- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Használtam érintőkijelzős táblagépen (ASUS TF 810C),Windows 8.0-t (rendes 32-bites verzió és nem RT!), és akkor fogalmazódott meg bennem, hogy az asztallal valamilyen reformot kell végrehajtania a Microsoftnak, mivel billentyűzet nélkül nagyon kellemetlen volt az olyan funkciók elérése, amik a gépházból nem volt elérhető. Pozitív példának ott van az Android. Van asztal de az csak arra való, hogy hátteret állítsunk be, minialkalmazásokat helyezzünk ki rá, az ikonokat rendezhessük mappákba. Korlátozottnak hangzik, de mégsem az, mivel az összes beállítás elérhető az érintőkijelzős használatra optimalizált felületen. Innentől kezdve pedig az asztalnál nincs is más irányú elvárás. Az ember teljesnek érzi, mert az is.
-
törölt tag
Pont azért nem volt opció (sőt, a célgép tulajdonságait vizsgálva még maga a rendszer sem választott a felületek közül), hogy hozzászokjanak, és utána vegyék a Surface-t is. Csak ami ment az MS-nek 30 éven keresztül, az most nem jött be.
Ezzel együtt a rendszer nyilván nem rosszabb, mint bármelyik másik Windows, csak a felület miatti elutasítottságra amolyan dinoszaurusz tempóban reagált az MS. Ebben bukott bele először a metroban utazó Sinofsky, majd Ballmer is. -
ViZion
félisten
Valóban érdekes, tekintve, h pár éve Ubuntunál az Unity is mekkora felháborodást és ellenállást váltott ki. Pedig a nagy és dicső OS X mintájára hegesztették át, global menü meg ilyesmik. Viszont "kifelejtették" a lehetőséget, h user a régebbi felületet válassza. Ott is utólag hegesztgették. És ez a w8 előtt volt, nem tudom miért gondolták, h a win userek másabbak és elfogadnak ekkora változtatást egy vállrándítással.
-
gghrtz
őstag
Egyébként annyi igazság van a mondandódban, hogy az ilyen kis hülyeségek miatt rontotta el az MS a "vinnyóc" reputációját, aztán meg már hiába csinálta meg királyra, a "kutyát" nem érdekli kb. Ha a gyerek egyszer megégeti a kezét a tűzben, utána már ódzkodni fog tőle.
Amikor Server 2012-őt virtualizáltam régen, ott már én is kicsit kiadtam a csempére bootoláson.
-
gghrtz
őstag
-
-
törölt tag
Sok más dolog sem állítható a telepítéskor csak utólag, szóval ezen kár rágódni.
A charms bar, értesítések kikapcsolhatóak, a közvetlen asztalra bootolás is beállítható.
A kezdőképernyőn is be lehet állítani, hogy ne csempeként hanem ikon nézetben jelenjenek meg az alkalmazások.
Sok jó dolgot hozott a 8/8.1 bár tény hogy mindig van hova fejlődni.@aero2zero: Szerintem egyhamar biztos nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest