- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
- gyorsabb boot: linux még gyorsabb, de nem jelentős SSD-vel 7 vs. 8 boot különbség
- storage spaces: otthonra szvsz nem sokan használják, én sem. Mentésre is van más
- OneDrive integracio: mást használok
- sokkal-sokkal jobb universal search: tudom mit hova rakok
- okosabb task manager: lehet, nekem elég volt w7-é is
- password peek: ööö minek? Sebaj.
- integralt PowerShell: terminál winben? Biztos jó, de otthon ki használja ezeket?
- integralt virusvedelem, sokkal gyorsabb, mint a 7-ben: lehet, de nekem van "saját" AV+host lista
- nativ hipervizor: biztos hasznos, VMware-t használok, nem hiányoltam még
- BitLocker: Truecrypt 100 éve, ehhez talán nincs backdoor, amit mondjuk BL-ről nem biztos, h ki merném jelenteniTabletes rész nem érint, viszont kb. a semmire kifizetni megint a win árát...? Ha a 9 jobb lesz, akkor esetleg, bár amekkora jófejek, w7 upgrade biztos nem lesz...
-
Win+R
de amúgy, jah, nekem is ez volt az első gondolatom, hogy "legutoljára, még benne volt az ipconfig a Win8.1-ben is"
(#44) Teasüti az előbb még "amikor egész életemben a haladó felhasználói felületre szocializálódtam"
na most akkor poweruser vagy, vagy sem?egyébként meg magadat szúrod tökön, ha nem tanulsz meg alap billentyűkombókat, meg a legszükségesebb parancssori parancsokat.
példánknál maradva: ipconfiggal bármely Windowsban előbb lesz meg az IP, mint egerészve. -
Teasüti
nagyúr
Én ebből annyit vettem észre, h kb semmit sem találok meg ami kéne. Egy nyamvadt hálózati kapcsolat állapot kijelzését (ip cím, stb) is negyed óráig keresgéltem benne, mikor a netet babráltam mamámnál. Fele annyi opciót látok a vezérlőpultban, olyan érzésem van, mintha a ma divatos frontend alkalmazásokhoz hasonlóan kötelezővé tették a kezdő nézetet a buta univerzális kapcsolókkal, amikor egész életemben a haladó felhasználói felületre szocializálódtam. Szóval elhiszem neked, h többet tud, csak ezt nagyon jól titkolja a nem beavatott szemek előtt.
Sokkal körülményesebb így, hogy mindent átrendeztek az évtizedes megszokott sémáról egy tök szokatlan, elsőre logikátlan katyvaszra. Sokkal több kattintás árán érem el ugyanazt, mint win7 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest