- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is a tudását firtatom, mint írtam az ok. De úgy gondolom hogy például egy informatikus tudjon már összerakni egy alap asztali gépet, esetleg ismerje már meg melyik hardver elem melyik, mert ő meg tudja hogy ezek mire jók, csak nem tudja melyik az.
Szóval ez átvitt értelemben a Windowsos felhasználókra akart utalni . hogy ki mit akar megtanulni, meg hogy kell e neki .
-
válasz
#32839680 #223 üzenetére
Az még hagyján de gondolj bele , hogy nálunk az informatikusok( egy elég menő cég vagyunk a kereskedelemben, dohányiparban, van pénz is bőven mindenre ) van olyan informatikus, aki Nem tud összerakni egy gépet, mert nem tanították neki a hardverszerelést.Amúgy eléggé ügyes a srác, megold szinte bármit a cégnél , ami szoftveresen adódó gond.Karácsonyi partyn, félig részegen beszélgettünk erről. Mondom neki hogy én zx spectrumon kezdtem, semmi közöm az informatikához szoftver szinten , de simán összeszerelek bármit.
-
válasz
King Unique #129 üzenetére
Igazad is lehetne, de elfelejted hogy a legtöbb hétköznapi, nem prohardver senior meg őstag számára a Win egy segédeszköz, ami kiszolgálja az igényeit, semmivel sem több. Megtanulja belőle azt, amire szüksége van ,de nem akar többet, meg nem is kell többet, ha el éri vele a célját. Kb Mint neked a kanál , hogy megedd a levest és élvezd az ízét.. Pont úgy ahogy leírtad a felsorolásban a folyamatot. Például apósom 56 éves, és nem azt mondja hogy elindítja a gépet, vagy a windowst, hanem bekapcsolja a Skypet ( testvérével beszél).
Minket, kicsit előrébb tartó Pc usereket érdekel a Win és foglalkozunk vele. De szerintem ( TIPP: 10 ből 5 ember ) az első kategóriába tartozik.A billentyű kombinációkról: meg én 10 éve elvagyok nélküle és mindent megcsinálok a Windowson tök egyszerűen. egérrel, mert tudom mi hol van ,hol található.
Amúgy teljesen igazad van, abba amit leírtál, csak hát ugye attól függ kinek a szemszögéből. ( Milyen típusú felhasználó). -
Igazad van. Amúgy katyvasznak végképp nem nevezhető az tuti,, mert igazán stabil és gyors oprendszer., főleg amióta SSD ről megy szinte szárnyal.Minden a helyén van a maga módján, csak valahogy nem látszik a homogenitás..ÉN teljes áron vettem meg, hogy legyen 2 licenszem. Fiam gépére tettem a 8 at miután lemondtam róla . Ő imádja. ÉN maradtam a 7 nél
-
Pont elég volt ahhoz ,hogy pár száz ezer user fellázadjon
Elég csak a kommentelők felét megnézned, és láthatod milyen megosztó ez a felület. Gondolom aki leírja ide az ki is próbálja. Hiába írod ide le hogy már pedig jó, ha itt van a gépünkön és nekünk nem az# gghrtz: teljesen igazad van. Én csak a felületről beszélek, semmi másról.A többi szerintem is kóser.Windowsos telefonom van, szerintem szuper és letisztult, jobban szeretem kint a droidot. Arra tökéletes a Win ezen felülete, imádom.
-
Van egy felület amit megszerettünk és megtanultunk úgy ahogy használni évek alatt, kb 4-5 oprendszeren át.Egyszerűen megszoktuk.Ez a védjegye és a neve , nem pedig "csempe" ( Tile 8)
Win 98 ról simán odaültethetnék valakit WIn 7 elé, nem ijedne meg, tudná használni és kezelni. Nem volt az egyes verziók között ilyen drasztikus átalakítás, csak kiadásról kiadásra szebb lett és jobb, de alapvetően ugyan úgy tudtad használni.És ez szerintem jó dolog, meg gondolom pár ezer user szerint is, mert különben nem jött volna vissza a régi felület a frissítéssel.( lehet jönni azzal , hogy lusták tanulni meg ilyenek. Eddig nem kellett egyszer sem, aki hétköznapi userként használta.
Amúgy én nem fikáztam sem a teljesítményét, sem a gyorsaságát soha, nem is szaroztam. Én elfogadom azok véleményét, akik azt mondják hogy jobb.Gondolom az új Directx miatt is jön az új Win , meg az új API miatt. Ez az értelme az új Oprendszernek, semmi más, Pénzt akarnak vele keresni, mert az új API és a DirectX majd csak win 8 és az fölötti oprendszert fog támogatni teljes körűen. ( Az API biztos) Magyarul aki játszik az rá lesz kényszerítve a váltásra Win 8 ra vagy 9 re.
-
Minden elérhető, csak nehezebben megtalálható annak , aki a régi felülethez szokott.(Ami szerintem egy jól felépített és praktikus felület volt, erre nevelt és tanított minket a Micro éveken át, hogy ezt használjuk és szokjuk meg.). Amúgy valamivel tényleg gyorsabb és jó a vírusvédelme is., valamint biztos sok olyan dolgot tud, amit én nem tudok
-
Én is Teasütivel értek egyet. Windows nem csak haladóknak készült, hétköznapi usereknek mint ő vagy én. Minek tanuljunk meg billentyűkombókat , mikor erre nem volt szükség Win 8- ig a Win 98 tól? Persze én is ismerek pár bill. kombót de csak a win 3.1 és a 95 miatt.Nem profi felhasználóknak mint ti, de Windowson nevelkedett önjelölt felhasználóknak általában nehezebben kezelhető a win 8 mint a win 7, legalább is a körülöttem történt reakciókból ezt szűrtem le. Van egy barátom, aki össze is veszett majdnem velem, mert 12 rongyért mondtam hogy ne hagyja ki a frissítési lehetőséget a win 7 ről, és tiszta idegbeteg volt utána 2 napig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest