- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
Nem az ízlésre gondoltam, mert az mindenkinek a magánügye, hanem, hogy ha kitalálnak valamit, akkor kukába vágják a régit, és ráerőszakolják az újat a népre. Persze érthető, mert, ha nem így lenne és választási lehetőség lenne, akkor csak akkor választanák az újdonságot, ha az tényleg jobb, vagy szebb, tehát jobbat kéne alkotniuk, nem csak mást. Ott van pl a linux. Csak ablakkezelőből vagy száz van, és ezek szinte mind agyonkonfigurálhatóak, ahogy tetszik. Botrány volt, amikor kijött az unity? Nem mert egy perc alatt vissza lehetett állítani a régire.
Az meg szégyen, hogy nem lehet rendes tiling window manager megoldást találni win alá és balfa..kodni kell az ablakkeretekkel, hogy lássak is valamit, ha kettőnél több ablak van. Ráadásul a win 8-as ablakkeret majd 3mm!
Na most jól kipuffogtam magam.
-
Psych0
őstag
Nekem nem tetszik, hogy új windowsnál nem elérhetőek a régi ablakstílusok. Nagyon tetszett az aero felület, erre kaptam az egyszínű vastag keretet. Ha nem tetszik, használhatom a windows 95 stílusát. Meddig tartana betenni a lehetőséget, hogy kiválaszthassam a számomra tetszetős dizájnt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest