- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs miért foglalkozni az asztallal, majd kap egy start menüt ami a régi egy kicsit modernizált változata lesz amiből majd el lehet érni a Kezdőképernyőt, vagy be lehet majd állítani, hogy melyik jelenjen meg ha arra kattintasz.
Gyakorlatilag Win 8 + Start menü + DX12 + Pár finomhangolás = Windows 9
A Vista -> 7 között a különbség még ennyi sem volt... -
törölt tag
válasz
Szatyor95 #184 üzenetére
Én sem vettem észre de a béta RAM használata kb. ~150 MB-tal kevesebb volt az RTM-hez képest ugyanazon a konfigon ami tudom, hogy ma már semmi, de az akkori 2 GB RAM-os gépemen még észrevehető volt.
A 8-nál meg ha a béta bugos is volt (egyébként eszembe jutott, hogy felraktam VPC-re de akkoriban én is elszörnyedtem tőle) a végleges már nagyon jóra sikerült persze a 8.1 jobb, de ~10 hónap alatt a sima 8-cal sem volt gond utána pedig jött a 8.1 CP, RTM.
Az egyetlen dolog amit sajnálok, hogy a Modern appok nem futnak asztalon ablak módban, meg ez az új start menü is tetszetős és ezt ők is tudják azért jön csak a következő winben...
Kicsit Vista -> 7 esete mint ahogy azt már többen is megemlítették, XP -> Vista órási váltás volt mégis az utóbbi máig mostohagyerekként van kezelve, holott az összesnek (7,8) az az alapja. -
törölt tag
válasz
Szatyor95 #171 üzenetére
8 CP-jéről nem tudok nyilatkozni, de a 8.1 CP-vel semmi gond nem volt pedig sima 8-ra raktam rá és 2-3 hónapig használtam is elsődleges rendszerként.
A W7 bétáját is használtam és tényleg egy jó build volt, de elég sok háttérszolgáltatás hiányzott még belőle, ez később fel is tűnt mert a végleges W7 picivel lassabb volt.
A 8-nál meg elég sok kezelőfelülettel kapcsolatos dolgon változtattak így nem csoda ha a a béta néha lassúcska volt. -
törölt tag
válasz
#32839680 #108 üzenetére
Nem bug hanem feature - How to disable or enable Fast Startup in Windows 8.1
Programindítással sincs gond. -
törölt tag
Sok más dolog sem állítható a telepítéskor csak utólag, szóval ezen kár rágódni.
A charms bar, értesítések kikapcsolhatóak, a közvetlen asztalra bootolás is beállítható.
A kezdőképernyőn is be lehet állítani, hogy ne csempeként hanem ikon nézetben jelenjenek meg az alkalmazások.
Sok jó dolgot hozott a 8/8.1 bár tény hogy mindig van hova fejlődni.@aero2zero: Szerintem egyhamar biztos nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged