Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
Ciccuka #187411 üzenetére
Bocsi, de ehhez még kell egy akku, így nem tud vele ponthegeszteni. Ez csak az elektronika.
Inkább valami [ilyesmit] javasolnék, ha elég a 0,15mm-es nikkelszalag.
-
domerator
veterán
Aliexpress nálatok jól működik? Nálam vagy 3 hete egy csomó oldal "maintenance"-re fut. A Choice minden oldala ezt csinálja, de a SuperDeals is, meg amúgy random az egész ali.
Be vagyok jelentkezve. Próbáltam vendégként de ott tele van az új embereknek szóló akciókkal, szinte csak az van.... mondjuk az működik rendesen. -
-
domerator
veterán
válasz
Beni2360 #183055 üzenetére
Hátul a kijelző alatt a peremen egy csavar, a kijelzőt bajonettzár tartja, picit kitekerés irányba fordítva lejön, utána a felső burkolat felső fele lejön. Akkuhoz a nyél alján a matrica alatt pár csavar eltávolításával lehet férni.
Lehet hogy nem is jelzi a töltés végét?Amúgy könnyű kis szerkezet, sajnos rázza a házat is, ha leteszed az asztalra kijelzővel lefele és jól odanyomod, hogy ne táncoljon, akkor látszik, hogy kb 2mm-rel nagyobb a fej kitérése rezgés közben.
A két nagyobba ragasztottam plusz súlyt, azok rendesebben ütnek -
domerator
veterán
válasz
ztibor #183034 üzenetére
Állapotjelentés a 6e Ft-os masszázspisztolyról. Ma hozta a futár, nem kapcsolt be, most raktam kb. 20 percre egy 2,4A-es 5V-os töltőre, utána elindult, szépen veszi a fokozatokat egészen 22-ig. A papírjába is az van írva, hogy első-második alkalommal legalább 3 órát tölteni kell. A műanyag ház sajna nem valami szorosan illesztett, szóval morog rendesen, de majd szétszedem és kitömítem, ragasztom, stb.
Nem ez az első masszázspisztolyom, rendeltem már többfélét, ahogy épp akcióban volt. Sajnos az a meggyőződésem, hogy a "minőségellenőrzés" során valamilyen szinten hibás kütyüket akciózzák le. Van egy olyan, ami kis méretű, szintén elektronikus és időnként gondol egyet és felugrik a max. fordulatra... hibás. Van egy ugyanilyen kék ledsoros, az soha nem töltődik fel teljesen, az összes kék led világít, de a piros köranimáció nem áll le... hibás. Van két nagy, mechanikus nyomógombos, azok szerintem akku hibásak voltak, mert nagyon kevés ideig bírták, na azokban akkut cseréltem 2000mAh-ra, azóta jól működnek.
Van egy olyan kisméretű is, amit ütögetőnek rendeltem, de rezgőt küldtek... szóval így megy ez a kínaiaknál... sajnos a szerencsén is múlik... -
domerator
veterán
válasz
grizlisandor #182995 üzenetére
Saját tapasztalatból kiindulva sokkal többre képesek ezek az utogetos masszazspisztolyok, mint izomlazitas.
-
domerator
veterán
válasz
Janaboy #181896 üzenetére
Én vettem Kínából vagy négyet, az egyikkel átvertek, mert nem ütős fajta, hanem csak rezeg, szóval szerintem erre vigyázz. Amiket vettem, azok mind valami akcióban voltak, 7-9ezerre jött ki az áruk, de azóta szerintem drágábbak. Kettőt szétszedtem kíváncsiságból, elég korrekt, csapágyas mechanika, nem tudom hogy az olcsóbbak milyenek. Maga az ütögetős fajta masszázspisztoly nekem nagyon bevált.
-
domerator
veterán
Köszi, most megkerestem és letöltöttem a számlát, külön tétel az áfa, szóval benne van az árban... ez jó hír, mert nagyon akciós cucc volt, így meg pláne az. A szállítás sem sima posta, mert tegnap rendeltem és a várható érkezés nov. 6.
Szerk: de posta, csak valami EU Priority Mail -
domerator
veterán
Ha banggoodról rendelek, akkor ők is beleszámítják már az áfát az árba, mint az aliexpress?
-
domerator
veterán
Arra lehet hogy épp jó lesz, a modellsíneket gondolom nehéz forrasztani, viszont ezzel simán összeköthetőek (nem ismerem a részleteket, de emlékeim szerint a sínek anyaga nem éppen forrasztásbarát).
Videót azért nem csinálok, mert tényleg kottára úgy működött nekem, mint a "hivatalos" videón. -
domerator
veterán
Csak kipróbáltam lidl-es ceruzaakksin, simán viszi, pont úgy működik, mint a videón. A hozzá adott nikkel szalagot próbáltam, rendeltem is utána egy 10m-est, mert jó. Nem sűrűn fogom használni, de amikor kelleni fog, akkor nagyon fog kelleni.
Amúgy ez ponthegesztő, nehogy keverd a forrasztással...
-
domerator
veterán
válasz
snipr #178921 üzenetére
Hát nem tudom... olvasgatom itt az utólagos díjakat, amit a postának vagy minek kell fizetni..
egy hónapja rendeltem egy ponthegesztőt az aliról, valami 9e volt az ára, az ali rátette a vámot vagy mit, így lett 11e, megrendeltem, levonta és pár napja megérkezett úgy, mint minden eddigi rendelés, semmi utólagos nyilatkozat vagy költség... akkor most mi van? Kínából jött.
-
domerator
veterán
Hát ez tényleg betett az alis rendeléseknek... egy A30i DAC-ot néztem, 83,5 dodó áfával (kb. 25e Ft), itthon meg 29e garival, szóval sok minden ugrott kintről...
-
domerator
veterán
Hidrogél fóliához nem adtak? Én vettem vagy 6-8 db hidrogélt és mindegyikhez volt a csomagban.
Egyébként a második hidrogélt tettem fel a 12 minire (az elsőt én gyűrtem össze, de nem felrakáskor)... szerintem világbajnok a felhelyezése, ilyen pontosan üveget még nem tettem fel, mint ezt a hidrogélt. Középen van egy enyhén tapadós sáv, azzal pontosan rögzíthető a helyzetébe, majd a két alsó felet kell alóla kihajlítani ezzel a simítóval, és a legvégén a felső fedőfóliát lehúzni.
-
domerator
veterán
válasz
sambenez #175568 üzenetére
Megnéztem 3 oldalt, az E14-esek mind csak Alexa és Google képesek, vagy csak fehér fényűek.
Szerintem valamilyen korlátozás lehet a Homekitben, hogy csak E27 foglalatos izzó lehet Homekit kompatibilis (mondjuk nem értem miért), de aliexpressen is ugyanez a helyzet.
Köszönettel -
domerator
veterán
Tud valaki E14 foglalatos színes LED izzót, ami Apple Homekitbe illeszthető? Alin sok keresés után egyfélét találtam, de a nyomorék lelkű kínai csak odabiggyesztette hogy Siri kompatibilis. Amikor megjött, a benne levő használati utasítás már csak a google és amazon vezérlést említi. E27-es izzók léteznek, de E14 kellene.
-
domerator
veterán
válasz
Donki Hóte #173786 üzenetére
-
domerator
veterán
válasz
Donki Hóte #173773 üzenetére
Kínai CRM
Amúgy most néztem utána, hogy én is kábellel együtt rendeltem (C to C) és külön vettem C to Lightning kábelt, ami 11 dodó volt, szóval a hozzáadott kábel 850Ft-ért szerintem megéri, még ha "ajándék" is(én 2 méterest kaptam hozzá, a felirata szerint 100W-os)
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
domerator #173723 üzenetére
Most előhalásztam egy Baseus 100W C to C 2m-es kábelt (ez se volt olcsó, vagy 10 dollár volt, elég vastag és merev, elhiszem neki a 100 wattot) és egy Dell tabletet töltök a GaN töltőről most először. A tablet gyári töltőre 5/20V 2-2,25A van írva, vagyis elméletileg tud 40 watt körüli teljesítményt felvenni. A teljesen lemerült tablet kb. másfél óra töltési időt jelez (ami simán a gyári töltő ideje, talán még jobb is), a töltő pedig melegszik ugyan, de nem forró. Egyelőre meg vagyok vele elégedve de nagyon.
-
domerator
veterán
válasz
kory24 #173725 üzenetére
Szívesen. Nem írtam, hogy nem lehet mindig áram alatt, ez az én személyes parám.
Amúgy tényleg lehet hogy csak para a részemről, ha belegondolunk abba, hogy a világon hány milliárd ilyenolyan töltő van állandóan áram alatt (és ebből rohadtsok kínában és rohadtsok egypálcás műanyag), szóval a töltők még mindig viszonylag biztonságosnak mondhatók szerintem. Nincs mindig tele a média töltők okozta lakástüzekkel, ez néhányunk parája, hogy nem kell sok esetnek történie, elég egy is ha az nálunk baxik be. Bele se gondolunk, hogy pl. a risaztók tápja, az elektromos fogkefe, a led világítások, tévé, monitor és ezer más táp is állandó feszültség alatt van. -
domerator
veterán
válasz
kory24 #173716 üzenetére
Nekem is efféle van, de nem GaN2 Pro, hanem "csak" GaN 65W... ennek ellenére mindkettőnek ugyanaz az adatlapja
még a modellszám is.
(mocsok kínaiak)
Eddig semmi gond vele, gyorstöltésre csak a 12 mnivel használtam, tölti rendesen gyorsan. Csak akkor van áram alatt nálam, ha otthon vagyok, a szobámban egy rakat adapter van bedugva a 2 elosztóba és ha elmegyek otthonról, akkor kikapcsolom.
Egyébként az itthoni Baseus is árulja (valami 20k körül) úgyhogy nagyon rossz nem lehet, anyaghasználat, minőség rendben. Nem valami filléres műanyag egypálcás cucc. -
domerator
veterán
Megjöttek a háromforintos cuccok: a BT hangszóró meg az óra
Mindkettő ennyi "pénzért" súlyosan kimeríti a lopás fogalmát
A BT zörgő tökéletes egy csendes netezés melletti zenehallgatáshoz, tökéletesen együtműködik a hetes iPhone-ommal, átadja a töltöttségjelzést, számot vált, BT4.2 van benne, szóval WOW!!
Az óra meg töltőként is üzemelhet, van rajta két usb aljzat (1 és 2 amperes), ráadásul hőmérséklet és páratartalom kijelzés is van
Rendes árán (nem tudom mennyi) egyiket se vettem volna meg, de ennyiért kár lett volna otthagyni!
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
anonymus89 #131232 üzenetére
Men biztos hogy ugyanolyan, de Obiban hasonló van 2e körül.
-
domerator
veterán
Egy 3ft-os kisborond, hangszoro es ora mellett behuztam egy E56-os dront is, koszonet a linkelonek, el is koltottem a pontjaimat
Jelenleg mindegyik "'processing" -
domerator
veterán
válasz
spiderpig820 #129279 üzenetére
Pedig de... a műkődési elvéből is ez következik. Autó ablakát esőben is klímával párátlanítod pilalnatok alatt.
-
domerator
veterán
"Élménybeszámoló"
Rendeltem egy ilyen fitness karkötőt, ma érkezett. A rendelés oka elég prózai: számtalan esetben hagytam a kocsiban a mobiltelefont és odáig jutottam, hogy bármi áron kell valami figyelmeztetés ha távolabb kerülök a telótól. Sajnos az Apple Watch nem tud (az Apple nem akar) effélét, szóval kellett egy anti-lost funkciós valami.
Az óra (smartband) mint a többi tökegyszerű külsejű, csak egy érintőgombja van. A mono kijelző ultrafosch, nappali fényben a leolvasás lehetősége a nullához konvergál.
A szíj elvileg cserélhető, de nem néztem utána viszont baromi nehezen csatolható be, cserébe becsatolva tart rendesen. Jóval keményebb műanyag (gumi), mint a watch szíja. Mindegy, nekem csak arra kell, hogy rezegjen, ha egy saroknyira távolodom a telótól.
Nos ezt úgy tűnik prímán tudja. Ma egész nap viseltem, rezgett híváskor is (azt fél nap után kikapcsoltam), de reggel rögtön kipróbáltam az anti-lost funkciót és becsülettel rezgett is hármat ahogy odébb mentem a kocsitól. Ami meglepett, hogy egész nap nyugton volt, nem volt fals riasztás olyannyira, hogy estefelé megint kipróbáltam, hogy egyáltalán történik-e valami. Kikapcsoltam a telón a BT-t és a karkötő 5-10 másodőercen belül jelzett is. BT vissza... ez a kis tízdolláros bigyó hamarabb visszamászott a telefonra, mint a watchom!!
Ha már benne van a vérnyomásmérés, akkor azt is megnéztem... nem tudom hogyan csinálja, de konzekvensen 125-135 közötti értékeket mért. Mondom akkor oldalra fektetve mérjük meg az asztal feletti levegő vérnyomását,
lássuk a turpisságot... teljesen más, fals értéket mért, sőt most sötétedéskor sikertelen mérést jelzett. Vissza a kezemre... jöttek a normális értékek. Én elhiszem hogy pontos vérnyomást csak karos mandzsettás cuccal lehet mérni, de akkor ez mit csinál? Ha tényleg mér (kiszámol) valamit ami hellyel-közzel a valós érték közelében mozog, már akkor is életmentő lehet (fordítottja is igaz, ha folyton ezt nézegeted és valamiért nagyon mellémér, akkor hipochonder leszel előbb-utóbb)
Egy töltő csipesz van hozzá ami egy 20 centis kábel végén lóg, kikapcsolva jelzi a töltést, bekapcsolva nem, de akkor is tölt. A letöltendő szoftver hibátlannak tűnik nekem, átveszi az egészség adatokat. Akkuidőről természetesen csak hallgatni tudok momentán, de szerintem ahogy én fogom használni (csak anti-lost) biztosan elmegy pár napot.
10 dollárért gyerekjáték szintű, sorjás szélű tákolmányt vártam, de teljesen meg vagyok lepve a minőségétől, viszont aki fitness trackernek veszi, abban nem lesz köszönet az ultragáz kijelző miatt.
Ja... a rezgése jóval gyengébb a watchnál, az hozzá képest főldrengés, de ha épp nem flexelsz valamit, akkor elég hogy észrevedd.
Nem promó, csak saját elsőnapos tapasztalat
Hátha van aki ugyanebben a cipőben jár.
Szerk. Elfelejtettem említeni, hogy a lépésszámláló szerintem a mai nap összes kormánymozdulatát és a csavarhúzó tekergetését is beéeszámolhatta,
mert őszerinte 10ezer lépést tettem, szóval úgy gondolom, hogy fitness célra csak kifejezetten edzés alatti értékek lehetnek komolyan vehetők.
-
domerator
veterán
válasz
szabifotos #128453 üzenetére
Köszi, én behúztam egyet
-
domerator
veterán
Ezeket vagy ezeknek megfelelő töltőadaptert tud valaki jóáron? Eddig mindenhol kb. 5000Ft-ért láttam csak
goobay 67930 Dual usb 4.2A
vagy
Voltcraft SPS-2400-2+
-
domerator
veterán
válasz
Donki Hóte #108914 üzenetére
Nekem pont a hubban lenne praktikusabb, max hosszabb kábellel használnám. Olyan nincs?
-
domerator
veterán
Sziasztok
Olyan OTG USB megoldást keresek microusb-s tablethez, ami nem csak egy USB aljzattal rendelkezik, vagyis OTG USB HUB kellene... ami van is egy rakás a kínaiaknál, de még az lenne a jó, ha a hub rendelkezne önálló áramforrással beépítve (akku, vagy cserélhető elem). Ez azért kellene, mert a tablet microusb aljzata pl nem bír meghajtani egy külső kis vinyót, de ha 2-3 pendrive lenne beledugva, akkor is jó lenne azokat nem a tabletről táplálni.
Olyat találtam eddig, aminek van mikrousb tápbemenete, de akkor megintcsak kell egy plusz külső akku, ahonnan táplálom.
Régebben kerestem már ilyet, akkor egyetlenegy félét találtam, de már akkor se gyártották (abba elemet kellett tenni)
Van manapság efféle jóság, vagy marad a plusz battery pack? (megoldható, csak nyűg)
Válaszokat köszi!
-
domerator
veterán
Vettem ilyen Nuglas képernyövédő üveget... hát senkinek nem ajánlom
Vastag és emellett nem jol van lekerekítve, érezni nagyon a szélét.
Ha ez nem elég, az ujjlenyomatokat nemhogy nem taszítja hanem szinte gyűjti
Ami viszont nagyon ott van a szeren az a SPEDU 0.2mm-es üvege... gyönyörűen lekerekített és összemaszatolhatatlan. Egyetlen baja hogy picit keskenyebb mint a kijelző aktív felulete.
-
domerator
veterán
Ugy latom ez a snap up remenytelen... azonnal elfogynak a cuccok.
-
domerator
veterán
Két hete érkezett a SPEDU kijelzővédő üveg, ma reggel tettem fel... hát nagyon állat! Ennyire tükörsima, zsírtaszító, oleofobikus felületű üveggel eddig csak egyszer találkoztam, évekkel ezelőtt a Pólusban az egyik kínai árult jóféle üveget ezeröté, akkor vettem is az összes négyesre a családban, de aztán már más gyártmányúra váltott az eladó.
Ez a SPEDU most érzésre olyan mint az volt, kábé összemaszatolhatatlanOlyan 0,2-0,25 vastag lehet, lekerekített élekkel, de nem teljes előlapos, csak a sík részre való. Sajna szerintem idővel levegős lesz a széle mint minden nem teljes üvegnek (kivéve a nullaegyeset) de ne legyen igazam.
-
domerator
veterán
Ezt a szolnoki Media Marktban vettem szóval ez nem olcsó ebay... 2400 volt azt hiszem, de egy fillérjét se sajnálom... egy áldás ebben a kánikulában hogy mindig mindenhol van ventilátor
(Nem is tudom hogy a kínaiaknál van-e ekkora usb-s... ennek látszik a mérete a sörösdobozhoz képest.
-
domerator
veterán
Genya ebay...
nagyon kell figyelni...
Jon az email linkekkel, hogy itt van par dolog ami erdekelhet... kattintok a szilikonszijra ami az emailben 250 Ft... ebay nyilik, ott is 250... valassz szint... oke, feher... bumm, 800 Ft... mindegyik szin 800.. mi volt a 250?
Hazudik az egesz vilag
-
domerator
veterán
Ma jott 3 iphone 7 tok alirol, OCWAVE a markaja, 0,3 mm vastag matt feluletu, rohadt jol es pontosan van legyartva, darabja 0,92 dollar volt.
Valamint jott 4 db lightning csatis, telefonba dughato mini ventillator, mindegyik mukodik, a negy db kevesebb volt mint 4 dollar. -
domerator
veterán
-
domerator
veterán
Páromat kérdeztem a baglyos terítőről, annyi az infó hogy JYSK
-
domerator
veterán
válasz
DessertFox #83853 üzenetére
Nekem megvan vagy 3 hete, mar ajanlottam itt, ar ertekben nagyon jo, szepen szol.
(Azota megjott egy meg jobb, csak hibas peldany 20 dolcsiert, dodocool, 3 driveres)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Renault, Dacia topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Gitáros topic
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 16e 128Gb, Kártyafüggetlen, Fekete & fehér színben, 36 hónap Garancia
- MacBook Air 2017 i5 1.8 GHz 8 GB RAM 128 GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest