- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Döglött Róka #312 üzenetére
Lehet merész húzás volt, de azt nem lehet ráfogni, h használhatatlan, illetve megszokni is meg lehet, ha vki akarja és szán rá kis időt, aki nem, az meg nem...
Illetve ott van rakás free start menü alternatíva...pl. ez a Classic Shell se új keletű, egyesek már Win7 idején is használták, mivel annak start menüje se felelt meg az igényeiknek, nem olyan volt, mint az XP féle... -
Dtomka
veterán
válasz
Döglött Róka #312 üzenetére
"megbaratkoztam vele."
Itt a lényeg. Szántál rá időt...gondolom! -
attila9988
őstag
válasz
Döglött Róka #283 üzenetére
Leírtam én neked hogy miről van szó nem? Már réges rég kint van a windows 8. És a részesedése mégis a béka segge alatt van, a hatalmas reklám kampány ellenére is, ami tartalmazott óriási leárazást is..... mit jelent ez számodra?
Vagy gondolod hogy én olyan befolyásos ember vagyok hogy elgáncsoltam az ms -t a világpiacon csak mert nekem nem tetszett a windows 8?
-
virkir
veterán
válasz
Döglött Róka #275 üzenetére
Az ne zavarjon, hogy abban az egy hozzászólásban ötször annyi releváns információ van mint a te itt elkövetett nyolcadban.
-
Diopapa
addikt
válasz
Döglött Róka #199 üzenetére
Legalább nem trollkodás.
-
Diopapa
addikt
válasz
Döglött Róka #179 üzenetére
Napi trollunk mondatát hallottuk kedves nézőink...
Nyilván az sem zavarna, ha a munkahelyed az íróasztalod ahol dolgozol egy ipartelep közepén lenne egy cementgyárban. Mit érdekel téged, hiszen az íróasztal meg a számítógép ott van. Az egy dolog, hogy böszme vastag kerete lett minden ablaknak, az egy másik, hogy olyan szögletes minden ablak, hogy elvágja az ujjam, de azt az okádék kék/türkiz/khaki/lila stb default színvilágot aki oda megálmodta, az biztos hogy ízlésficamos...
-
gghrtz
őstag
válasz
Döglött Róka #179 üzenetére
Nekem ez a flat design sokkal jobban bejön. Semmi csicsa. Pörfikt.
-
Diopapa
addikt
válasz
Döglött Róka #113 üzenetére
"Hihetetlen, hogy bizonyos emberek 2 ev utan meg mindig a szaracsempenel tartanak"
Ugyan olyan szar a csepme mint 2 éve. Miért vagy meglepődve?
-
gghrtz
őstag
válasz
Döglött Róka #114 üzenetére
+1
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Döglött Róka #114 üzenetére
server manager volt mar a korabbi variansban is, az tenyleg kb a legjobb dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest