Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Sungoo #176930 üzenetére
De jó, hogy valaki meg is értette amit írtam.
Most három csomagom van az országban:
indult MO-ra érkezett
március 17 - április 24
április 3 - április 28
április 15 - április 24
A már megérkezettek:
április 14 - április 22
április 14 - április 21
március 13 - április 5
március 12 - március 21
Van hosszabb is köztük, 2 db 20 napot meghaladó és egyetlen 30 napot meghaladó. Nincs 30 $-os DPD meg hasonlók. -
123xyz
aktív tag
válasz
Sungoo #175374 üzenetére
Tegnapi rendelést mára feldolgozták, de spanyol helyett nekem is FR az indulás helye
#175390 Sanyesz
Köszi, hajnalban meg is érkezett a levél. Egész gyors volt így, hogy 1 nap sem telt el a rendeléstől számítva. Alin jelenleg az szerepel, hogy 2-5 nap alatt meg kéne érkeznie a csomagnak, bizakodó vagyok -
123xyz
aktív tag
válasz
Sungoo #175374 üzenetére
Végül is francia raktár is van a termék adatlapján, szóval lehet a spanyol kifogyott, ezért kapod onnan. Sokat tán nem számít, én is csak azért a spanyolt néztem, mert pár centtel olcsóbb a szállítás
Viszont valóban elgondolkodtató, hogy mennyivel drágább a kínaihoz képest, főleg ha nem is küldik olyan gyorsan...
Találtam még egy másik store-t amúgy, az csak kb 80%-os értékelésű, ott volt cseh raktár is, amire 4-10 napot írtak, azonban a termék maga több, mint 50$, annyit meg nem ér
-
smithsys
aktív tag
válasz
Sungoo #172341 üzenetére
Bocs Sungoo, Neked még nem válaszoltam.
Köszi a linket, éppen tőle vásároltam a cuccot. Ahogy írtam, vívtam egy kicsit vele hogy küldjön egy pótakksit, amire az volt a válasza hogy "alkatrészeket nem ad el külön", ami ugye alapvetően botorság, de feleslegesnek tartottam a további szócséplést.
Igen, a Makita valóban komolyabb márka, de ami tud 60Nm nyomatékot illetve ütvefúrást azt sajnos nem kapom meg ennyiért.
Egyébként nagyon jól használható kis szerszám ez, teljesen elégedett vagyok vele. -
Beni2360
félisten
válasz
Sungoo #165341 üzenetére
Én a végén itthonról vettem mert napi szine 1-2 db-ra kellett (vizes) és egy egyszerű asztalra helyezhető lett. Mert vannak fali ami már napi több db-nál jöhet szóba. De már ott tartunk, hogy alulról feltekerjük és a kupakkal lezárva úgy marad. A présnél is kell a kupak mert kirúgja magát. vastagabb fajtánál már karos kell mindenképpen.
-
DJGABI
addikt
válasz
Sungoo #153060 üzenetére
Banggood
Redmi 7A 2/32G 87.39$ BG8R7A2
Redmi 7A 2/16G 77.99$ BG87A16
Redmi 7 3/64G 126.39$ BG8R764
Redmi Note 7, 3/32GB 134,91 $ BGHU277
Redmi Note 7 4/128GB 183.81$ BG8N7128
Redmi Note 7 4/64GB 162.99$ BG8RN4
Mi9T, 6/64GB 309,99 $ BGHU279
Mi9, 6/128GB 389,99 $ BGHU276
Mi9, 6/64GB 355,95 $ BGHU275Gearbest
Redmi Note 7 3/32gb rose red 139,99$ kupon nélkül
Redmi Note 7 4/64GB (rose red) 169,99 $ GBN7464RED
Mi 9 , 6/128GB GBM9128BLACK 385,99 $
Mi 9T, 6/1289GB GBMI9T800 304,99 $
Mi 9, 6/128GB (kék) GBM9128BLUE 389,99 $
Mi 9 SE, 6/128GB (fekete) M9SE128BLACK 279,99 $nekem lekopogom múlt hónapban bg-ről 26k-s drón meg hozzá 12k-s táv gond nélkül megjött eu prio-val, 2,5 hét alatt
-
Studi
veterán
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Sungoo #151761 üzenetére
Természetesen EU-n belül is van vám és áfa, a vámtételek egységesek, mert EU, annyi az előny, hogy nem a világbajnok magyar áfát kell megfizetni, hanem az eladó ország szerintit.
Az EU priority küldemények előnye épp az, hogy garantáltan EU raktárból küldik, így nem esik át vámeljáráson, nem szabnak ki rá plusz költséget jelentő adókat. De ezek a termékek is vagy harmadik országból kerültek az EU-ba és megfizették már a vámtételeket, vagy EU-n belül keletkeztek. Az áfa pedig szintén zenész, de az eladó országa szerinti ráták az érvényesek. -
zolikaDB
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Sungoo #145609 üzenetére
Több darab mukodik ismerősöknél, jó cucc. Én most Wavefun Flex 2 -t rendeltem 14$-ért mert a Tronsmartomban az egyik akku meghalt igy csak 3 órát tud már...lesz abból egy BT speaker igy... Flex Pro lenne az igazi quick charge miatt de abbol ki vannak fogyva.
-
Almos
aktív tag
válasz
Sungoo #142928 üzenetére
Esetleg tud valaki ajánlani hasonló órát, amivel jók a tapasztalatok?
Amire kellene:
- fürdőszobában mutassa az időt,
- lássam a páratartalmat rajta,
- legyen jó a betekintési szöge,
- nem baj ha 220-as kábeles, mert van közel konnektor, bár ha elemes, azt talán elegánsabb (kérdés meddig bírja elemről, nem szeretnék hetente elemet cserélni) -
joergie
őstag
válasz
Sungoo #142244 üzenetére
BUÉK
Én ilyen baseus-t vettem 11.11-akcióban 10 dodóért joybuyról. 15 wattos (9V 1.67A), QC töltővel meghajtva. samu S7-est elég gyorsan tölti, elvileg a teló tudja a 15w-ot.
Amikor tölt, egy kis zöld led jelzi, hogy üzemel. -
tupacamaru
veterán
válasz
Sungoo #142244 üzenetére
Nekünk van egy BlitzWolf 5W-os és egy Ugreen 10W-os, a Ugreen-t azért vettük mert integrált kébele van, praktikusabbnak tűnik.
-
beg
veterán
válasz
Sungoo #139843 üzenetére
Minden kínában készül, ami nem az hamisítvány.
Viszont egy előnye van a hazai nyalogatósműanyag beszerzésnek, hogy jó eséllyel ezeket bevizsgálták (főleg decathlon és társai) nébih/antsz akármicsoda intézetekben forgalomba helyezés előtt és/vagy közben. Tehát nagyobb esélyed van nyálra nem mérgező kulacsot venni itthon mint külföldről, bár ennek valójában már nagyon kevés esélye van, kínában is tigrisek elé vetik a selejtet gyártókat (lásd melamin botrány) -
gyulazsolti
senior tag
-
dugesz77
őstag
válasz
Sungoo #137543 üzenetére
Nekem eddig semmi problémám nem volt velük. 17 rendelésből mind megjött igaz nem túl drága dolgok (70$ volt eddig a legdrágább) . Szokásos 3-4 hétre jött eddig minden egy refund volt téves rendelés miatt azt is hamar intézték, pontokat visszaadták. Nem új cég tizen x éve tolják ebay/alin csak kinőtték ezt és csináltak külön áruházat. Társoldala a Cafago azzal is jó tapasztalataim vannak eddig.
-
Beni2360
félisten
válasz
Sungoo #136521 üzenetére
Hát nekem már nagyon régen évek óta van kártya csatolva és nem utalta tovább. Hiszen azon keresztül fizetek nap nap után.
Valamit igényelni vagy állítani kellett volna és minden felszólítás nélkül onnan kezdte levonni a befizetéseket.De már a múlt. És az elodó által kezdeményezett paypalra való kifizetés az Ali megkerülése végett van.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Sungoo #131868 üzenetére
Simán leváltom az SE-t (szinte) bármi más ("normális") telefonra. Külsőre tetszik, de nem lettünk haverok egymással.
w.miki
Nem feltétlen kicsi telefont "keresek", csak eddig ami megtetszett, az ilyen kicsi volt.Ghard
A Sony-kkal én is szemezgetek, jónak tűnnek, és tetszik is külsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest