomasra kene. es a teszt HTPC alapjan aki tervezte, az egesz biztos volt benne, hogy ezekutan csak erintokijelzos desktop marad. ami remek, csak nekem 150+ centi szeles az otthoni screen setupom, azt meg ha lehet inkabb nem nyomogatnam mert kenyelmetlen lenne.
plusz aero kidobasanal is azt ereztem, hogy ok, csokkentik a GPU terheleset amivel mobil eszkozoknel a fogyasztason lehet nyerni. ami viszont egy munkaallomasnal nem tudom hol erdekes.
az egeszben az a vicc, hogy biztos voltak usability tesztek, es hacsak nem valami total elszurt metodikaval neztek fel kellett volna tunni, hogy ez igy ebben a formaban desktopon nem idealis. erintos laptopok joreszere lehet igen, de arra meg vannak projekciok, hogy mekkora lesz az user adaptation. bar lehet siman csak arra szamitottak, hogy mindenki vesz egy windowsos telefont/tabletet, es onnantol desktopon is egyszerubb lesz a valtas.
gghrtz: ja, server2012onel a csempere bootolast nem tudom hogy gondoltak.
-
DS39
nagyúr
faja, eredeti kiadás után 2 évvel eszükbe jutott. az update1-hez már nem volt szerencsém. csak a sima 8 ill. 8.1-et használtam.
viszont ez mutatja hogy szép lassan belátják hogy hibás volt az alapötlet, így van remény hogy a 9-es egy normális rendszer lesz már megjelenésekor.
-
fordfairlane
veterán
Engem az zavar, hogy egerészés közben folyton előjön véletlenül, és nyilván át lehet ezt is variálni, ki lehet kapcsolni, de a megvalósításon akkor is érződik, hogy ez egy kompromisszumos megoldás. Hogy érintőképernyőn is működjön, meg mutatóeszközzel is ugyanaz a felületi elem. És ami a lényeg, hogy szerintem ez pl. egy eléggé rossz kompromisszumra sikeredett, persze sok mással egyetemben.
-
Igazad van. Amúgy katyvasznak végképp nem nevezhető az tuti,, mert igazán stabil és gyors oprendszer., főleg amióta SSD ről megy szinte szárnyal.Minden a helyén van a maga módján, csak valahogy nem látszik a homogenitás..ÉN teljes áron vettem meg, hogy legyen 2 licenszem. Fiam gépére tettem a 8 at miután lemondtam róla . Ő imádja. ÉN maradtam a 7 nél
-
Oxi
aktív tag
Már rájöttem. A Win 7 kinézete avitt, ósdi. A Win 8 frusztrálóan kényelmetlen. Nem maradt más.
A win kizárólag 1-2 játék és az SLI támogatás miatt maradt. Egyébként semmi más miatt nem látom indokoltnak a használatát. Ez az én véleményem. Mások véleménye, tapasztalata eltérhet az enyémtől. -
Pont elég volt ahhoz ,hogy pár száz ezer user fellázadjon
Elég csak a kommentelők felét megnézned, és láthatod milyen megosztó ez a felület. Gondolom aki leírja ide az ki is próbálja. Hiába írod ide le hogy már pedig jó, ha itt van a gépünkön és nekünk nem az# gghrtz: teljesen igazad van. Én csak a felületről beszélek, semmi másról.A többi szerintem is kóser.Windowsos telefonom van, szerintem szuper és letisztult, jobban szeretem kint a droidot. Arra tökéletes a Win ezen felülete, imádom.
-
Én is Teasütivel értek egyet. Windows nem csak haladóknak készült, hétköznapi usereknek mint ő vagy én. Minek tanuljunk meg billentyűkombókat , mikor erre nem volt szükség Win 8- ig a Win 98 tól? Persze én is ismerek pár bill. kombót de csak a win 3.1 és a 95 miatt.Nem profi felhasználóknak mint ti, de Windowson nevelkedett önjelölt felhasználóknak általában nehezebben kezelhető a win 8 mint a win 7, legalább is a körülöttem történt reakciókból ezt szűrtem le. Van egy barátom, aki össze is veszett majdnem velem, mert 12 rongyért mondtam hogy ne hagyja ki a frissítési lehetőséget a win 7 ről, és tiszta idegbeteg volt utána 2 napig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest