- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
Nem az ízlésre gondoltam, mert az mindenkinek a magánügye, hanem, hogy ha kitalálnak valamit, akkor kukába vágják a régit, és ráerőszakolják az újat a népre. Persze érthető, mert, ha nem így lenne és választási lehetőség lenne, akkor csak akkor választanák az újdonságot, ha az tényleg jobb, vagy szebb, tehát jobbat kéne alkotniuk, nem csak mást. Ott van pl a linux. Csak ablakkezelőből vagy száz van, és ezek szinte mind agyonkonfigurálhatóak, ahogy tetszik. Botrány volt, amikor kijött az unity? Nem mert egy perc alatt vissza lehetett állítani a régire.
Az meg szégyen, hogy nem lehet rendes tiling window manager megoldást találni win alá és balfa..kodni kell az ablakkeretekkel, hogy lássak is valamit, ha kettőnél több ablak van. Ráadásul a win 8-as ablakkeret majd 3mm!
Na most jól kipuffogtam magam.
-
Dtomka
veterán
Így van, ezt kellet volna tenni, de a régi kinézet rengeteg programmal (fentebb én is említettem 1et) visszaállítható. Annyi sok sza..rt telepít mindenki a gépére, 1 ilyen kis 1xű segédprogram miatt egy modern op rendszert kihagyni, kár szerintem.
Szerintem, többféle változat lesz, és aki asztalira szeretné, az majd azt veszi meg!
-
King Unique
titán
Ezen így utólag kár mélázni Win8 kapcsán, a Win9-ben meg szerintem nem lesz választható telepítő, hanem desktop gépekre ez az egységes "dektoposított" verzió lesz.
Ha választható is lenne, akkor előtelepített gépeknél mi van, ha másik felület is kell a vásárlónak, akkor reinstall, vmi? Illetve ott az átlag user esete, aki jobb esetben megkér vkit, de normál esetben nem tud oprendszert telepíteni és értelmezni a felajánlott választási lehetőségeket, ha félrekattint, akkor meg utólag problémázik...
Illetve "hagyományos" helyett pontosabb lenne a "desktop only" kifejezés, mert hagyományos asztal ott volt eddig is 8-ban. -
tDr1v3r
veterán
Nekem egy éve van, csak a boot gyorsabb ha leállítom a gépet, de mivel mindig sleep-ben van ezért nem szoktam kihasználni különösen. Más nem gyorsabb, cserébe van egy marhajó explorer és pici berhelés és költekezés után (aero plugin + RP téma, Start8) kiválóan használható számomra.
De a SecuROM-os védelemmel ellátott játékok (GTA IV + DLC-k pl.) nem mennek. Túlélhető kompromisszum részemről.
Az OS X Yosemite meg remélhetőleg szakít és akkora konkurenciája lesz a W9-nek hogy az MS kénytelen lesz sok feature-t (exposé, spaces, scriptelhetőség) lemásolni a rendszeréhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest