- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
válasz
#85552128 #173 üzenetére
Én a 8-at próbáltam, azzal érte el az MS, hogy 2 évig még csak eszembe se jusson csempézni. Azóta meg ebben segített a 8.1 is, de ez már más. Én nem vettem észre a háttérszolgáltatások hiányát igazából, mivel minden működött rajta amit próbáltam. Meg az RC is gyors volt még, pedig ott már megvolt minden. A 8-nál igaz, hogy sok mindent buheráltak, de én a helyükben azt úgy nem adtam volna ki. Többször láttam kék képernyőt, mint ahányszor bootolt a rendszer (volt, hogy a bootolás legelején halt be.)
-
tDr1v3r
veterán
válasz
#85552128 #127 üzenetére
Na majd kipróbálom, köszi.
(#128) tomtyi: Kategóriáján belül nincs túlárazva. Talán a Mini ha olyan az Intel NUC ill. Gigabyte Brix mellett, de az mind olyan hogy ezereszer inkább ITX alapú custom cuccot vennék helyettük... de ezen kívül a többi mind pariban van a konkurenciáival.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest