- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Döglött Róka #114 üzenetére
server manager volt mar a korabbi variansban is, az tenyleg kb a legjobb dolog.
-
proci985
MODERÁTOR
"multimonitoros felhasználásnál az egyik képernyőről a másikra húzva az egeret a felső 6 pixelnél megakad"
+ az egesz 71.tabletre lehet remek, windows phoneos ismerosok mind imadjak, viszont nekem tobbkijelzos munkaallomasra kene. es a teszt HTPC alapjan aki tervezte, az egesz biztos volt benne, hogy ezekutan csak erintokijelzos desktop marad. ami remek, csak nekem 150+ centi szeles az otthoni screen setupom, azt meg ha lehet inkabb nem nyomogatnam mert kenyelmetlen lenne.
plusz aero kidobasanal is azt ereztem, hogy ok, csokkentik a GPU terheleset amivel mobil eszkozoknel a fogyasztason lehet nyerni. ami viszont egy munkaallomasnal nem tudom hol erdekes.
az egeszben az a vicc, hogy biztos voltak usability tesztek, es hacsak nem valami total elszurt metodikaval neztek fel kellett volna tunni, hogy ez igy ebben a formaban desktopon nem idealis. erintos laptopok joreszere lehet igen, de arra meg vannak projekciok, hogy mekkora lesz az user adaptation. bar lehet siman csak arra szamitottak, hogy mindenki vesz egy windowsos telefont/tabletet, es onnantol desktopon is egyszerubb lesz a valtas.
gghrtz: ja, server2012onel a csempere bootolast nem tudom hogy gondoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest