- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trebrona #170740 üzenetére
Nem gondoltam (teljesen) komolyan a kérdésemet, de ha már válaszoltál, akkor az általad linkelt térkép mit mutat a Digi esetében? Más szolgáltatóknál a lefedettségi térképen meg tudom nézni külön-külön a 3G, az LTE, meg az 5G lefedettséget
A Diginél hol tudom ezt megnézni?
-
Csabex
őstag
válasz
trebrona #170740 üzenetére
Szerintem nem ment át neked a lényeg abból a pár szóból
Szarkazmus felsőfokon, de ott volt a smiley a végén, szóval...
Másik dolog:
Ezt a "bosion" márkát ismeri valaki? Jó vétel lehet ez szerintetek? Van valami "kupon" amivel esetleg vámtalanítani, vagy enyhíteni lehet a díját?
-
bul07
nagyúr
válasz
trebrona #169065 üzenetére
Amit linkeltem az is élesé teszi a késeket, csak közben rendesen forgácsolja a kés anyagát
És ez drága kés esetén nem igazán kívánatosDe nekünk nincs drága késünk így nekünk tökéletes
Amúgy én még rosegal 5$ időszakában vettem 0.72$-ért ([link])
Aki használ NoScript kiegészítőt nem vett olyat észre hogy blokkolja a BG és most hogy megnyitottam rosegal oldal normális betöltődését
-
DeFranco
nagyúr
válasz
trebrona #160234 üzenetére
amúgy igen. két dolog van amivel bármikor bármilyen konzervet ki tudtam eddig nyitni, az egyik az mh kanálgép, a másik a filléres praktikeres "svájci" bicska konzervnyitója.
gondolom az ergonómia és a stabilitás adja de bármilyen tekerős megoldásnál hatékonyabbak.
a régi lapra hajtható mini konzervnyitó jön ezek után közvetlenül.
-
izisz
senior tag
válasz
trebrona #150451 üzenetére
Ok, készséggel elhiszem, hogy nálad törölték. Nálam nem -> kivonat az akkori live chat-ből Pre-order státuszú terméket vettem a kínai ünnep alatt!
Van ilyen meg olyan példa is ezek szerint... nem veszünk össze.
Kizárt, hogy 4 perc alatt tőlük átfutott a rendelés a "raktárba" (olyan termékre, ami csak 2 hét múlva lett volna esedékes), ahol rögtön az én kis szirszarom egyből le is gyártották, be is csomagolták és az első biciklisfutár már be is dobta a helyi postáskiasszonynak -
BB9000
senior tag
válasz
trebrona #139973 üzenetére
Sajnos amit én rendeltem ugyanakkor, mint te, az még félúton sincs.
Track info -
-
Beni2360
félisten
válasz
trebrona #126726 üzenetére
Hát egy kicsit lecsúsztál róla.Kuponokkal vettem. Hátha keress rá.
-
dudikpal
senior tag
válasz
trebrona #113796 üzenetére
Köszi szépen
Legalább megtudtam, hogy nem ény vagyok a hülye, hanem az eszköz nem jó. Bedugásnál rányomok, hogy mikeyt csatlakoztattam, utána fel is dobja, hogy az eszköz nem ismerhető fel.(#113799) kcsa: Egen, figyelmetlen voltam, még jó hogy nem rég uppoltam itthon mindent droid6ra
-
-
kelly416
veterán
válasz
trebrona #86104 üzenetére
Oh, köszi. Lehet, még jól is jön majd egy-két év múlva...
dugesz77:
Majd keresgélek, köszi. Ez azért meglepő, mert egy xperia-n láttam a minap egyet, éppen vizsgázott (gondolom ezért hívta fel magára a figyelmemet), de nem rosszul, nagyon szépen vette a méterről csempére feladatot. Viszont az a jútyúkos videjó sem rossz. Köszi még egyszer. -
dugesz77
őstag
válasz
trebrona #82115 üzenetére
2011-nél kihúzott koronával a felső gombbal lehet a felső 1/10 mutatót 0-ra állítani. Az alsó gombbal az alsó másodperc jelzőt pötyögtetni ha csak az nem pontos de folyamatosan nyomva a gombot meg gyors tekéssel lehet a bal oldali perc mutató is így 0-ra állítani.
(#82119) *Ropi* ha előrébb van tehát 1 percről indul akkor folyamatosan nyomd az alsó gombot ,mert akkor majdnem egy teljes kőrt át kell tekernek,hogy nullázd.
Különben szép kis óra, gratulálok hozzá -
*Ropi*
félisten
válasz
trebrona #82115 üzenetére
Köszönöm, 99%-ban sikerült.
Azt nem tudod, hogy a baloldali percmutató hogyan állítható (1 percről indul.)?
(#82108) petipetya: Köszönöm, eszembe jutott de csak később, ezért linkeltem nekik a saját oldalamról is.
(#82107) FingR86: Köszönöm - így, hogy sikerült beállítani a stoppert egész használható, szóval megtartom mert ebben az esetben felesleges energiapocsékolás lefutni a garanciáztatós kört.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #81079 üzenetére
Ez nagyon ugy nezem az lesz.
Amugy szivesen, sokminden van HG-n ami itthon aranyáron vagy egyaltalan nem beszerezheto.
zebede: Ennek a nagyobb változata például: [link] A többivel az a baj hogy már vámhatár felett van szóval extra sarc várható. Ezek használhatóak, kezdőknek valók, talán a AIO Pro kit a 2300as akkuval és 4ml-es kazánnal belefér (kezdőnek) de a mellé még kell pótkazánt is venni, egy 5ös pakkot. Aztán ha bejon neki akkor venni drágábbat, mégjobbat, mégnagyobbgőzfelhőcsinálósat, ez meg marad tartalék eszköznek, az mindig jóljön.
Amit linkeltél se rossz emlékeim szerint és az ára is korrektnek tunik.
Pótkazán itt van hozzá: [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #81077 üzenetére
HeavenGifts-ben még nem csalódtam, azt preferalom FT helyett. Amugy 15.59 ugyanaz a szett amit FT-n linkeltél.
Az 5ös szett - általad valasztott ellenallasu - kazán bele pedig 7,49$. Mondjuk csak 0,6Ω és 1Ω van EGO Aio-hoz, ezert kell olvasni a leirast.
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
trebrona #75304 üzenetére
Aktuális volt már a pendrive is, egy Kingmax nevűt használok évek óta, 4 GB-os, a madaras áruházból, már reszkettem, hogy mikor mondja be az unalmast. Az sem volt mindegy, hogy így nem lóg ki a telefonból valami hosszú (néha a kisebb a célszerűbb
) Az Eaget a réginél biztos jobb, még akkor is, ha nem hozza az ígért sebességet, amit majd ma délután megnézek a melóban. Nekem nincs több pendrive-om, billentyűzetet meg egeret sem jutott még eszembe a telefonra csatlakoztatni. Az pedig majd kiderül, hogy meddig bírja.
Egyebekben imádom, amikor utólag próbáljátok elvenni az ember kedvét, bezzeg, amikor kérdeztem ezzel kapcsolatban, akkor nem volt reakció...
Pedig azzal a GB-s Mixza-val nagyon szemeztem...
Ja, a memóriakártyák nekem rendes, leragasztott borítékban jöttek, gondosan ráírva, hogy mi van benne, ahogy már többször tapasztaltuk.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
trebrona #75307 üzenetére
Mint mikor kollégámmal vettünk ilyen adaptert (nekem, akkor már volt egy OTG-s Kingston pendriveom), kb. fél hét nem telt el megérkezés után és jött elkérni a pendriveot, hogy ugyan adjam már kölcsön a pendriveom, mondom adapter? Elhagyta... Az enyém pedig egyszer volt kivéve a tartójából, ott lóg a pendrivejaim mellett a karikán.
Egy pendriveot nehezebb elhagyni főleg, ha rendszeresen használod és mindig nálad van, akkor én a pendriveot javaslom azért, mert ezt az adaptert tényleg nem nehéz elhagyni, ha valaki egy kicsit szétszórt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest