- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Google Home-ba integrálva próbáltad chromecast funkcióval?
Ha csak Mirascreen kell, próbáld ezzel a roppant egyszerű kis appal: CastScreen
Igaz, hangot nem viszi át, de a kép/video átvitel sokkal stabilabb, mint a telón lévő alap tükrözés. -
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
Csak ezt és mást semmit!
Én idén szereltem fel, olyat fog, hogy ketten erővel kell lefeszgetnetek, ha meggondolod magad.
A tépőzáron levő kétoldalas ragasztó meg olyan, amit kereskedelmi forgalomban én még nem láttam/használtam (van itthon pár fajta pedig, Tesa, 3M stb). Szóval, azt te a kasztniról szintén nem tudom, mivel fogod leszedni egyszer, ha le akarnád.
Baromira megéri az árát! -
Czimby
addikt
Ez teljesen jó, a jobbfajta hegyekkel, tartóval.
Egyébként is a forrasztás nagyrészt a forrasztó ónon múlik,
abból szerezz be valami jófélét és boldogság.
Én ugyanúgy forrasztok ezekkel a filléres kinai vackokkal mint a félmillás Metcal-al,
ugyanazt az anyagot használom persze.
Ezek is már tudják tartani a beállított hőfokot, a többi meg a kézügyességen múlik. -
FingR86
őstag
Nekem banggood rol van mustool 60w-os, nagyon szeretem. Már nem forgalmazza a banggood, da valószínűleg csak rá nyomták a saját logót mert egyébként tökre ugyanez.
MT223 110/220V 60W Adjustable Temperature Electric Soldering Iron Kit
https://a.aliexpress.com/_msvdjWk -
Czimby
addikt
-
Igen. De nekem az is bajom volt vele, h szorult az aljzatban (micro) es emiatt barmilyen masik kabel lotyogott. Ugyhogy en le is tettem az ugreenrol.
Mielott nekem esnenek az ugreen fanok, egyik masik kabellel sem volt h annyira felforrosodott, h alig tudjam megfogni.(tudom az osszes tobbi kabelem a szar, mert biztos fel ampert tudnak csak) -
Beni2360
félisten
Hát ha nagy energiával töltünk valamit akkor igen melegszik a töltő és az aksi is.
A töltő melegedése függ a minőségétől, vagyis nagyobb teljesítményű kevésbé melegszik.
Az aksi nálam is állandóan egész meleg de ez normális mivel dolgozik.
A kábelvég meg melegedhet az aksitól át vett melegtől meg gyenge érintkezéskor. -
Laci.M
senior tag
Én a Type-C kábelre szavazok, azt nehezebb elhagyni, ráadásul jövőtállóbb, már minden új telón az van, pár év és lecserélődnek majd a kábelek. Én kb 2000 Ft-ért vettem annó mindenhova (melóhely, kocsi, barátnőm, tartalékba, rövid, hosszú), azóta nincs ilyen problémám.
Én a Ugreen "cipőfűzős" kivitelét javaslom, az tűnik a legjobbnak.
(van/volt kb 4 átalakítóm, de már mind eltűnt)
-
-
kovisoft
őstag
Ha megfelel a szélvédőre való, akkor pl. windshield repair kit (lejjebb görgetve vannak ilyen tubusos-injekciós tűs készletek).
-
trebrona
nagyúr
white edge liquid tempered glass
Én személy szerint nem használnám.
-
törölt tag
Nézd, én elhasználtam már vagy 4 pár fos kínait, két ATU-t, ami olcsó volt és kurvajó, csak sajnos nem lehet már kapni.
Több autóm van, így van benne tapasztalatom. Osramok vannak fent, ami annyiban jó, hogy nagy a fénye, felteszed, cserébe örök élet kb. Bármi gondod van (nekem nem volt) a Lumenetes csapat cserél, szó nélkül. Itt megtalálod a tulajt Reléguru néven, ha valami gond lenne.
Meg van egy rohadt jó asszem lengyel márka, ez teherautómon van, már 300.000! km-t futott vele, tökéletes, brutál fénnyel. Viszont az sem olcsó. Itthon is kapható, a ködlámpa helyére tettem. Keress rá, több bolt is forgalmazza.
Azt javaslom ne kínait tegyél fel, behalnak a vezérlői, kiégnek a ledek, stb. Egy ismerősöm itthon már a harmadikat vette ugyanazon kínaiból, esküszik rá, hogy csak az ő példányai voltak szarok, valamelyik csak jó lesz
Persze ki lehet fogni, de én azt vallom a sok szar után, legyen egy NSCC vagy Osram, aztán nem kell aggódni hogy zárlatos lesz, villog, megdöglik. Beteszed, mőködik, heló.
-
p.t.r
aktív tag
Nekem most ez a cucc van fent a kocsin. Nincs benne LR00 jelzés E viszont van, de nem érdekel, rendőr úgysem fog lefeküdni. Két drága, autósboltban vásárolt szett ment már tönkre, úgy döntöttem, olcsóbbat teszek fel. Vezérlésem volt az előző tönkrementből, kell, mert ebben nincs. A fénye brutál jó, aluminium ház.
-
Degeczi
nagyúr
OSRAM-nak is hulladék a vezérlője sajnos, de maga a LED-es lámpa elképesztően jó - és ez lenne az elsődleges, hiszen biztonsági eszközről van szó, h téged idejében észrevegyenek: még jobban, mintha tompított fényszórót használnál (míg az olcsó sokledes kínai csodák csak a helyzetjelzőt helyettesíthetnék, azok nem nappali fények)
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest